- 21 Mayıs 2010
- 78
- 0
Lady peki resimlerini gorebilirmiyiz? cok gecmis olsun canim. sonuctan memnunmusun?
hepsi tek canim cok güzeller refakacida kalabilir istedigi kadar canim ama....cok pahali acibade onuda sölim
he ölemi ben saniodum daha pahali:) ama niye okadar uzn kalmak istiorsunki?
canim emre beyle cidden dogru karar verdin bende onda oldum istersen fotolarima bakabilirsin bi günlük yetio aslinda kalacak yerin yoksa tabi hastanede kalmak daha idir
Yinu bu forumda okumustum gunluk 50€. refekatçi ile kalmak günlük 70 € diye.Hastenede kalmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Tam olarak karar vermişte değilim aslında bilmiyorum belkide ameliyattan sonra 2 günde yeterli olabilir. Hastanede kalma fiyatları konusunda arkadaşlar güncel bilgiler verebilirse çok sevinirim.
1 günlük araştırma sonucu Emre Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Yanlış karar verdiğimide düşünmüyorum. Yakın zamanda zaten kendisiyle irtibata geçip resim falan yollarım. Türkiyede 1 hafta izinim olucak 23 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında. Malesef bu zaman zarfında halletmem lazım bu işleri başka hiç zamanım yok çünkü. Umarım yetişir herşey en sağlıklı şekilde.
canım çok teşekkür ederim..bugün daha bi şiştim yanaklarıma doğru.. uyku problemi var bi de sürekli aynı pozisyonda yatmak zor..ki bnm gibi uykusuna düşkün olan biri için uykusuzluk çok çok daha zor:) şu tamponlarda çıksa rahatlıcam.
bu arada resimlerini de gördüm çoook yakışmış iyi günlerde kullan inşallah buruncuğunu..
cherry xhepia küebra balea kızlar arkadaşlık teklifi yolladım kabul ederseniz çok sevinirim.
kelebek canım çok güzel olmuş burnun güle güle kullan.
kızlar yarın arasam mesela hangi güne ameliyat tarihi alabilirim. ben kafamda kasım diye belirledim ama.
birde ameliyat sonrası şişler ve morluk biliyorum kişiye göre değişir ama ameliyat yöntemine göre de değişir bence. emre beyin yöntemi nasıl (kapalı sanırım) az şişlik ve morluk olan bir tarz mı. sizin morluk ve şişlikler ne kadar sürede kayboldu.
cherry geçmiş olsun burnunu ben de görebilir miyim?
emre ilhan a ameliyat olanlardan puff ve balea nınkini görmüştüm çok beğendim:)güle güle kullanın kızlar
Cherry21 bayıldım burnuna tek kelimeyle!! Çok yakışmış.. ki daha bu şiş hali ..Fotolardan anladığım kadarıyla önceki burnun kalın derili ve problemliymiş...Çok fazla buraya yazmam ama sendeki farkı görünce inan ne düşündüğümü ifade etmek istedim..Burnumun kalın derili olmasını tercih ederdim.. :) Geçmiş olsun..