Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cherry geçmiş olsun burnunu ben de görebilir miyim?

emre ilhan a ameliyat olanlardan puff ve balea nınkini görmüştüm çok beğendim:)güle güle kullanın kızlar

kızlar eve döndüm bugün.. ameliyat sonrası 1. gün..ameliyattan narkozdan hiç korkmayın..ameliyat öncesi sakinleştirici bile yaptırmadm bn.3 bucuk saat süren ameliyat bana 5 dk gibi geldi.sadece dün gece hiç uyuyamadım buz maskesi serum vs..nedeniyle.ama ağrı sızı yok buna inanın.bi de ameliyat öncesi kendinize iyi bakın.ben biraz tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum.çok fazla morarmadım ama şişliklerim var.sorucağınz seyler olursa yazabldğm kadar cevaplamaya çalışıcam..görüşmek üzere..

kızlar bende merak edıyorum kk kartına nasıl sahıp oluyoruz ve avantajlarımız ne oluyo bılgılendırırsenız sevınırım..emeradue ve duffıe gecmıs olsun.. Gule gule kullanın

mervecim tşk ederim özelden yazmışsın ama bn cvp atamıyorum oyüzden burdan yazayım dedim peki bu karta nasıl sahip oluoz acaba yaaa?

kızlar eve döndüm bugün.. ameliyat sonrası 1. gün..ameliyattan narkozdan hiç korkmayın..ameliyat öncesi sakinleştirici bile yaptırmadm bn.3 bucuk saat süren ameliyat bana 5 dk gibi geldi.sadece dün gece hiç uyuyamadım buz maskesi serum vs..nedeniyle.ama ağrı sızı yok buna inanın.bi de ameliyat öncesi kendinize iyi bakın.ben biraz tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum.çok fazla morarmadım ama şişliklerim var.sorucağınz seyler olursa yazabldğm kadar cevaplamaya çalışıcam..görüşmek üzere..

cnm cok cok gecmis olsun.. yazdiklarini okudum 2 hafta oncesine geri dondum sanki :)) bende ilk 2 gece cok zor uyudum hele ki 2. gece hic uyuyamadim. umarim cabucak duzelirsin. kendine cok ii bak!

ne güzel. benimse en sevdiğim renk mor hala :) doktora giderken sokakta oynayan çocuklar yüzümü gördüler ve sanırım gece rüyalarında ben vardım delikafadulden

Cherry21 burnun çok güzel görünyorrrrrrrr. İnanmıyorum 14. günde çok iyi görünüyorsun.:nazar:
Yaf kızlar benimde 2 güne tamponlarım çıkacak. Ameliyattan bile bu kadar korkmamıştım. Çok acı veren birşey midir?? :1shok:

canim benden tavsiye silikonlar alinirkenn emre beyin gözünün icine bak.. ozaman hicbisey hissetmessin... yani okadar konsantre ve gözlerini acmiss bakicakki emre beyy silikonlari alirken onun gözlerine dal git ... bi bakmissin cikivermis.. gercekten dene bende korkuyordum ama korkmaya gerek yok 30 saniyelik bisey yerimseniben

Sayın Üyeler,
yorum yaparken peşpeşe gelecek şekilde mesajlar yazmayınız lütfen,hem topiklerin takibini zorlaştırıyor,hemde siteye teknik sorun yaşatıyor.

Sormak istediklerinizi sıralayacağınız tek bir mesaj veya sizinle ilgili yorumları alıntılayarak tek bir cevap verirseniz topiğin takibini kolaylaştırırsınız.

Saygılarımla...

cherry 21 cnm benide ekleye bilirmisin bende 8.9 ameliyat oldicam simdiden korku basdi yahuuuuu :KK43:(((((( off son anada kacmazsam iyi vallahi :))))

cherry 21 cnm benide ekleye bilirmisin bende 8.9 ameliyat oldicam simdiden korku basdi yahuuuuu :KK43:(((((( off son anada kacmazsam iyi vallahi :))))

Cnm ekledim seni.. Bende senin gibi dusunuyordum ama hemen ardindan sunuda dusundum: vazgecersem ilerde cok pisman olurum icimde kalir.. Ama heyecanlanacak kadarda hic yokmus stres panik hersey bosuna.. :)

ameliyat sabahı çektiğim 'öncesi' fotoğraflarını ekledim kızlar. Birkaç hafta sonra 'sonrası' ile görüşmek dileği ile :dance:

mrb arkadaşlar sormak istediğim bir soru var emre bey çeneyi geri çekme ameliyetı yapıyor mu bu ameliyat brz tehlikeliymiş o yüzden ailem taraftar değil burun estetiğiyle beraber bu ameliyatı da düşünüyorum çene törpüleme değil ama bu ameliyatı olan arkadaşlarr var mı burda acaba???

mrb arkadaşlar sormak istediğim bir soru var emre bey çeneyi geri çekme ameliyetı yapıyor mu bu ameliyat brz tehlikeliymiş o yüzden ailem taraftar değil burun estetiğiyle beraber bu ameliyatı da düşünüyorum çene törpüleme değil ama bu ameliyatı olan arkadaşlarr var mı burda acaba???

cene geri cekme ameliyatini dentistler yapmiyor mu?. yani bence bu onlarin isi degilmi?.

cene geri cekme ameliyatini dentistler yapmiyor mu?. yani bence bu onlarin isi degilmi?.

öyle ama baş boyun uzmanları da yapabiliyormuş...ortodonti tedavisi çok uzun sürüyo ve sonuçta yine ameliyat oluyosun hani burnu olmuşken bunu da yapabiliyosa ameliyatı ona oliyim bunun içinde para biriktircem o yüzden of off...:gitme:

tatlım.benim amelıyatımda sabah 8.30 daydı dr bey 11de aldı benı ama o ana kadar yemın ederimkı kacmayı dusundum..5 dakıka daha gecse kacıcaktım..ama ınan hıc korkacak bısey yokmus..hıc korkma..ıyıkı kacmamısım...hele amelıyat olacagım sabahkı geceyı anlatamam..hıc uyuyamadım stresten..annem belkı 30 defa hadı gıdelım olma dedı..ama kararlıydım..

tatlım.benim amelıyatımda sabah 8.30 daydı dr bey 11de aldı benı ama o ana kadar yemın ederimkı kacmayı dusundum..5 dakıka daha gecse kacıcaktım..ama ınan hıc korkacak bısey yokmus..hıc korkma..ıyıkı kacmamısım...hele amelıyat olacagım sabahkı geceyı anlatamam..hıc uyuyamadım stresten..annem belkı 30 defa hadı gıdelım olma dedı..ama kararlıydım..

Lady peki resimlerini gorebilirmiyiz? cok gecmis olsun canim. sonuctan memnunmusun?

cnm cok cok gecmis olsun.. yazdiklarini okudum 2 hafta oncesine geri dondum sanki :)) bende ilk 2 gece cok zor uyudum hele ki 2. gece hic uyuyamadim. umarim cabucak duzelirsin. kendine cok ii bak!

canım çok teşekkür ederim..bugün daha bi şiştim yanaklarıma doğru.. uyku problemi var bi de sürekli aynı pozisyonda yatmak zor..ki bnm gibi uykusuna düşkün olan biri için uykusuzluk çok çok daha zor:) şu tamponlarda çıksa rahatlıcam.

bu arada resimlerini de gördüm çoook yakışmış iyi günlerde kullan inşallah buruncuğunu..:nazar:

X