- 7 Mart 2010
- 159
- 0
hayır değil duffie merak etme zaten nasıl oldu bitti anlamassın bilesempatiksalakcinni
sadece kendini kasma acicak diye şartlama yeter
Cherry çok güzel olmuşsun geçmiş olsunn :)
Cok sagol cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır değil duffie merak etme zaten nasıl oldu bitti anlamassın bilesempatiksalakcinni
sadece kendini kasma acicak diye şartlama yeter
Cherry çok güzel olmuşsun geçmiş olsunn :)
kızlar eve döndüm bugün.. ameliyat sonrası 1. gün..ameliyattan narkozdan hiç korkmayın..ameliyat öncesi sakinleştirici bile yaptırmadm bn.3 bucuk saat süren ameliyat bana 5 dk gibi geldi.sadece dün gece hiç uyuyamadım buz maskesi serum vs..nedeniyle.ama ağrı sızı yok buna inanın.bi de ameliyat öncesi kendinize iyi bakın.ben biraz tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum.çok fazla morarmadım ama şişliklerim var.sorucağınz seyler olursa yazabldğm kadar cevaplamaya çalışıcam..görüşmek üzere..
ne güzel. benimse en sevdiğim renk mor hala :) doktora giderken sokakta oynayan çocuklar yüzümü gördüler ve sanırım gece rüyalarında ben vardım delikafaduldenkızlar eve döndüm bugün.. ameliyat sonrası 1. gün..ameliyattan narkozdan hiç korkmayın..ameliyat öncesi sakinleştirici bile yaptırmadm bn.3 bucuk saat süren ameliyat bana 5 dk gibi geldi.sadece dün gece hiç uyuyamadım buz maskesi serum vs..nedeniyle.ama ağrı sızı yok buna inanın.bi de ameliyat öncesi kendinize iyi bakın.ben biraz tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum.çok fazla morarmadım ama şişliklerim var.sorucağınz seyler olursa yazabldğm kadar cevaplamaya çalışıcam..görüşmek üzere..
Cherry21 burnun çok güzel görünyorrrrrrrr. İnanmıyorum 14. günde çok iyi görünüyorsun.
Yaf kızlar benimde 2 güne tamponlarım çıkacak. Ameliyattan bile bu kadar korkmamıştım. Çok acı veren birşey midir?? :1shok:
cherry 21 cnm benide ekleye bilirmisin bende 8.9 ameliyat oldicam simdiden korku basdi yahuuuuu (((((( off son anada kacmazsam iyi vallahi :))))
mrb arkadaşlar sormak istediğim bir soru var emre bey çeneyi geri çekme ameliyetı yapıyor mu bu ameliyat brz tehlikeliymiş o yüzden ailem taraftar değil burun estetiğiyle beraber bu ameliyatı da düşünüyorum çene törpüleme değil ama bu ameliyatı olan arkadaşlarr var mı burda acaba???
cherry 21 cnm benide ekleye bilirmisin bende 8.9 ameliyat oldicam simdiden korku basdi yahuuuuu (((((( off son anada kacmazsam iyi vallahi :))))
cene geri cekme ameliyatini dentistler yapmiyor mu?. yani bence bu onlarin isi degilmi?.
tatlım.benim amelıyatımda sabah 8.30 daydı dr bey 11de aldı benı ama o ana kadar yemın ederimkı kacmayı dusundum..5 dakıka daha gecse kacıcaktım..ama ınan hıc korkacak bısey yokmus..hıc korkma..ıyıkı kacmamısım...hele amelıyat olacagım sabahkı geceyı anlatamam..hıc uyuyamadım stresten..annem belkı 30 defa hadı gıdelım olma dedı..ama kararlıydım..
cnm cok cok gecmis olsun.. yazdiklarini okudum 2 hafta oncesine geri dondum sanki :)) bende ilk 2 gece cok zor uyudum hele ki 2. gece hic uyuyamadim. umarim cabucak duzelirsin. kendine cok ii bak!