megumu, sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de merak ettim fotoğraflarını ama açamıyorum. sanırım özel albüm. umarım herşey yolundadır senin için. umarım dilediğin burna kavuşmuşsundur. inşallah ben de dilediğim gibi bir burna sahip olurum. 2 kez ameliyat oldum ben de. 3. ameliyatı düşünüyorum ama henüz erken. inşallah bu son olur. psikolojim o kadar bozuldu ki hep keşke ameliyat olmasaydım diyorum. sizlerin yazdıklarını okuyunca ümitleniyorum neden olmasın belki 3. de düzelir diye moral buluyorum. paylaşımlarınız için teşekkürler.
duffie merhaba..tam iki hafta sonra benim de ameliyatım var sanırım aynı günde veya günlerde..stresi birlikte yaşıcaz gibi görünüyor.senin tam olarak hangi tarihte ameliyatın?
merhaba emeraude,
benimki bu cuma (20/08) de. Seninki ne zaman? Bu hafta içi son görüşmem var ve bende hala stres yok.Sanki hiç ameliyata girmeyecekmiş gibiyim. Umarım sonucum iyi olur.Resimleri çıkınca paylaşacağım mutlaka çünkü benimde Emre Bey'i tercih etmemde resimlerin çok etkisi oldu.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası bir sınava hazırlanmam gerek. Ders çalışır pozisyonda durmak sanırım sakıncalı çünkü gece yatarken bile oturur pozisyonda uyuyanları okudum. Bu ne kadar süre ile devam ediyor bilgisi olan var mı?
Merhaba,
Emre bey hangi hastanede ameliyat yapıyordu acaba? Bulamadım hangi sayfada yazdığını. Bir de şehir dışından gelip de ameliyat olan varsa nerede kaldığını ve de kaç gün kaldığını belirtirse sevinirim.
xhepia seni arkadaş listemde görüyorum ama resimlerini göremiyorum. Herkes çok beğenmiş çatlayacağım meraktaaaan sempatiksalakcinni
canim birkac resim ekledim...orda resmin biri de resmcideki resmin iyicie büyütülmüs hali:) o kadar bile önden cekmesini beceremedim kendim. ama digerlerini hep simdi cektim. tam önden resm cekmek ne zormuus yau