Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kabul ettim albümüde açtım:)cnm üzülme hiiç takma kafana o kadar güzel oluor ki herşey yolunda maşallah çok memnunum burnumdan ılk burnumu ii kotu begenıodum keşke 2.yi olmasaydım die aylarca ağladım ama şu an çook mutluyum her geçen gün dahada güzelleşiyor yaa böyle kalsın dıorum ertesi gun woww bugun dahada güzel boyle kalsın dıorum:bbo: 1 yıl sonra ne dicem bilemiorum :))aynı duyguları bende yaşadım şimdi üzüldüğüme üzülüorum:) inşallah seninkide çook çok güzel olur dilediin buruna kavuşursun A.Emre İlhan diorum başkada bişey demiorum:))

Son düzenleme:
duffie merhaba..tam iki hafta sonra benim de ameliyatım var sanırım aynı günde veya günlerde..stresi birlikte yaşıcaz gibi görünüyor.senin tam olarak hangi tarihte ameliyatın?

merhaba emeraude,
benimki bu cuma (20/08) de. Seninki ne zaman? Bu hafta içi son görüşmem var ve bende hala stres yok.Sanki hiç ameliyata girmeyecekmiş gibiyim. Umarım sonucum iyi olur.Resimleri çıkınca paylaşacağım mutlaka çünkü benimde Emre Bey'i tercih etmemde resimlerin çok etkisi oldu.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası bir sınava hazırlanmam gerek. Ders çalışır pozisyonda durmak sanırım sakıncalı çünkü gece yatarken bile oturur pozisyonda uyuyanları okudum. Bu ne kadar süre ile devam ediyor bilgisi olan var mı?

canım benim ameliyatımda 23'ünde önümüzdeki pazartesi.bende de hala stres korku vs. yok.sadece merak ediyorum sonuç nasıl olucak diye. umarım sorunsuz ameliyatlarımız olur.şimdiden geçmiş olsun.umarım ders çalışmanda sıkıntı yaratmaz..Emre beye danışabilirsin aslında bu konuyu en doğru bilgiyi vericektir sana..

xhepia seni arkadaş listemde görüyorum ama resimlerini göremiyorum. Herkes çok beğenmiş çatlayacağım meraktaaaan sempatiksalakcinni

Merhaba,
Emre bey hangi hastanede ameliyat yapıyordu acaba? Bulamadım hangi sayfada yazdığını. Bir de şehir dışından gelip de ameliyat olan varsa nerede kaldığını ve de kaç gün kaldığını belirtirse sevinirim.

merhaba, atasehir acibademde yapiyor ameliyati, 2 ay sonra benim ameliyatim var, istanbulda kalacak yerim oldugu icin , 2 gece kalacam hastanede, ama istersen daha fazlada kalabiliyorsun..

kizlar burnum 1 gün sonra tam bir yasina giricek:)
iyiki emre beye gitmisim, süper bi doktor süper bi is cikartdi cok memnunum...yüzüm, gözlerim ortaya cikti resmen

Son düzenleme:
ıyı gunlerde kullan beleacım ınsallah bende ocaga kadar bır sorun cıkmazsa dusunuyorum.onden yenı bır resım koyma sansın varmı acaaba burnum sana cok benzıyo..

tamam canim su an ugrasiyorum önden resim cekmeye calisiyorum ama tam önden yapamiorum hep yamuk oluo koycam

canim birkac resim ekledim...orda resmin biri de resmcideki resmin iyicie büyütülmüs hali:) o kadar bile önden cekmesini beceremedim kendim. ama digerlerini hep simdi cektim. tam önden resm cekmek ne zormuus yau

Son düzenleme:
canım yaa bukadar mı guzzel olur bır burun. acıkcasıda eskı burnun bıraz etlı gorunuyo ve baya bı kucultmuss vallaha masallah super olmus yuzune cok yakısmıs . Ben burnuna edecek ıltıfat bulamıyorum artık...emre bey senın burun yapına ne soyledı ınce kalın gıbı..

birsey degil canim:) saolasin, insallah darisi senin basina....yardim etmek isterim elimden geldigi kadar, nede olsa doktorumuz ayni :)

emre bey muayene ederken alinla burnun birlestigi kisimi icin cok oyuk duruyor dedi...o yüzden o kisma dolgu yapti...
ayrica önden cok cok kalin dedi. yani önden biri baktiginda dikkati gözlerime yönlenicegene ya burnuma yönelyiormus. bu cok dogru zira resimlerde de öyle patates gibi cikardi önden...daralltti burnumu...
uzun duruyordu erkeksi, sana bi bayan burnu yapicam söz dedi:)
burnun o yan kisimlari warya, hani gözlerin altindaki kemik iste o kisimlar da denk degildi birbirine..onlari denklestrdi.
burun yapima kalin der kesin diyordum ama normal dedi emre bey. bi sene gecmis olmasina ragmen hala sislik hissediyorum ucunda ama emre bey normal dedi bunun icin. cok uzun sürermis gecmesi.
ameliyatim 5 saat sürdü.

Kızlar burnum kırık, şekil zaten mahvolmuş, her açıdan bir başka görüntü. Nefes olayına girmeyeyim bile.. Şu ameliyatı sadece anestesi korkusu yüzünden olmadım. Zayıf ve çok uzunum hassas bir bünyem var. Herşey dokunuyor.Bir sürü alerjim var. Daha geçen gün gözümdeki bir iltihap için doktor antibiyotik verdi vücut ters etki yaptı hastanelik olacaktım. Hiç anestezi almadım, ya alerjim olursa o ilaçlara da. Anestezi uzmanı ne kadar zaman harcıyor hastayla ve Emre Bey hep aynı ekiple mi -yani özellikle merak ettiğim hep aynı anestezi uzmanıyla mı- çalışıyor. Valla beni rahatlatırsanız sevinirim

mrblar kizlar,
bende coooooook uzun zamandir takip ediyorum sizin yorumlarinizi sonunda bitirebildim anlicaniz bende bitdim ama :-( öncelikle herkeze acik olan albümleredeki sunu söylübilrim burunlarin harkia ötesi cok begendim...yaklasik 2-3 aydir dokt. arasdirmasi icindeydim ve en sonada kocaman dosamda 3 isim kaldi : naci celik , baris cakir ve emre ilhan sizin yorumlariniz sayesinde emre ilhan karar vermis durumundayim 2 gün önce ilk kez telden görüsdük ve 8 eylülde nihayet ameliyat oluyorum bende ( yurtdisinda yasiyorum o yüzden yanlizca 6 eylülde bi ön görümemiz olucak ) ( ama naci celik lede mi bi ordayken görüssem daha kararsizim o konuda) o tarihte ameliyat olan varmi??? tanismaskda bu uzun sürec icinde bunalri okurken hepnizi kanim cok isinde cok tatli süper kizlarsiniz hepinize kocaman tsk ediyorum sanirim sayenizde doktorumu buldum....sevgilerrrr :)))

canim birkac resim ekledim...orda resmin biri de resmcideki resmin iyicie büyütülmüs hali:) o kadar bile önden cekmesini beceremedim kendim. ama digerlerini hep simdi cektim. tam önden resm cekmek ne zormuus yau

balea bende görebilirmiyim resimlerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…