Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar burnum kırık, şekil zaten mahvolmuş, her açıdan bir başka görüntü. Nefes olayına girmeyeyim bile.. Şu ameliyatı sadece anestesi korkusu yüzünden olmadım. Zayıf ve çok uzunum hassas bir bünyem var. Herşey dokunuyor.Bir sürü alerjim var. Daha geçen gün gözümdeki bir iltihap için doktor antibiyotik verdi vücut ters etki yaptı hastanelik olacaktım. Hiç anestezi almadım, ya alerjim olursa o ilaçlara da. Anestezi uzmanı ne kadar zaman harcıyor hastayla ve Emre Bey hep aynı ekiple mi -yani özellikle merak ettiğim hep aynı anestezi uzmanıyla mı- çalışıyor. Valla beni rahatlatırsanız sevinirim

anestezi uzmanı ve hemşireler özellikle ilgileniyo canım.kan tahlili yaptıklarından muhtemelen çıkan sonuçlara göre sana uygun şekilde anestezi yapacaklarını düşünüyorum.Emre Bey aynı ekiple çalışıyo sanırım.hepsi dünya tatlısı insanlar ve çok ilgililer bu konuda hiç süphen olmasın

şimdiden geçmiş olsun :)bence hiç gerilme aksine sevin olup bitcek işte negüzel guclubacismile

electra cim özelden mesaj atamiyorum mesaj sayim dolmadigi icin burdan yazmak zorundaym yerimseniben
ben emre beyin sitesinden aldim numarasini orda bi ofisin birde emre beyin cep numarasi var ordan kesinlikle ulasip randevu alabilirsin . google den emre ilhan diye gir orda sitesini bulabilirsin.
hastaneyide kolaylikla bulabilirsin ayrintili yol tarifini filan yine emre beyden alabilirsin oda hic problem olmicaktir. oturur vaziyette uyumak zorundasin ilk 15 gün evet hatta daha uzun süre uyuyanlarda var ama ben anca 15 gün dayanabildim ilk günler cok zor oldu gözlerimi kapayamiyodur geceleri yan yüz üstü yatmayi okadar özlemisdim ki boshayallersmile
agri sizi kesinlikle olmadi buda en önemlisi ztn ilk günler agri kesici oliyodum hafif bas agrisi oldugundan ondan haric hic bi ilaca gerek duymadim o konudada rahat olabilirsin .
ve yine söylüyorum iyiki ameliyat olmusum diyorum ve hic pisman degilim allaha sükür kaydirigubbakcemile5

canım sabırla tüm sorularımı cevaplandırdığın için çok teşekkür ederim. verdiğin bilgiler benim için çok yararlı oldu.:1hug:

şimdi sıra geldi sevgiliyi ikna etmeye. anne desteğini aldım şimdilik.hihoyyyt

bende aynisini düsünüyodum tam-tatlicadiarzu-

bni ekleyen kizlar, albüme bakabilirsiniz[/QUO

kaydirigubbakcemile5

balea burnun cok güzel olmus kocaman burun minnacik kalmis.

evet annem de dedi zaten, önce gözümüs alismisti fakat ameliyatdan sonra farkettim yüzünün burundan ibaret olduguna diye :KK70: yarisini degil, daha da fazlasini kücültmüs dedi birde. eski burnum hakkinda herkezin yorumuna acigim, ztn kurtuldum sırnaşık şey
ha birde cok garip ama komik seyler de basima geldi. eski burnumun oldugu resim war kimligimde. kimlik kontrolü yapan memur benim o resimdeki sahis olduguma inanmadi. bu basimda skca gelmeye basladi ve en sonunda kimligimi yenilettim. demek bi burun insani bu kadar degistrebiliomusalkisalkisalkis

Balae bende baktim resimlerine.

Sadece bunu soylicem: Muhtesem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mukemmel bir burun sahibi olmussun canim. Gercekten cok begendim, hele eski halini gordukten sonra Emre Ilhani tebrik ederim. Cok guzel ve dogal olmus hem sana cok yakismis.

Artik darisi olmak isteyenler icin :KK66:

evet annem de dedi zaten, önce gözümüs alismisti fakat ameliyatdan sonra farkettim yüzünün burundan ibaret olduguna diye :KK70: yarisini degil, daha da fazlasini kücültmüs dedi birde. eski burnum hakkinda herkezin yorumuna acigim, ztn kurtuldum sırnaşık şey
ha birde cok garip ama komik seyler de basima geldi. eski burnumun oldugu resim war kimligimde. kimlik kontrolü yapan memur benim o resimdeki sahis olduguma inanmadi. bu basimda skca gelmeye basladi ve en sonunda kimligimi yenilettim. demek bi burun insani bu kadar degistrebiliomusalkisalkisalkis

bana havaalaninda kontrolde adam resmen estetik mi oldunuz diye sordu. sempatiksalakcinni
bende evet dedim begendiniz mi ahahaha
burun bazilarini cok degistiriyor. burun öncesi sonrasi fark cok büyükse bazen gercekten taninmaz hale gelenler oluyor.

baleacim gercekden cok gzl olmus burnun iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
bide birsey sorcam burnun önden hic sis degil yani tamamen incelmis bu ameliyattan kac ay sonraki hali .. benimki suan önden cok sis ve kaba duruo seninki gibi incelermi acaba :uhm:

Balae bende baktim resimlerine.

Sadece bunu soylicem: Muhtesem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mukemmel bir burun sahibi olmussun canim. Gercekten cok begendim, hele eski halini gordukten sonra Emre Ilhani tebrik ederim. Cok guzel ve dogal olmus hem sana cok yakismis.

Artik darisi olmak isteyenler icin :KK66:

tsk ederim:) evet eski halimi sevmiyordum pek. nefes sorunum da wardi zaten...hepsini bi amelyiatla halledin emre bey dedim. evet darisi sizlerin basina:)

bana havaalaninda kontrolde adam resmen estetik mi oldunuz diye sordu. sempatiksalakcinni
bende evet dedim begendiniz mi ahahaha
burun bazilarini cok degistiriyor. burun öncesi sonrasi fark cok büyükse bazen gercekten taninmaz hale gelenler oluyor.

adam direkt sordu mu:))) haha canim ya..benim de burnumun önceki halini gören sonra da istanbuldan dönünce bu halimi görenler aaa burnun degismis incelmiiiis. dediler.. güya sölemicektim kimseye..ama anlayan da anlio yani:) müdürümün esi sordu kime oldun ne güzel yapmis diye..gözlerin kocaman olmus masallah dedi..emre bey in adresini ismini verdim..

baleacim gercekden cok gzl olmus burnun iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
bide birsey sorcam burnun önden hic sis degil yani tamamen incelmis bu ameliyattan kac ay sonraki hali .. benimki suan önden cok sis ve kaba duruo seninki gibi incelermi acaba :uhm:

evet cnm ama bazen sis gibi durdugu oluyor..ilk baslarda hic inmiycek sandim. ceviz gibi olmustu resmen..ama normal gecer dedi emre bey..özelikle de uykudan uyaninca sis duruyo..gerci o zamanda zaten gözüm yüzümün diger yerleri de sis oluyor ama benim burnum göze batio. canm karisik, o krem rengi takim elbiseli resmim amelyiatin 4.-5 . aylarinda cekildi..o yakndan gülümsedigim resim ise 6.-7. aylarda cekildi...o diger sol tarafimi cektigim resm ise bi senelik hali.yarin tam 19 agustos yani amelyiat oldugum gün olcak...
seninkinin sisligi de gecer..burun derisnin yapisiyla alakali birseymis. inecek merak etme:) herkezde ayni sürede inmio:KK43:

baleacim burnun sahane olmus:nazar:

tsk ederim canim hihoyyyt

Son düzenleme:
X