kızlar ya son günlerde benm aklıma takılan bişi oldu acaba sadece küçük burunlarmı böyle güzel oluo yani benim burnum büyük (uzun_ucuda top gibi sanki bişi koymuslar palyaco gibi)kısacası benm burnumda acaba böyle güzel olurmu ?? bide ilk ameliyatta olmaz fln diolar 2_3 gerekio diolar ... yani ben ürkmeye başladım yaaaa..
tatlim,bende senden farksiz degilim,cok korkuyorum..ben aslinda 15-16si istiyodum ama dr bey o donemde yok,kongrede olcakmis..o yuzden kendim degistirdim..cunku izne 8 inde gidiyorum,gider gitmezde ameliyat olmak biraz ters geldi..hazir drda aramisken dedim 20sinde olsun bari:)kismet sanaymis,ne ilginc demi:)
tatlim,bende senden farksiz degilim,cok korkuyorum..ben aslinda 15-16si istiyodum ama dr bey o donemde yok,kongrede olcakmis..o yuzden kendim degistirdim..cunku izne 8 inde gidiyorum,gider gitmezde ameliyat olmak biraz ters geldi..hazir drda aramisken dedim 20sinde olsun bari:)kismet sanaymis,ne ilginc demi:)
cnm ayni benim gibi düsünüyosun benimde 9 ay sonra dügünüm var ve hemn ameliyat olmak istememde en büyük etken oldu... yani dügünde resim video ve sayre bunlara ömrümüz boyunca bakicaz madem memnun degilim ozaman dügünden önce olsn dedim. bence burnumu koruyamam diyede korkma yani kuaförde filan gelen gecen yüzüne carpmadigi sürece problem olmaz kaydirigubbakcemile5
kızlar ya son günlerde benm aklıma takılan bişi oldu acaba sadece küçük burunlarmı böyle güzel oluo yani benim burnum büyük (uzun_ucuda top gibi sanki bişi koymuslar palyaco gibi)kısacası benm burnumda acaba böyle güzel olurmu ?? bide ilk ameliyatta olmaz fln diolar 2_3 gerekio diolar ... yani ben ürkmeye başladım yaaaa..
Koptum yaa :)) demekki düğün için yaptıran tek koşi ben değilmişim :)) benimde tek derdim düğün resim/videolarında burnumun güzel çıkması.. Kızlar hakikaten bu sebeple yaptıran tek kişiyim diye sanıyordum.kaydirigubbakcemile3
evet ilginc, ben hala emre beyin kendisiyle gorusmedim. Sekreteri mesajda beni ariycagini belirtmis ama, henuz aranilmadim. laydyalone sen ozel mesaj atabiliyormusun canim, sana bir kac ozel birseyler sormak istiyordum. Benim hala mesaj sayim dolmamis.benneyaptımki
Kongrede mi olacakmış?. Nezaman gidecek ne zaman dönecek biliyormusun laydyalone?
Ya ben 4 günlüğüne iş gezisi için istanbula gelecektim o aradada emre bey ile görüşmeyi düşünüyordum.
evet ilginc, ben hala emre beyin kendisiyle gorusmedim. Sekreteri mesajda beni ariycagini belirtmis ama, henuz aranilmadim. laydyalone sen ozel mesaj atabiliyormusun canim, sana bir kac ozel birseyler sormak istiyordum. Benim hala mesaj sayim dolmamis.benneyaptımki
carmen,canim ben aslinda ameliyatim 15-16 temmuz olsun istiyodum,doktor bey 15 ile 19 u arasi yokum dedi,kongreye gidecekmis..o yuzden zaten 20sine kaldi..ama yinede canim sen bi ara sor istersen..
cnm yaa bana emre beyi sekreterinin mailini yazarmisin? ben emre beyden neredeyse 3 hafadir mail alamiyorum. fotolarimi attim. tatildeyim donunce yazacam dedi. ama hala yasmadi(( catlamak uzereyim. baska dr aramaya baslicam nerdeyse!!!
avicenna,malesef bende yaziyorum yaziyorum bir turlu 50 mesaj olmadi,ozelden yazamiyorum yani anliycan,ama azimliyim 50 yapicam insallah:).doktor bey arar canim,ilk once sekteri diyo zaten dr bey ariycak sizi diye,sonra ariyo saolsun..mesaj sayisini dolduralimda ozelden sorularini yanitlarim insallah:)
50 olmuş:)
cnm ya senin yine 9 ay varmış bi şekilde burnunu yaptırsan bile oturur yerine şekli de dahilcnm ayni benim gibi düsünüyosun benimde 9 ay sonra dügünüm var ve hemn ameliyat olmak istememde en büyük etken oldu... yani dügünde resim video ve sayre bunlara ömrümüz boyunca bakicaz madem memnun degilim ozaman dügünden önce olsn dedim. bence burnumu koruyamam diyede korkma yani kuaförde filan gelen gecen yüzüne carpmadigi sürece problem olmaz kaydirigubbakcemile5
Koptum yaa :)) demekki düğün için yaptıran tek koşi ben değilmişim :)) benimde tek derdim düğün resim/videolarında burnumun güzel çıkması.. Kızlar hakikaten bu sebeple yaptıran tek kişiyim diye sanıyordum.kaydirigubbakcemile3
:))) evet canim, begendigim yerlere mesaj yazdim, sukurler olsun sanirim su an ozel mesaj atabilecegim. :lepi:
Bendeki şansa bakın 14 temmuz istanbula geleceğim ve 18 döneceğim. mafoldumben
Sağol canım cevabın için. opuyorumnanaktan