kızlar kuaförde düğün hazırlığında filan bişi olmaz belki de, balayında kesin çarparmış gibi geliyo banap
14 ünde görüş sende , ara emre beyi...
slm ben merak ettim acaba emre beyin burun amelyatları fiyatı hakkında bilginiz varmı nekadara mal oluyor özeldemi yapıyor amelyatı kaçgün kalınıyo hastanede ben ist da oturmuyorum gitme gelme zorlugu olacakta bilgi verirseniz sevinirim
kızlar ya o kadar üzgünüm o kadar üzgünümki anlatamam 19 yasıdayım şimdi lise bitsin annemgil yaptırırız diyolardı ama bir anda döndüler .. anlamıolar beni . ne varmıs burnunda fln diolar oysaki millet dalga gecio .herkesi bırak kendi kardesim laf sölüo. cocukla cocukmu olunurmus onun sözünemi bakılırmıs fln fln ... annemgile nasıl anlatiim bunu bilmiorum gercekten kocaman bi burna sahbim anneme göre diil ama zaten sadece onlara göre burnum normal. daha ne kadar dayanabilirim bilmiorum cokta ağlak biriyim derdimi anlatamdan ağlamaya baslıorumm napıcam bilmiorumm onlara bunu nasıl anlatıcam bilmiorumm yaaa....moralman çöküşlerdeimm
Sunbul gercekten burnun cok guzel tam istedigim gibi bende agustosta ameliyat olucam umarim bu koca burnumu yaptirdiktan sonra sonucu senin gibi guzel saglikli saglam ve dogal olur insallah.. :))) gule gule kullan..
cok dogru dusunmussun bır omur boyu o burunlu fotoları hatırlamamak en ıyısı:))
Arkadaslar aylardir kk yi akip ediyorum dr arastiriyorum sonunda karari emre beyde verdim.ve gecen hafla ilk gorusmeye gittim zaten forumdan ark.larin anlattiklarindan da bildigim icin cok rahat bir sekilde konustuk ve 12 temmuza ameliyat tarihi aldim. 29 haziranda da 2 gorusme olacak burun tasarimi yapicaz aklima geldikce kalbim yerinden firlayacak gibi oluyorum yakinlarrda olacak arkadaslarin ameliyat tarihine baktimda sanirim en erken ben olacagim ; adim adim yazip bilgilendiririm yine..hihoyyyt
Arkadaslar aylardir kk yi akip ediyorum dr arastiriyorum sonunda karari emre beyde verdim.ve gecen hafla ilk gorusmeye gittim zaten forumdan ark.larin anlattiklarindan da bildigim icin cok rahat bir sekilde konustuk ve 12 temmuza ameliyat tarihi aldim. 29 haziranda da 2 gorusme olacak burun tasarimi yapicaz aklima geldikce kalbim yerinden firlayacak gibi oluyorum yakinlarrda olacak arkadaslarin ameliyat tarihine baktimda sanirim en erken ben olacagim ; adim adim yazip bilgilendiririm yine..hihoyyyt
canim,insallah umdugumdan iyi olur,benimde ameliyat temmuzda cok heyecanliyim...artik tecrubelrinden faydalaniriz
kızlar walla cok şansılısınızz ben daha parayı toplayamadım.. ailem laf sölüo hersey üst üste yani acaba bende böle buraya ameliyat tarihim diye yapabilicek miyim??