ya kizlar ben bir hata yaptimki sormayin gitsin, duramiyorum yerimde. Ben randevuyu 11-07-2010 almistim, sekreter bana eylul ayni tarihe vermis ve ben farkinda degilim. Ne edicem ben simdi, mesaj attim, ayni tarih ama temmuz diye, ne olcak yaa. Ya ben nasil karistirdim, ufff ya, gec kalmismiyimdir acabaeyvahedigeldismile
en doğrusu bencedee ve çok iyi bi seçim yapmıssın arkadasım emre bey burun operasyonunda profosyonellesmis bi hekim bence sadece bu isi yapıyor çünkü İnşallah senin içinde hersey yolunda gider
merhaba arkadaslarr bende emre beyy hastalari kervanina katilmak üzereyimm benimde ameliyat tarihim 21 temmuz ilk görüsmem 14 temmuz ve ne yalan söliyim zaman daraldikca bende korkmaya basliyorum acaba istedigim gibi olucakmii ve en önemlisi istedigim burnu nasil tarif edicem :bilmiyorumkismile
allahtan siz varsinizda tek basima olmadigimi biliyorum ..
ameliyat olacaklara simdiden gecmis olsun :)
kızlar benim görüşmem 24 haziran ama ameliyat günü almadım.ameliyat olmam gereken belli bir tarih var sadece. siz görüşmeyi yapmadan nasıl aldınız ameliyat gününü?
canim,ben kendi adima yurtdisindan gelecegim icin mecburen gorusme arti ertesi gunu ameliyat gunu almak zorundaydim...dr beyin gunleri dolar korkusuyla ve benimde vaktimin olmamasi sebebiyle yuzyuze gorusmeden ayarladik ameliyat tarihini...
kuebraa,tatlim benimde ameliyat gunum degisti,20 temmuzda ben ameliyat oluyorum ins..ama simdiden korku sardi beni..ins herkesin istedigi gibi olur,ben artik burun asamasini gectim ameliyattan korkmaya basladim...ALLAH yardimcimiz olsun...
inşallah kuzum hepimiz için..3 temmuzda 2. görüşmem var, gidenler olursa haberleşebilirz..
mümkünse bu paranoyaklıklarla dolu yazılarımızı 3-5 ay sonra okuyup gülelim:) ilk iş; ayy ben ne deliymişim korkudan n'apıcamı şaşırmışım filan diye dalga geçicem kendimlep
kuebraa,tatlim benimde ameliyat gunum degisti,20 temmuzda ben ameliyat oluyorum ins..ama simdiden korku sardi beni..ins herkesin istedigi gibi olur,ben artik burun asamasini gectim ameliyattan korkmaya basladim...ALLAH yardimcimiz olsun...
Aaa 20 temmuz benim eski ameliyat tarihim benimde ameliyat tarihim degisti 28 temmuz gorusmelerim var 9 agustosta ameliyatim olacak!! Allah yardimcimiz olsun.. Simdiden cok heyecanliyim..
selam kızlar
emre bey burun ucu estetiği yapmıyor mu?
bnm burun kemiğim düzgün kavis yok tabi çünkü burnum sarkık(
4 ay sonrada düğünüm var yaptırmayı çok istiyorum bu defada düğünde kuaförde kınada derken burnumu koruyamam die düşünüyrm ama çok kararsızım
düğünden sonra yaptırabilirim ama düğünü byk burunla yaptıktan sonra ne anlamı var ki :)
valla.canimciklar kaderimizlemi oynuyoruz nedir,gunler degisen degisene...ALLAH sonumuzu hayretsin..avicenna.tatlim beni emre bey aradi o sirada senin gununnu belirliyolardi,benimkide 13 temmuzdu ya..senin ismin N...ILE basliyo demi:)ins hepimiz icin iyi olur...tam o donemlerde hepimiz orda olcaz,belki karsilariz..
cnm ayni benim gibi düsünüyosun benimde 9 ay sonra dügünüm var ve hemn ameliyat olmak istememde en büyük etken oldu... yani dügünde resim video ve sayre bunlara ömrümüz boyunca bakicaz madem memnun degilim ozaman dügünden önce olsn dedim. bence burnumu koruyamam diyede korkma yani kuaförde filan gelen gecen yüzüne carpmadigi sürece problem olmaz kaydirigubbakcemile5
Evet adim Nihal, demekki senin tarihi degismisler. Peki bana yer vermek icinmi degistiler, yoksa sen kendinmi degistirdin. Cunku eger yer olmasaydi, baska gune yaptirmazdim, bu ameliyatta yatardi. Aslinda yanlislik oldugu zaman, kendi kendime acaba bu isaretmi diye sordum ama:)))) hevesim kursagimda kaldi, oyle korkuyorumki, aksilik olsada girmesem diyorum, delimiyim neyim, sanki zorla ameliyat ediyolarmis gibi:)))opuyorumnanaktan