Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yazdıklarınn cok güzel gercektenn napalım yaptırana kadar öyle düşünüce artık ..zaten yapcak bişide yok .beklicezzz ve inş sonunda bizde emre beyn büyülü elleriyle güzel burunlara kavusucaz.

eso,tatlim sende emre beye mi ameliyat oldun,resimlerin varsa bakabilirmiyim?

Yurtdisindan yaptiracak olan bayanlar bir sorum var ya benim istanbulda dogru duzgun kalacak kimsem yok ve oraya geldigimde kac gun kalmam yeterli olur acaba.. ?

kizlar carsamba günü ameliyat oluyorm insallah hersey iyi olur dualarinizi ve iyi dileklerinizi eksik etmeyn :kedi:
birgün benimde ameliyat günüme cok az kalicak ve benim buraya bunu yazacagm hic aklima gelmezdi ama oldu,yani kimse olumsuz düsünmesin bende asla gerceklesebilecegine inanmyiordum ama oldu umarm ameliyat olmak isteyen herkes olabilir ve sonucunda mutlu olur.

hadi hayırlı olsun canım:) sağ salim atlatırsın inşallah..
her ayrıntıyı anlat nolurr..ilk başlarda foto koymak zor olur diye tahmin ediyorum ama kendini iyi hissedince foto koymasan da neler yaşadığını hissettiğini filan yazarsan çok seviniriz, merakla bekliyoruz

1filiz,valla senin yerine ben heyecanlandim,ALLAH yardimcin olsun,canim iyi haberlerini yazarsan seviniriz..

canım hayırlısı olsun insallah hersey istediğin gibi gider Allah yaardımcın olsun.
birde revizyonmuydu senin ameliyatın?

Bence de kesinlikle kafanda hiçbir olumsuz düşünceye yer verme arkadaşım, benim daha ameliyatıma 2 hafta var ama günler azaldıkça insanın aklına binbir türlü düşünceler geliyor ama ameliyatı yapan Emre bey ise korkacak hiçbişey yok =) Allah yardımcımız olsun.Güzel bir ameliyat geçiriceksin inşallah kaydirigubbakcemile5

Canim Allah yardimcin olsun, sorunsuz bir sekilde atlatmani diliyorum. Ameliyattan sonra yasadiklarini bizimle paylasirsan, bizede isik tutmus olursun. Cunku hepimiz heycanli ve merakla, ameliyat olacagimiz gunu bekliyoruz. Hayirlisi olsuna.s.

kizlar hepinize cok tskr ediyorm olumunekankayizsmile bu gece istanbula ucuyorum ve carsamba ameliyat olucam insallah size herseyi anlaticam süreci yasadiklarimi vs tabiki foto da eklerm insallah
buarada revizyon degil ilk ameliyatim olucak, iyi dileklerniz icin tekrar tskr ederm bende iyi gecicegini umuyorm simdilik hic korkum yok guclubacismile

ya birsey sorucm ceneyle burun bi arada yaptıran oldumu??yani burun yaptırırken onuda yaptıran oldumu fiyatı etkilio mu??

canım fiyatını bilmiyorum da Emre bey ikisini bir arada yapıyor diye biliyorum; Burun Estetiği konusu altında "Operasyon öncesi ve sonrası fotoğrafları... " diye bi başlık var, 2. sayfada HAMBOSPARA nickli arkadaşınki harika bir örnek Emre Bey'e ameliyat oldu o arkadaş da, bu başlıkta da vardır kesin ama hangi sayfa bulmak lazım..

bence gerekiyorsa kesinlikle yapılmalı, maksat altın oranı yakalamak

heheh haklısın gerekliyse kesin olunmalı ya düşündükce yeni yeni şeyler çıkıo tabi annemlere göre hiç bişi yok ben kusursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…