misserable,tatlim,sende mi emre beye ameliyat oldun?burnun cok hos olmus..
allah allah o da garipmiş hakkaten.. yaşı küçük herhalde kardeşin, aklı ermiyodur..
takma diyeceğim ama ben de dünyanın en takıntılısı olarak bunu söyleyebilecek en son kişiyim:)
takıyoruz tabii ister istemez, ama en azından ben şöyle yapıyorum, burun konusu açılıyosa ilk ben kendimle dalga geçiyorum yani bu kendimle çok barışık olduğum için değil ama başkasına fırsat vermemek gibi bişi..
Bi de (konuyu Emre İlhan'a bağlayayım:) onun başlığı ya illa onunla ilgili bişi yazma ihtiyacı hissediyoum,
Emre bey'e ben dünyanın en garip burunlu insanıyım galiba gibi bişi söylemiştim, yani en büyük en uzun en kemikli filan, o da hayır hiç de öyle değilsin sen kendini öyle görüyorsun dedi, adam sonuçta yüzbinlerce burun görmüştür, öyle diyorsa öyledir, o günden sonra kendime bakıp 'hakkaten lan çok da kötü durumda değilim galiba' demeye başladım. Sen kendini nasıl algılarsan etrafındakilere de öyle hissettiriyorsun, kendini çok büyük problemli görürsen onlar da öyle davranır, ama küçük bir sorun olarak görüp bunu bir şekilde çözeceğine inanırsan en azından kendini iyi hissedersin, hissederiz olumunekankayizsmile
laydyalone sende mi londradasin? emre ilhanimi ameliyat olacaksin?
eso,tatlim sende emre beye mi ameliyat oldun,resimlerin varsa bakabilirmiyim?
deryaa,tatlim ben ingilteredeyim ama londrada degilim,yakinim:)evet emre ilhana ameliyat olucam kismetse temmuzda...sen londradamisin?
kizlar carsamba günü ameliyat oluyorm insallah hersey iyi olur dualarinizi ve iyi dileklerinizi eksik etmeyn :kedi:
birgün benimde ameliyat günüme cok az kalicak ve benim buraya bunu yazacagm hic aklima gelmezdi ama oldu,yani kimse olumsuz düsünmesin bende asla gerceklesebilecegine inanmyiordum ama oldu umarm ameliyat olmak isteyen herkes olabilir ve sonucunda mutlu olur.
kizlar carsamba günü ameliyat oluyorm insallah hersey iyi olur dualarinizi ve iyi dileklerinizi eksik etmeyn :kedi:
birgün benimde ameliyat günüme cok az kalicak ve benim buraya bunu yazacagm hic aklima gelmezdi ama oldu,yani kimse olumsuz düsünmesin bende asla gerceklesebilecegine inanmyiordum ama oldu umarm ameliyat olmak isteyen herkes olabilir ve sonucunda mutlu olur.
ya birsey sorucm ceneyle burun bi arada yaptıran oldumu??yani burun yaptırırken onuda yaptıran oldumu fiyatı etkilio mu??