tatlim.uzuldum yasadiklarina,insanin sevdigi kisiden olumsuz elestri duymasi insani daha bi uzuyor..emre beyin kendisiyle ben bizzat konustum..gercekten samimi ilgili bi insan..bu zamanda insan kimseye guvenemiyo,ama bunun bi sonu yok,birilerine guvenmemiz gerekiyo.insallah emre bey bu guvenimizi bosa cikarmaz..fiyat konusundada emre bey 4500 tl dedi,fiyatlar sabit canim,yurt ici,yurt disi degismiyomus..ameliyatida acibadem hastanelerinde yapiyomuski,gayet standarti yuksek bi hastane...iki gunluk kalma da dahil fiyata...ben senelerdir erteliyodum,ama bu sefer bi aksilik cikmazsa insallah olucam..ALLAH gunahimizida affetsin..
cok saol canim bilgi icin, en cokta su 2 gun orda kalabilme fikri cok cazip geldi. Cunku ameliyat sonrasi goruntuleri hic ic acici degil. En azindan zor kismini hastanede atlatip, tamponsuz eve gitmek gayet iyi olucak. Gunah kismi valla hala dusunduruyor. Keske problemli bir burnum olsaydi :)))) burnunda problem olanlar ne kadar sanslilar:))zugurt tesellisi gibi oldu sanirim.
ben 1 gün kalınıyor diye biliyorum, 2. gün kalmak istersen o gecenin ücretini ayrıca ödüyorsun zannediyordum? bir de tamponlar 5. gün alınmıyor mu? ne zaman değişti bunlar yahu:) ? geride mi kaldım ben
az once Emre beye ameliyat olmus ve memnun olmayan iki hastasinin yazdiklariyla karsilastim, ne yapicaz simdi((( ufff ben cok uzgunum , ya benimde basima gelirse...
madem memnun olmayanlar var bunu fotoğraf koyarak ifade etmeliler. her doktorun memnun olan veya olmayan hastası vardır. ancak bir kaç mesaj yazıp doktordan memnun olmadığını belirten kişi bana pek dürüst gelmiyor doğrusu!!!!
az once Emre beye ameliyat olmus ve memnun olmayan iki hastasinin yazdiklariyla karsilastim, ne yapicaz simdi((( ufff ben cok uzgunum , ya benimde basima gelirse...
cnm nerde karsilastin? kk da mi? kacinci sayfada? ben de merak ettim cokkafamçokkarıştı
Evet, kk da, hatta burun estetigi basliginda, burun kemigi egriligi varmis birisi, ameliyat olmus ve ameliyat sonrasi burnu hala egriymis, ameliyatini emre bey yapmis, bir digeride almanydan, kendisininde ayni problemi oldugunu ve emre beyin yaptigini soylemis.
c
Neyse ben sonra plastik cerraha çıktım, operatör değil bu arada profesör, bana kapalı teknikle ameliyat ettiğini ve burnumu açık teknikle ameliyat etmenin enayilik olacağını söyledi, yani kendime yazık edermişim 10 günde iyileşeceğime 8 ayda iyileşirmişim, çünkü dokular açık teknikte çok hasar görüyormuş ve çok riskli ameliyat olmadıkça kapalı teknik kullanılmalıymış, bunlar bir profesör cerrahın söyledikleri, burası Emre İlhan'ın başlığı olduğu için doktor ismi yazmıyorum.
Şimdi düşünüyorum evet belki açık teknik gerçekten de genç doktorların yani operatörlerin tekniği ve bana da çok zorluk çıkaracak, çok şişip çok zor iyileşeceğim, ve belki sonradan sorun da yaşayacağım ama yine de Emre Bey'in yaptıklarını görünce varsın olsun diyorum çünkü adam hakkaten mükemmel bir görüntü çıkarıyor, ona ameliyat olmuş kimi gördüysem hepsi çok güzel olmuş diyorum
bilmiyorum yaa off kafayı yiyeceğiz herhalde ameliyat olamadan(