Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cok saol canim bilgi icin, en cokta su 2 gun orda kalabilme fikri cok cazip geldi. Cunku ameliyat sonrasi goruntuleri hic ic acici degil. En azindan zor kismini hastanede atlatip, tamponsuz eve gitmek gayet iyi olucak. Gunah kismi valla hala dusunduruyor. Keske problemli bir burnum olsaydi :)))) burnunda problem olanlar ne kadar sanslilar:))zugurt tesellisi gibi oldu sanirim.

ben 1 gün kalınıyor diye biliyorum, 2. gün kalmak istersen o gecenin ücretini ayrıca ödüyorsun zannediyordum? bir de tamponlar 5. gün alınmıyor mu? ne zaman değişti bunlar yahu:) ? geride mi kaldım ben

ben 1 gün kalınıyor diye biliyorum, 2. gün kalmak istersen o gecenin ücretini ayrıca ödüyorsun zannediyordum? bir de tamponlar 5. gün alınmıyor mu? ne zaman değişti bunlar yahu:) ? geride mi kaldım ben

:))yok sen geride kalmadin, lakin bende bilmiyordum 2 gun kalindigini, yukaridaki mesajlari okudunsa diger arkadas soyledi, bende cok iyiymis dedim. Tampon konusunda cok bir bilgim yok, 2 ci gun cikariliyor diye okumustum benCADIARZU. Hatirin kalmasin 5 ci gun alinsin madem:)))

heheh:) walla hergün girip okuyorum ama kaçırmışım demekki oraları, 2 gün olayı iyimiş o zaman şişliklerin tavan yaptığı korkulu rüyamızz 2. günnn

az once Emre beye ameliyat olmus ve memnun olmayan iki hastasinin yazdiklariyla karsilastim, ne yapicaz simdi((( ufff ben cok uzgunum , ya benimde basima gelirse...

az once Emre beye ameliyat olmus ve memnun olmayan iki hastasinin yazdiklariyla karsilastim, ne yapicaz simdi((( ufff ben cok uzgunum , ya benimde basima gelirse...

Avicenna o korku bendede var maalesef.. benim burnum cok buyuk, derisi ve kemikleri cok kalin sanirim cok zor bir ameliyat olacak benimkisi.. o yuzden sanki kotu bir ameliyat gecirecekmisim hissi dahada artiyor... ameliyatim 9 agustos.. Peki nerde okudun bunlari?

madem memnun olmayanlar var bunu fotoğraf koyarak ifade etmeliler. her doktorun memnun olan veya olmayan hastası vardır. ancak bir kaç mesaj yazıp doktordan memnun olmadığını belirten kişi bana pek dürüst gelmiyor doğrusu!!!!

kımse % 100 hatasız amelıyt yapamazz bence olumlu elestrılerı dıkkate alındgı kadar olumsuz elestrılerde dıkkate alınmalı emre beyın yaptıgı bır cok amelıytı gördum süper ötesı amaa herkesın dokusu yapısı farklı ben bır doktrda en cok dıkkat ettgım noktaa hastasına karsı alakasıdır cok para verıp en ıyısı olcam dıye bırsey yok az para ılede tabıkıde en ıyısı olcam dıyede bırsey yok bence yapaılabılıyrsa amelıyt olcak arkdslra tavsıyem kontrole gıden arkadslrla berabr gıtsnlr doktrn yanınaa amelıyt sonrası ıcın ılgı alaka ne derece ona göre karar verırsınzzz

cnm nerde karsilastin? kk da mi? kacinci sayfada? ben de merak ettim cokkafamçokkarıştı

Evet, kk da, hatta burun estetigi basliginda, burun kemigi egriligi varmis birisi, ameliyat olmus ve ameliyat sonrasi burnu hala egriymis, ameliyatini emre bey yapmis, bir digeride almanydan, kendisininde ayni problemi oldugunu ve emre beyin yaptigini soylemis.

canım linki buraya kopyalayabilir misin okuyalım?
daha önce ben de yazmıştım şuanda 2. ameliyat olması gereken bir hastasıyla tesadüfen karşılaştığımı, tabii ki bunlar çok normal ama neden olduğunu aynı şeylerin bizim de başımıza gelip gelmeyeceğini gayet doğal bir şekilde merak ediyoruz, forumu takip etmemizin sebebi de bu, ayrıca ben Emre bey için herşeyiyle içime sindiğini düşünüyorum ama her gün çevremdeki insanlardan da bin türlü şey duyuyorum ve etkileniyorum..
örneğin bir arkadaşım bana başka bir doktor önermişti, o da KBB uzmanı, sonra o KBB uzmanı beni hastanesindeki plastik cerraha yönlendirdi, ameliyatları birlikte yapıyorlarmış, ben içini o dışını yapıyor dedi (aslında düşünecek olursak mantıklı olan bu gibi, yani KBB uzmanları iç tarafta plastik cerrahlar dış tarafta iyiler)
Neyse ben sonra plastik cerraha çıktım, operatör değil bu arada profesör, bana kapalı teknikle ameliyat ettiğini ve burnumu açık teknikle ameliyat etmenin enayilik olacağını söyledi, yani kendime yazık edermişim 10 günde iyileşeceğime 8 ayda iyileşirmişim, çünkü dokular açık teknikte çok hasar görüyormuş ve çok riskli ameliyat olmadıkça kapalı teknik kullanılmalıymış, bunlar bir profesör cerrahın söyledikleri, burası Emre İlhan'ın başlığı olduğu için doktor ismi yazmıyorum.

Şimdi düşünüyorum evet belki açık teknik gerçekten de genç doktorların yani operatörlerin tekniği ve bana da çok zorluk çıkaracak, çok şişip çok zor iyileşeceğim, ve belki sonradan sorun da yaşayacağım ama yine de Emre Bey'in yaptıklarını görünce varsın olsun diyorum çünkü adam hakkaten mükemmel bir görüntü çıkarıyor, ona ameliyat olmuş kimi gördüysem hepsi çok güzel olmuş diyorum

bilmiyorum yaa off kafayı yiyeceğiz herhalde ameliyat olamadan (

ya bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmiyor . madem yardım etmek istiyorsunuz resim ekleyinde inanalım.böyle konusup ne yapmaya calısıyosunuz kafamı karıstırıyosunuz.Hem öyle birsey olmus bile olsa emre bey yaparım diyormus arkasındayım diyormus.ayrıca oda insan herkes herseyi kusursuz yapamaz hatalarda olabilir önemli olan arkasında durmak .düzeltmek için çaba harcamaktır.

canım inandırıcı olup olmadığını okuyunca anlarız, dün baktım bulamadım ben o yazıları, burun estetiği ana başlığında "emre ilhan" diye ararınca bin tane şey çıktı, neyse tabii ki foto eklemeyenlere ben de inanacak değilim, ama sonuçta böyle durumları ben normal karşılıyorum, burun bu, yamulur kayar mayar, sonra düzeltilir sonra tekrar kayar ne bileyim bir kere olup kurtulan görmedim şimdiye kadar..
Ayrıca bu başlığı uzun süre takp edenlerin kafa karıştırmak gibi bir niyeti yok emin olabilirsin, sadece araştırıyoruz ve psikolojimiz ciddi bozuk, en azından benimki bozuldu, hayatımdaki her şeyi etkilemeye başladı, artısıyla eksisiyle iyi bir karar vermeye çalışıyoruz ve yine söyleme ihtiyacı hissettim, ben ve son yorum yapan bir kaç arkadaş Emre beye ameliyat olmayı gerçekten çok isteyen kişileriz

Ya arkadaşlar..sizi anlıyorum bende aynı yerlerden geçtim, ama dün biri giriyor...cevoo ya aman emre beye ameliyat olma ben memnun diilim diyor daha ilk mesajında ortada foto yok vs...yani forumu bu kadar takip eden biri...cevoo emre beye ameliyat olalı yıl olacak neredeyse ve çok mutlu..
Psikolojinizi bozmayın bence boş yere..ayrıca sonuçta tüm doktorların mutlu hastaları olduğu gibi mutsuz olan hastaları da olabilir..sonuçta tüm doktorlar insan ve bu iş bence gereçkten çok zor..her zaman söylediğim gibi bende insanlarla iş yapıyorum ve bir işte insanları %100 mutlu etmek imkansızdır..bence önemli olan bir doktorun hastalrının büyük yüzdesi memnun olması ve oluşabilecek tüm olumsuz durumlarda doktorun hastasını yanında olmasıdır..
Bu sadece emre bey için değil bence tüm doktorlar için geçerli..bir durum..emre bey bana benim seni mutsuz etme lüksüm yok demişti..yani bende acaba problem olur mu diye sormuştum..o da bana benim seni bu ameliyatın sonunda mutsuz etme lüksüm yok, ne olursa olsun burnunun yarısı benim demişti ve ben çook rahatlamıştım..

Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara önerim, tek bir sözle veya çevreden duyduklarınızla değil , gerçek tecrübeler ve direk doktor ile konuşarak karar verin

Yine emre beyden alıntı yapıyorum, kapalı teknikle burun ucuna yapılabilecekler sınırlı olduğu ve türk burunlarının büyük çogunlugunun ucunda sarkıkılık omasından dolayı ben açık teknik kullanıyorum demişti..burun ucu iyyse kapalı da yapıyorum demişti..ayrıca kapalı acık arasında iyileşme farkı yok diye biliyorum ben...

Açıklamaların için teşekkürler Serenades

ben ne diye başkalarının söylediklerini yazıyorsam.. aslında bende hata ki herkesi dinliyorum ve ciddiye alıyorum, önemli olan benim ne istediğim ve içimden kimin geçtiği..

Sonu ne olursa olsun ben artık kararımı verdim, başka birileriyle de görüşmeyeceğim, forumda başka başlık da okumayacağım, derdim mi var açar sorarım Emre Bey'e, bu açık teknik kapalı teknik olayını soracaktım aslında ama hem rahatsız etmek istemedim hem de sağ elle yemek yiyen birine sol elle yer misin demek gibi bir şey olacağı için sormak saçma olur diye düşündüm..

fazla deşmeyelim arkadaşlar yoksa işin içinde çıkamayacağız, benim gibi sıyırmasın kimse:)

en doğrusu bencedee ve çok iyi bi seçim yapmıssın arkadasım emre bey burun operasyonunda profosyonellesmis bi hekim bence sadece bu isi yapıyor çünkü ınşallah senin içinde hersey yolunda gider

ya kizlar ben bir hata yaptimki sormayin gitsin, duramiyorum yerimde. Ben randevuyu 11-07-2010 almistim, sekreter bana eylul ayni tarihe vermis ve ben farkinda degilim. Ne edicem ben simdi, mesaj attim, ayni tarih ama temmuz diye, ne olcak yaa. Ya ben nasil karistirdim, ufff ya, gec kalmismiyimdir acabaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…