Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

14 ünde görüş sende , ara emre beyi...

Keşke görüşebilsem canım ama 14ünde uçaktan indiğim gibi 2 toplantıya katılmam gerekiyor ve ondan sonra yemek. :sinifsinif:
Öteki günler sorun olmazdı ama tam o günlerde yok işte doktor bey. Bidahakine artık. :)

slm ben merak ettim acaba emre beyin burun amelyatları fiyatı hakkında bilginiz varmı nekadara mal oluyor özeldemi yapıyor amelyatı kaçgün kalınıyo hastanede ben ist da oturmuyorum gitme gelme zorlugu olacakta bilgi verirseniz sevinirim

selam..
benim bildiklerim; fiyat 4500 lira civarı, ama burun yapısının zorluğuna göre artıyor mu bilmiyorum, Acıbadem'de yapıyor, hastanede 1 istersek 2 gece kalabiliyormuşuz, gidip gelme konusunda sıkıntı yaşayan hastaları için de 2 veya 3 görüşmeyi bir güne sığdırabiliyormuş Emre bey.. bunlar çok genel ve özet bilgiler tabii:) geçmiş sayfalara bakarsanız çoook fazla ayrıntısı var bu işin

teşekkür ederim ama galiba yine bursaya talim olcass ist eşime çok uzak geldi bende başıma kötü bşi gelrse başının etini yerm dedim.burun amelyatını pek önemsemiyo galiba ama başına gelmedii için bilemes tabi.ya aslında burnumla ilgili bi problemm yok ama nefes almada çok zorlanıyorum tesettürlüyüm eşarbımı uzun süre başımda tutamıyorum nefes alamıyorum boğulcak gbi oluyorum çarşıdan eve zor atıyorum kendimi.doktorlar estetik amelyatların yüzde 60 ının aslında nefes problemnden kaynaklandığını söylüyorlar bakalım bi çare bulucass bana şans dileyin kızlar öpüyorum

kızlar ya o kadar üzgünüm o kadar üzgünümki anlatamam 19 yasıdayım şimdi lise bitsin annemgil yaptırırız diyolardı ama bir anda döndüler .. anlamıolar beni . ne varmıs burnunda fln diolar oysaki millet dalga gecio .herkesi bırak kendi kardesim laf sölüo. cocukla cocukmu olunurmus onun sözünemi bakılırmıs fln fln ... annemgile nasıl anlatiim bunu bilmiorum gercekten kocaman bi burna sahbim anneme göre diil ama zaten sadece onlara göre burnum normal. daha ne kadar dayanabilirim bilmiorum cokta ağlak biriyim derdimi anlatamdan ağlamaya baslıorumm napıcam bilmiorumm onlara bunu nasıl anlatıcam bilmiorumm yaaa....moralman çöküşlerdeimm

kızlar ya o kadar üzgünüm o kadar üzgünümki anlatamam 19 yasıdayım şimdi lise bitsin annemgil yaptırırız diyolardı ama bir anda döndüler .. anlamıolar beni . ne varmıs burnunda fln diolar oysaki millet dalga gecio .herkesi bırak kendi kardesim laf sölüo. cocukla cocukmu olunurmus onun sözünemi bakılırmıs fln fln ... annemgile nasıl anlatiim bunu bilmiorum gercekten kocaman bi burna sahbim anneme göre diil ama zaten sadece onlara göre burnum normal. daha ne kadar dayanabilirim bilmiorum cokta ağlak biriyim derdimi anlatamdan ağlamaya baslıorumm napıcam bilmiorumm onlara bunu nasıl anlatıcam bilmiorumm yaaa....moralman çöküşlerdeimm

İnsanlar insanlıktan çıkmış resmen. Nasıl dalga geçerler bile bile bir insanın psikolojisini nasıl bozarlar. Ellerine ne geçiyor çok merak ediyorum. Yazık valla böyleleri kendinden utanmalı ama eminim utanmak ne onuda bilmiyorlardır.

Sunbul gercekten burnun cok guzel tam istedigim gibi bende agustosta ameliyat olucam umarim bu koca burnumu yaptirdiktan sonra sonucu senin gibi guzel saglikli saglam ve dogal olur insallah.. :))) gule gule kullan..

gecmis olsun

sunbul beni eklermissin bende burnu gorebilirmiyim...

slm arkadaslar bende emre beye ameliyat olacam 12 Augusta. lutfen emre beyden estetik olanlar beni eklesin... resimlerinizi goreyim.nasil olmuslar diye. tks

kızlar istek yollayanları ekliyorum hemen bu süreçleri bende atlattım karar verme safhası çok zor buhranlı çok şükür şuan çok doğru bir seçim yağtığımı düşünüyorum inşallah sizlerde sağlıklı güzel burunlara kavuşursunuz

Arkadaslar aylardir kk yi akip ediyorum dr arastiriyorum sonunda karari emre beyde verdim.ve gecen hafla ilk gorusmeye gittim zaten forumdan ark.larin anlattiklarindan da bildigim icin cok rahat bir sekilde konustuk ve 12 temmuza ameliyat tarihi aldim. 29 haziranda da 2 gorusme olacak burun tasarimi yapicaz aklima geldikce kalbim yerinden firlayacak gibi oluyorum yakinlarrda olacak arkadaslarin ameliyat tarihine baktimda sanirim en erken ben olacagim ; adim adim yazip bilgilendiririm yine..hihoyyyt

Arkadaslar aylardir kk yi akip ediyorum dr arastiriyorum sonunda karari emre beyde verdim.ve gecen hafla ilk gorusmeye gittim zaten forumdan ark.larin anlattiklarindan da bildigim icin cok rahat bir sekilde konustuk ve 12 temmuza ameliyat tarihi aldim. 29 haziranda da 2 gorusme olacak burun tasarimi yapicaz aklima geldikce kalbim yerinden firlayacak gibi oluyorum yakinlarrda olacak arkadaslarin ameliyat tarihine baktimda sanirim en erken ben olacagim ; adim adim yazip bilgilendiririm yine..hihoyyyt

senin icin sevindim... bende gun sayiyorum ama daha 23 temmuzda gorusmem var.. 12 agustosta ameliyat olacam..artik anlatirsin ne yasadigini bize..

canim,insallah umdugumdan iyi olur,benimde ameliyat temmuzda cok heyecanliyim...artik tecrubelrinden faydalaniriz:KK66:

Sağolun arkadaşlar inşallah mutlu son biter bu serüvenimiz, deryaa sen ameliyat oldugunda benim 1 aylık burnum olacak delikafadulden adım adım yazarım =) 2 haftalık iznim var inşallah işe başlayana kadar iner şişlikler. Emre bey kalın derili oldugumu söyledi şeklin oturması için 8 ay kadar beklemen gereken süre var demişti,bunca yıl benkeledik bir 8 ay daha beklerim ne olacak..

kızlar walla cok şansılısınızz ben daha parayı toplayamadım.. ailem laf sölüo hersey üst üste yani acaba bende böle buraya ameliyat tarihim diye yapabilicek miyim??

kızlar walla cok şansılısınızz ben daha parayı toplayamadım.. ailem laf sölüo hersey üst üste yani acaba bende böle buraya ameliyat tarihim diye yapabilicek miyim??

canım bana da oldu aynıları.. hatta benim nefes almamda sorun olmamasına rağmen evin içinde "ayyyhhh nefes alamıyorumm tıkandımmm.." diye bağırıyordum sırf yaptırabileyim diye:) tabii yemediler yine onların dediği oldu, sonra ben işe girdim çalıştım ve biriktirdim, bence de olması gereken bu çünkü bu hem senin kararın hem de kendine yaptığın bir müdahale olduğu için maddi manevi her sonucuna senin katlanman daha mantıklı geliyor bana..

düşün ki senin çocuğun kendi suratını değiştirmek istiyor, izin verir misin? ben vermezdim, ama belli bir yaşa gelince ve kendi hayatını düzene sokunca her istediğini yapabileceksin zaten, onlar da kararına saygı duyacak.

yani senin için ve bunu isteyen herkes için maddi açıdan hazır olamamak çok zor bir durum, çok iyi anlıyorum, diğer zorluklarını da anlat anlat bitmez zaten ama bir şekilde düzelteceğiz işte.. bugün olmasa bir sene sonra seneye olmazsa 2 sene sonra ama bir şeyi gerçekten çok istiyorsak o şey sonunda oluyor, para biriktirmek için de önünde uzun bir süre olduğunu düşünürsek maddiyat açısında üzülmene hiçç gerek yok, çalışır biriktirirsin:KK66:

esocum cok saoL cnm ... ama ne bilim insan hemen olsun bitsin istio .. etraftakilrrn lafı sözü olmasa inan bu kadar istemem ama beni vuracakları yeri biliolar dedimya kendi kardesim bile sinirlennce bunu yüzüme vuruyo..

allah allah o da garipmiş hakkaten.. yaşı küçük herhalde kardeşin, aklı ermiyodur..
takma diyeceğim ama ben de dünyanın en takıntılısı olarak bunu söyleyebilecek en son kişiyim:)
takıyoruz tabii ister istemez, ama en azından ben şöyle yapıyorum, burun konusu açılıyosa ilk ben kendimle dalga geçiyorum yani bu kendimle çok barışık olduğum için değil ama başkasına fırsat vermemek gibi bişi..

Bi de (konuyu Emre ılhan'a bağlayayım:) onun başlığı ya illa onunla ilgili bişi yazma ihtiyacı hissediyoum,
Emre bey'e ben dünyanın en garip burunlu insanıyım galiba gibi bişi söylemiştim, yani en büyük en uzun en kemikli filan, o da hayır hiç de öyle değilsin sen kendini öyle görüyorsun dedi, adam sonuçta yüzbinlerce burun görmüştür, öyle diyorsa öyledir, o günden sonra kendime bakıp 'hakkaten lan çok da kötü durumda değilim galiba' demeye başladım. Sen kendini nasıl algılarsan etrafındakilere de öyle hissettiriyorsun, kendini çok büyük problemli görürsen onlar da öyle davranır, ama küçük bir sorun olarak görüp bunu bir şekilde çözeceğine inanırsan en azından kendini iyi hissedersin, hissederiz olumunekankayizsmile

X