- 16 Mayıs 2009
- 64
- 0
tatlim.uzuldum yasadiklarina,insanin sevdigi kisiden olumsuz elestri duymasi insani daha bi uzuyor..emre beyin kendisiyle ben bizzat konustum..gercekten samimi ilgili bi insan..bu zamanda insan kimseye guvenemiyo,ama bunun bi sonu yok,birilerine guvenmemiz gerekiyo.insallah emre bey bu guvenimizi bosa cikarmaz..fiyat konusundada emre bey 4500 tl dedi,fiyatlar sabit canim,yurt ici,yurt disi degismiyomus..ameliyatida acibadem hastanelerinde yapiyomuski,gayet standarti yuksek bi hastane...iki gunluk kalma da dahil fiyata...ben senelerdir erteliyodum,ama bu sefer bi aksilik cikmazsa insallah olucam..ALLAH gunahimizida affetsin..
cok saol canim bilgi icin, en cokta su 2 gun orda kalabilme fikri cok cazip geldi. Cunku ameliyat sonrasi goruntuleri hic ic acici degil. En azindan zor kismini hastanede atlatip, tamponsuz eve gitmek gayet iyi olucak. Gunah kismi valla hala dusunduruyor. Keske problemli bir burnum olsaydi :)))) burnunda problem olanlar ne kadar sanslilar:))zugurt tesellisi gibi oldu sanirim.