Evet, ben su an yurt disindayim, tatile ailemin yanina gittigimde, sozde ameliyat olucam. Annem hayatta razi gelmez, gizli yaptirip eve gidicem. Eve gittigimde herhalde dusup bayilir, buyuk ihtimalle. Ailesi destek olup yaninda bekleyenler cok sansli, offf cok zormus..:a015:
Bence en azından annenle konuş, benim durumum da seninkine benziyor, eşim hayatta izin vermez.
Ama bu ameliyatı olmakta kararlı olduğumuzu karşımızdaki anlarsa bize engel olamaz. Bu ameliyata ihtiyacım olduğunu, şimdiki burnunum beni çok mutsuz ettiğini, kendimi böyle kötü hissettiğimi anlatacağım...
Kararlilik karsisinda mirin kirin etselerde kabulleniceklerdir mutlaka. Ben daha once liposuction ameliyatida yaptirdim gecen sene, annem alisik diycem ama, vucut farkli yuz farkli. Yuz dogal olarak sisiyor morariyor, valla yazarken bile kalbim hizli carpiyor. Neyse, insan aklina bir kere sokmaya gorsun, dusunceleri gerceklesmeden akli ona huzur vermez oluyor. Hepimiz icin en saglikli ve hayirli kararlar almayi nasip etsin Allah..Anlayisli aileler versin:))) aminnnn
Bende 13-07-2010 tarihine ameliyat tarihi aldim. Ailemin haberi yok, onlara nasil aciklayacagimi bilmiyorum, bir taraftanda cok korkuyorum. Profilimde resmim var acaba bakip yorum yapabilirmisiniz..Ozel mesaj atamiyorum, bu cok kotu, mecburen buraya yazmak durumundayim. Yorumlariniza ihtiyacim var...
avicenna,tatlim benim ameliyatimda 7.ayin 13 u..ayni gun ameliyat oluyoruz,,,ne ilginc:)insallah iyi olur canim...
Hay Allah, ben girdigimde gorebiliyorum, zaten bir tane anca ekleyebildim, oda olmamismi. Ben tekrar deniycem eklemeyi, olup olmadigini nasil anliycamki:1no2:
canım gördüm resimlerini burnun cok kötü değil,ayrıca çok hoş bi bayansın burnun dikkat bile çekmiyor ,ama işte insan bi kere kafaya koydumu yaptırmak istior umarım hersey yolunda gider iyi şanslar cnm.
Seninkinin saati bellimi, ben sadece, ilk randevuyu almistim, maille sonrasinda sekreteri, ameliyat gununu almam gerektigini, cunku ameliyat tarihini bir ay sonrasina verdigini soyledi. Mecburen aldim, ama saatini bilmiyorum. Zamanda az kaldi, dusunmekten siyirmassam iyi:))))) Bu arada ben hollanda sen nerdensin? belki orda karsilasiriz..
tatlim,bende saatini bilmiyorum..gunde iki ameliyat yaptigini soylemisti emre bey:)bende uyyamiyorum artik dusunmekten..ben ingilteredeyim..az kaldi izne gidicem ins..yalniz olcakmissin,benim annemle babam olucak yanimda ins..her knuda sanada yardimci oluruz canim,seninlede ilgilenirler:)hic korkma SIKINTI etme ins...belki ayni odada kaliriz:)
emre beyden mail alan va mim kizlar?? en son tatilde oldugunu yasmisti. resim atmistim. meraktan catlamak uzereyimbilmiyorumkismile
Cok tsk ederim, benim sorunum burun kemiginde egrilik var,onden bakildiginda dikkat edilirse belli oluyor. En kotusude resimlerde bu kadarmi belli olur, birde guldugum zaman burnumun kanatlari genisliyor, cirkin oluyor. Aslinda benim yasimda bayagi var, bu zamana kadar sorun etmemistim, taaaki bana senin burnun yamukmus denilinceye kadar:))) simdi guluyorum, o gun kotu olmustum, simdi ise ameliyat asamasindayim. Ben cevresinden cok cabuk ekleneneler gurubundayim maalesefki. Allah baska skinti vermesin ya, bunada sukur. Cok uzun yazdim ama senin sorunun neydi canim, profiline baktim resimde goremedim. Tekrar guzel yorumun icin tsk ederim..
canım gercekleri söyledim,bi kere doktorun emre bey ise hiç korkma emre bey olmayak burunları 3. 4. kez ameliyat edip güzellestiriyor senin ilk ameliyat emin ol çok güzel olacak bi sıkıntı yaşamayacaksın Allah yardımcın olur insallah.benim sorunum iki kez ameliyat oldum simdi 3.yü olmak zorundayımçok problemli bi burnum var canım. neyse seninde dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin öptüm seni şeker.... a.s.
Saol canim, 3 cu ameliyati olmana cok uzuldummmm, Allah sabir ve derman versin. dusunemiyorum bile, zor bir ameliyat, o kadar acisi maaliyeti bir tarafa, hala istedigin bir burun yok elde(( ben bu halinede sukrediyorum aslinda. Bide bunun dini yonunu dusundugum zaman zaten hepten ne yapicagimi bilemiyorum. Estetik amacli yapilan butun ameliyatlar Allah'a sirk kosmakla ayniymis kizlareyvahedigeldismile bu arada ha bire cevap yaziyorumki, ozelden mesaj atma hakkim dolsun diye. Lutfen bu uygulamayi kaldirin yaa, ulu orta yazilcak seyler var yazilmiycak seyler var.
Günah olduğunu biliyordum da o kadar büyük bi' günah olduğunu bilmiyordum :bbo: Biraz araştırmıştım, eğer vücudunda herhangi bir yeri insanın psikolojisini bozacak derecede rahatsız ediyorsa, onu ameliyatla değiştirmekte bir sakınca yok diyor Hayrettin Karaman Hoca fisfisfis Ama bilmiyorum yine de içimde bir huzursuzluk var, dua ediyorum eğer günaha gireceksem engel ol Allahım diye eyvahedigeldismile
amin canim, nitekim nette arastirdigin zaman seninde onune benim yazdiklarim cikicaktir. Ya ben daha bugun gene beni bu yola surukleyen mahlukla kavga ettim. Burnumla dalga gecti gene, Allah boylelerini islah etsin ya, ben simdiye kadar inanin farkindaydim ama hic aklima getirmiyordum. insallah butun vebal onun boynuna biner. Beni bu hale koyup psikolojimi bozdugu icin. Birde resmime bakanlar bana yorum yapabilirlermi acaba, cokmu kotu duruyor gercekten:çok üzgünüm:
amin canim, nitekim nette arastirdigin zaman seninde onune benim yazdiklarim cikicaktir. Ya ben daha bugun gene beni bu yola surukleyen mahlukla kavga ettim. Burnumla dalga gecti gene, Allah boylelerini islah etsin ya, ben simdiye kadar inanin farkindaydim ama hic aklima getirmiyordum. insallah butun vebal onun boynuna biner. Beni bu hale koyup psikolojimi bozdugu icin. Birde resmime bakanlar bana yorum yapabilirlermi acaba, cokmu kotu duruyor gercekten:çok üzgünüm:
Guzel yorumlariniz icin cok tsk ederim hepinize, belkide biz bu durumdan muzdarip oldugumuz icin, birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Kompleksli oluyoruz, yarasi olan gocunur misali. Bunlari bana soyleyen kisiyle ben evlenicektim:))) sonra beni aldattigi icin ayrildim ondan, ama hala ariyor, canimi acitmaya calisiyor, baska turlu beceremedi, simdi bir burnum kaldi dalga gecicegi. laydyalone sana birsey sorucam canim, ben emre beyin sekreteriyle mesajlastim, fiyat konusunda herhangi bir gorusme yapmadim. Acaba sen konustunmu? yani ne kadar oduycez bu ameliyat icin:))) ay cok ilgisizmi oldum nedir, benim aklima gelmedi fiyat, gerci bir yere yazmistim, kaca yapiyor diye ama yazdilarmi cevap onuda bilmiyorum. Ne kadar odiycez bunun icin..