lamia85,canim senin ameliyatin ne zaman benimkide 1 ay sonra:)
ewt cnm uzakmisiz baya bi. duymustum sen guneydesin ben kuzeydeyim. ben de aynen cok ama cok kararsizim. alsam mi almasam mi diye bi dusunurum alinca geri versem mi vermesem mi:))) ewt haklisin emre bey cok ilgili gozukuyor. onemli olan ameliyat sonrasi da ayni sekilde ilgili olmasi tabii. ben de sahsen gorusmedim cnm. benim 2. ameliyat oncesi.maillesmedigim dr kalmamistir. yuzyuze de cok drla gorustum. gorusmek de cozum degil bence. onemli olan vaatler ve tasarim degil ameliyatta ne olacagi .y off neyse icim karardi yine(( ben ilk ameliyatimi eskisehirde kbb uzmani bekir oksaya olmustum. 2.sini ise istanbulda plastik cerrah serhet tuncere oldum. bence sen cok sanslisin. keske benim de ilk ameliyatim olsaydi. cok ama cok pismanim. guzel ornekleri var tabi ama revizyonlar hep daha zor oluyor. murnun cok guzel olacak icime oyle doguyoooguclubacismile
Kızlar bi sorum olacak Emre bey e ameliyat olup sonra gene emre bey e revizyon olan varmı???
Sorma sebebim meraktan birde ben emre beye ameliyat olup sorun çıkıp revizyon duymadım sanırım olan varmı ??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bende görmedim ama merak da etmiyor değilim.Acaba var mı?
Merhaba,
Ben Antalyada burun ameliyati olacaktim subat ayinda ama son an vazgectim
simdi ablamin israrlari uzerine birlikte istanbula gidip orada Emre beye ameliyat olmak istiyoruz
fikir edinmek icin Emre beyin elinin degdigi birkac sanat eseri burun resmi gormek isterim :))
Lutfen banada birkac foto gonderir misiniz???
evet bende merak ediyorum kızlar
Bence her burnun ve her insanın yapısı farklı oldugu için her doktorun düzeltmesi oluyordur..ama bence önemli olan yüzde..yani bir doktorun yüzde bir hastasında düzeltme gerekiyorsa ok bence ama yüzde 30 sa problem var demek diye düşünüyorum...
Canlar şöyle bir şey oldu bana anlatmayayım dedim ama duramadım anlatıcam:)
Şimdi benim Emre İlhanla görüştüğümü ve ona ameliyat olmayı çok istediğimi daha önce de yazmıştım biliyorsunuz, hatta 2. görüşmem için de randevu aldım (2. görüşme demek normal şartlarda ameliyat gününü de belirlemek demek oluyor) ciddi ciddi karar verdim ama bu kararımdan da hala %100 emin değilim
İnsanlar bir anda nsl karar verip yaptırıyor gerçekten aklım almıyor, ben resmen sıyırmış kafayı yemiş durumdayım, psikolojim ciddi bozuldu, kendimi + herkesi yürüyen burun olarak görüyorum:) başka bişi görmüyo gözüm
neyse olaya geleyim.. bir kaç gün önce çok sık görüşmediğim bir arkadaşımla oturmuş etrafımdaki herkesle yaptığım gibi- estetik muhabetti yaparken, aa benim de bir arkadaşım oldu çok güzel oldu burnu dedi, ben tabi kime yaptırmış sorsana filan deyince, sorduk mesaj attı bize Dr. Emre İlhan diye:)
acayip sevindim hani forumda konuşuyoruz ama canlı örnek bulmak da başka oluyor.. neyse tanıştım ben de sonra, tanıştım dediğim mailini telini filan aldım sorular sordum bi ton..Fotoğrafını da istedim, şimdiye kadar gördüğüm, Emre İlhanın ameliyat ettiği tüm burunlar gibi o da çok güzel olmuş, hatta bence kusursuz olmuş ama o aynı şekilde düşünmüyor
İç tarafta bi takım sorunlar olmuş tekrar burun eti büyümesi filan gibi.. tabii bunlar çok normal, herkesin yapısı farklı ve burada Emre beye ameliyat olan arkadaşlar da söyledi herkesin mutlu olması mümkün değildir diye..
Emre İlhan ya da bir başka doktor, kime olursak olalım bence 2. hatta 3. ameliyatı göze almamız gerekiyor, bu artık kesin bişi.. çevremde de ne kadar burun estetiği olan kişi varsa (birkaç kişi ama farklı doktorlara oldular) hepsi revizyon oldu. Yani kısacası orjinalliği bir kere bozuldu mu, operasyonlar 2. 3. şeklinde devam ediyor..
İnşallah şansımız ve sağlık durumumuz el verir de ilk ve son kez Emre beye olup kurtuluruz, ama dediğim gibi revizyon olayı sık yaşanan bir durum, beklentilerimizi çok yükseltmeden bunu göze alarak yaptırmamız lazım
tabi doğru söylüyorsun canım ama iste insan revizyon olacaksa bide bu 3 . ameliyatı olacaksa bilmek istiyor riskinin % kaç olduğunu umarım bende doğru seçiim yaparım ve bu kez hersey yolunda gider..... kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bana fiyat konusunda yardımcı olur musunuz acaba ? senağlama