Evet canım katılıyorum, tüm hastaları iki yıl bu yüzden izliyoruz demişti emre bey zaten...yani benim de biraz burun eti büyümem oldu 1. yılda , emre beye rutin kontrolümde bana bir fıs fıs verdi ve 2 ay kullandım ve burun etlerim küçüldü ve tekrarlamadı..bence önemli olan doktorun yaptığı işin arkasında olması ..emre beyin dediği gibi sonuçta mermer değiliz....olumunekankayizsmile
herkese merhabalar öncelikle
çocukluktan itiberan burnumla ilgili gerek sorun gerekse görüntü açısından problemlerim oldu.
antalyada ikamet etmeme rağmen emre beye ameliyat olucam işallah :)
yüzüm küçük bu nedenle kemikli burnum yüzümde çok büyük duruyo
doktor bey nasıl bi burun istiyosun dediğinde charlize theronunki gibi desem abest kçarmı çok merak ediyorum :)
şaka bi yana emre beyle ilk görüşmenizde istediğiniz burunu nasıl ifade ettiniz?
cnm senn 3.amelıytmı???
Walla canım ben de ona yakın bişi söylemiştim ama örnek verdiğim kişi Emre İlhan’ın ameliyat ettiği biriydi:) benimki de o şekilde başarılı sonuç verir mi dedim sadece, o da onun burnunu çıkarıp sana taksam tabi ki yakışmaz sana, senin surat ölçülerine uygun, yani senin gözüne kaşına, alnına veya elmacık kemiklerinin ölçülerine uyum sağlayacak bir burun yapacağız dedi. Yani aslında nasıl bir burun olacağı kaşımıza, gözümüze, saç çizgimizin alnımızın neresinden başladığına kadar ince bi detayda yatıyor
Sen yine de sor tabi istediğini ama muhtemelen alacağın cevap bu şekilde olacak
herkese merhabalar öncelikle
çocukluktan itiberan burnumla ilgili gerek sorun gerekse görüntü açısından problemlerim oldu.
antalyada ikamet etmeme rağmen emre beye ameliyat olucam işallah :)
yüzüm küçük bu nedenle kemikli burnum yüzümde çok büyük duruyo
doktor bey nasıl bi burun istiyosun dediğinde charlize theronunki gibi desem abest kçarmı çok merak ediyorum :)
şaka bi yana emre beyle ilk görüşmenizde istediğiniz burunu nasıl ifade ettiniz?
Merhabaaa,
Bende Antalyadan Istanbula gidecegim ameliyat icin
Ben doktora on gorusme icin fazla vaktimin olmadigini soyledim cve istedigim burun orneklerini gonderdim kendisine
Hatta gonderdigim resimlerden 1tanesi charlize theron'un resmiydi :)
:) gevens sanırım kadının güzelliği hepimizi etkiledi bi burunla ona benziceksek yaşadık valla bayanssulusmile
bende antalyadan istanbula ameliyata gidilirmi diyenlerle uğraşıyorum resmen yalnız olmadığımı bilmek güzel bişey
ayy hemen görüşsem ve ameliyatımı olsam çok heycanlıyım vallahi
canım özel mesaj atamıyorum post sayım 50 olmadığı için,
ayrıca buraya mail adresimi de yazamadım yine 100 postum olmadığı için:) sen bana mail adresini yazarsan oraya cevap atayım bari, bu kadar engelleme de başka bi yerde görmedim
Bende 13-07-2010 tarihine ameliyat tarihi aldim. Ailemin haberi yok, onlara nasil aciklayacagimi bilmiyorum, bir taraftanda cok korkuyorum. Profilimde resmim var acaba bakip yorum yapabilirmisiniz..Ozel mesaj atamiyorum, bu cok kotu, mecburen buraya yazmak durumundayim. Yorumlariniza ihtiyacim var...
Ailen olumsuz karşılar diye mi düşünüyorsun? :çok üzgünüm:
canım ben göremedim resmini?