Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım bende estetik konusunda hep kararsızdım.Olsam mı olmasam mı? Daha sonra Emre beyin sitedeki arkadaşlara yaptığı burunları görünce ve yorumları okuyunca tamamdır dedim ve hiç doktor araştırmadım. Açıkçası gerek duymuyorum. Bi arkadaşım bana Konya'da bi doktor önerdi.Çok güzel yapıyormuş 1000 - 1500 TL'ye. Fakat risk almak istemiyorum. Belki doktor gerçekten başarılı ama genede risk gibi geliyor bana. Nedense Emre beyde içim rahat burdaki yorumlar sonucu. Bu ayın 19u randevum var. Ve benim açıkçası bu ay sonu ameliyat olmam lazım. umarım doktor müsaittir. Duruşmalar başlamadan biraz toparlarım kendimi en azından. Buraya da öncesi sonrası tüm fotolarımı koyacağım bi olayım :)

canım kararına çok sevindim emin ol emre beyi görür görmez bile ne kadar doğru bi karar verdiğini anlayacaksın opuyorumnanaktan
ama kredi kartı olayını bilmiyorum istersen bi ara asistanlarına sor

@Lakito
Bende riske girmek istemiyorum. Sonucta yüzümün ortasi ve revizyon olma riski daha az diye dü$ünüyorum.
Ben mart ayinda ameliyat olmak istiyorum.delikafadulden
Ay in$allah her$ey istedigimiz gibi olur! Senin fotolarini $imdiden merak ediyorum, bu arada bende yüklücem!! :teytey:

@sersa_24
Tamam sagol canim, öyle yaparim
Zaten telefon'la bir sefer görü$mü$düm, gercekten cok ilgili bir doktor!! Dedigin gibi!!

Bişiy diil canım...inşallah ameliyatınız çok iyi geçer ve çok güzel burunlarınız olur...Aslında bu açıdan türkiye de çok şanslıyız çünkü yabancı doktorlara göre bizim doktorlar özellikle burun konusunda çok iyiler..fiyatın yarı yarıya olması da cabası...

Bir şey değil canım, bence herkes tecrübesini paylaşmalı....Emre beye burun konusunda güvenebilirisin canım...

ben en son 6. ay kontrolüne gitmistim...baska kontrollere gidilmesi gerekiyormu?...ben altinci aya kadar biliorum ama 1 seneye kadar gidiliyormus gibi birsey yazmisti biri sanrim...sadece emin olmak istiyorum...paso gidip kimseyi biktirmak istemem...

Son düzenleyen: Moderatör:

tumena 2 seneye kadar emre bey kontrol altında tutuyor diye biliyorum
6. ay için gittiğinde sormadın mı birdaha ne zaman geleyim diye

6. aydan sonra , 2 ayda bir kontrole çağırıyor..Emre bey...tabii yine de bir ara sor istersen Tumenacım...

tumena 2 seneye kadar emre bey kontrol altında tutuyor diye biliyorum
6. ay için gittiğinde sormadın mı birdaha ne zaman geleyim diye

aklima gelmedi canim...kulagim bazen agrio onu bile unuttum söylemeye...

aklima gelmedi canim...kulagim bazen agrio onu bile unuttum söylemeye...

Kulağından mı almıştı kıkırdağı emre bey, klağına bişiy old mu nasıl şimdi şekli , benim aklım almıyor nereden nasıl alıyorlar bu kulak kıkırdağını..??:uhm:

Dü bir arkadaşım gitti emre beye , ameliyatlarını artık yanlızca acıbadem hastanelerinde yapıyormuş...kalite artmış..ne güzel

Kalitenin artması güzelde umarım fiyatlar artmamıştır

ayy evet bende mail attim emre beye acibadem hastanesini yazmis umarim fiyatlar degismemistir central hastanesi en ucuzuydu galiba :uhm:

Kulağından mı almıştı kıkırdağı emre bey, klağına bişiy old mu nasıl şimdi şekli , benim aklım almıyor nereden nasıl alıyorlar bu kulak kıkırdağını..??:uhm:

evet canim kulagimdan aldi...sekli güzel...yani pek birsey degismiyor sadece öteki kulak daha kalkik duruo bu yapisik ama benden baska kimse anlamaz benide pek rahatsiz etmio...güzel bir burun icin deger...
nasi anlatim...kulagin arkasina ellediginde kabarik duran yer varya oradan alinio...böyle sanrim herkes anladi nereyi kast ettigimi...tabiki emre bey daha iyi anlatir...

ayy evet bende mail attim emre beye acibadem hastanesini yazmis umarim fiyatlar degismemistir central hastanesi en ucuzuydu galiba :uhm:
Açıkçası 4.000den fazla vermek istemiyorum Çok zorlayacak beni şu durumda 4.000 TL bile. Moralim bozuldu az biraz

canim moralini bozma...belki fiyat hala aynidir...emre beye daha önce fiyati sormusmuydun?...
Canım sormadım henüz.Görüşmem bu ayın 19unda. Fazlasını veremem eğer daha fazla söylerse mecbur başka bi doktor araştıracağım. İstanbul'da ev açtım ve cidden çok borcum var. sırf başka zaman fırsatım olamayacağı için bu ay sonu olmak istiyorum.

umarim artmamistir canim...bana artik acibademde ameliyat yapiyorum demisti fiyat hakkinda ama birsey dememisti...bozma moralini herseyin bi caresi vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…