Bende Emre Bey'e ameliyat olucam...90% eminim ;-) Bir doktora karar vermek ne kadar zormu$ yaa..kac aydan beri ara$tirma yapiyorum, kafam $isti ;-/
Bilen var mi acaba, Emre Bey kredi karti ödemeyi kabul ediyor mu?
Ayrica, bu sitede estetik ameliyati olup fotograf yüklüyen herkeze burdan tesekkür etmek istiyorum!!!a.s. Öpüldünüz ;-)
Bende Emre Bey'e ameliyat olucam...90% eminim ;-) Bir doktora karar vermek ne kadar zormu$ yaa..kac aydan beri ara$tirma yapiyorum, kafam $isti ;-/
Ayrica, bu sitede estetik ameliyati olup fotograf yüklüyen herkeze burdan tesekkür etmek istiyorum!!!a.s. Öpüldünüz ;-)
ben en son 6. ay kontrolüne gitmistim...baska kontrollere gidilmesi gerekiyormu?...ben altinci aya kadar biliorum ama 1 seneye kadar gidiliyormus gibi birsey yazmisti biri sanrim...sadece emin olmak istiyorum...paso gidip kimseyi biktirmak istemem...
tumena 2 seneye kadar emre bey kontrol altında tutuyor diye biliyorum
6. ay için gittiğinde sormadın mı birdaha ne zaman geleyim diye
6. aydan sonra , 2 ayda bir kontrole çağırıyor..Emre bey...tabii yine de bir ara sor istersen Tumenacım...
aklima gelmedi canim...kulagim bazen agrio onu bile unuttum söylemeye...
Kalitenin artması güzelde umarım fiyatlar artmamıştırDü bir arkadaşım gitti emre beye , ameliyatlarını artık yanlızca acıbadem hastanelerinde yapıyormuş...kalite artmış..ne güzel
Kalitenin artması güzelde umarım fiyatlar artmamıştır
Kulağından mı almıştı kıkırdağı emre bey, klağına bişiy old mu nasıl şimdi şekli , benim aklım almıyor nereden nasıl alıyorlar bu kulak kıkırdağını..??:uhm:
Açıkçası 4.000den fazla vermek istemiyorumayy evet bende mail attim emre beye acibadem hastanesini yazmis umarim fiyatlar degismemistir central hastanesi en ucuzuydu galiba :uhm:
Açıkçası 4.000den fazla vermek istemiyorumÇok zorlayacak beni şu durumda 4.000 TL bile. Moralim bozuldu az biraz
Canım sormadım henüz.Görüşmem bu ayın 19unda. Fazlasını veremem eğer daha fazla söylerse mecbur başka bi doktor araştıracağım. İstanbul'da ev açtım ve cidden çok borcum var. sırf başka zaman fırsatım olamayacağı için bu ay sonu olmak istiyorum.canim moralini bozma...belki fiyat hala aynidir...emre beye daha önce fiyati sormusmuydun?...
Canım sormadım henüz.Görüşmem bu ayın 19unda. Fazlasını veremem eğer daha fazla söylerse mecbur başka bi doktor araştıracağım. ıstanbul'da ev açtım ve cidden çok borcum var. sırf başka zaman fırsatım olamayacağı için bu ay sonu olmak istiyorum.