Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Açıkçası 4.000den fazla vermek istemiyorum Çok zorlayacak beni şu durumda 4.000 TL bile. Moralim bozuldu az biraz

cnm ben fotolarimi gönderdim bana 4.500tl yazmis :bbo: central hastanesinde 2.500 yaziyodu hep KKda okudugum yorumlarda, acikcasi bana biraz fazla geldi ama bilmiyorum eger sonradan daha fazla isterse napcam diye düsünüyorum, baska doktora ameliyat olmakta istemiyorum simdi yanlis anlasilmayim tabiki baska birsürü doktor var ama simdiye kadar duydugum yorumlara bakilirsa cok güvenilir bi doktor ve cidden Emre beye ameliyat olmayi cok istiyorum ama daha fazla isterse mecburen ertelicem zaten babam sicak bakmiyo estetige fiyatta yükselirse tümden unuturum estetik isini mafoldumben

Son düzenleme:
Pazarlık payı var mı acaba Açıkçası bende başka doktor istemiyorum. Senin burnun nasıl canım merak ettim? Kendiminkiyke kıyaslayacağım delikafadulden

Pazarlık payı var mı acaba Açıkçası bende başka doktor istemiyorum. Senin burnun nasıl canım merak ettim? Kendiminkiyke kıyaslayacağım delikafadulden

evet canım pazarlık payı olabilir :jeyyar: bi konuşun bence hemen üzülmeyin

eger daha fazla isterse ben derim canim size fotolarimi göndermistim bu kadar demistiniz yükseltmeyin diye :dance:
benim burnumda kavis yok yani nasil deniyo bilmiyorum ama bi kemik cikintisi var, burnumun ucu baya sarkik yandan bakinca özellikle beni dahada rahatsiz ediyo öndende kaslardan buruna inen cizgide bozukluk var emre bey kemer var dedi tam anlatamadim galiba ama böyle iste bana önerdigi cözümde burnumdaki kemer alinarak biraz kavis verilmesi ve burun ucumun kaldirilmasi
bu arada emre bey burnu kiriyomu estetik yaparken sen biliyo musun canim onun teknigini? seninki nasil bende merak ettim simdi

evet canım pazarlık payı olabilir :jeyyar: bi konuşun bence hemen üzülmeyin

kiz ben bide yurtdisindan gidicem hadi bana daha yüksek söylerse fiyati delikafadulden
zannetmiyorum ama kesin dedigi fiyatta kalir yani insallah kalir kalmasada ben derim zaten bana bu kadar demistiniz yükseltmeyin diye hehe ama keske biraz daha az istese cok iyi olurdu

yok canım ne kırması eskide kaldı burun kırmalar gerçi daha uygulayan var mı bilmiyorum
emre beyin dediğine göre kemiği bile kesebilen bıçaklar var onla üstten kesiliyo kemik sonra yanlardan törpüleniyor hatta bi yerde videosunu izlemiştim
öyle korkulacak ağır bi ameliyat değil
emre bey bu konuda çok hassas davranıyor hiç sert müdahale yok diyordu için rahat olsun
gerçi emre bey size bunları detaylı anlatacaktır

yok canim emre bey icin yurtdisi yurtici fark etmez...fiyat hep aynidir...

canım zannetmiyorum ne dediyse o fiyatta kalır :ecrin_bebek:

ne biliyim bi arkadas öyle bi yorum yapmisti bende korktum biraz, ay nerden izledin canim bende izlemek istiyorummm
haytimda ilk kez narkoz alcam yani insallah bi ameliyat olmam kesinlesirse aslinda biraz korkuyorum ama güzellesmek ugruna gikim bile cikmaz

yok canim emre bey icin yurtdisi yurtici fark etmez...fiyat hep aynidir...

umarim öyledir sende almanyadan gittin ne kadara ameliyat oldugunu bana yazabilir misin ve benim sürem kisitli oldugu icin uzun süre istanbulda kalma sansim yok acaba sen ne kadar kaldin istanbulda??

bende masaj yapiyorum aklima geldikce...bazen biraz abartiyorum burun masaj sonu domates gibi kizariyor...:)

evet canım masajdan sonra kızarıyo
demekki silindir gibi eziyoruz buruncukları kaydirigubbakcemile3

Canım benim burnumda kemerli.Normalde ucu sarkık değil,kalkık da değil tabi ama gülünce sarkıyo :) Burun deliklerim uzun biraz.Fakat burnumda yamukluk yok.Büyük ama düzgün.Tombulda değil.Yandan iri duruyo anlayacağın.Kemikli.Böyle burun kemiğimin kavisi hafif dışa doğru yani :) aslında ben bu haliyle bile burnumu seviyorum denilebilir ama kavisli şirin bi burun insanı çok şeker ve daha genç gösteriyor kesinlikle.

anliyorum canim evet daha tatli gösteriyo ben birazda sivri olsun istiyorum burnum, daha seker duruyo yani ben öyle begeniyorum:) ben burnumu sevmiyorum ya seninki yine iyiymis sen seviyomussun ama beni burnum rahatsiz ediyo gercekten insallah ikimizde muradimiza eririz yerimseniben

Sevgili fstk seni anliyorum heyecanlisin canim cok dogal , benim tavsiyem pozitif ol , ve emre beye guven sen nasil bir burun istersen onu yapar , sen yeter ki emre beye anlat .. Insallah iyi olacak ....

tumenacım laroshe ablandı sanırım senın kulağından kıkırdak alındgnı yazmıstı n ıcın alındı uzatmak amacylnmı neler yapıldı burnuna.ne gibi bi sorun vardı tam olark

Sevgili fstk seni anliyorum heyecanlisin canim cok dogal , benim tavsiyem pozitif ol , ve emre beye guven sen nasil bir burun istersen onu yapar , sen yeter ki emre beye anlat .. Insallah iyi olacak ....

opuyorumnanaktan biliyorum canim zaten emre beye güvenmesem ona ameliyat olmak istemezdim ama gercekten emre bey cok iyi bi doktor ve muhakkak ona ameliyat olmak istiyorum :sm_cool:.. amin canim:)

Merhaba,
Ben kemerli burnuma rağmen estetik düşünmeyen biriydim. Deviasyonum olmasına rağmen ameliyat lafını duymak bile bahane bulmam için nedenler yaratmama yeterli olyordu. Fakat bir kaç ay önce sabahları burnum kanayarak uyanmaya başladım. Bir sabah bu kanama 40 dakikaya yakın sürünce korkuyla acile gittim ve burnumdaki deviasyon ile nasıl hala nefes almayı başarıp hayatta olduğuma hayret ettim
Artık ameliyattan kaçış yoktu, her sabah "burnum kanadı mı acaba?" stresi ile uyanmak daha zordu. Hazır ameliyat oluyorken kemerli burnumdan da kurtulmaya karar verdim ve böylece doktor araştırmaya başladım. Karşıma iki tarz doktor çıktı :1. Sorularıma cevap vermekle uğraşmayan "bu kadar büyütme, her gün yapıyoruz, yaparız, no problem" tarzındakilerdi, 2. "kızım işin mi yok, deviasyonu ol, estetikle uğraşma, morarırsın, şişersin, şu olursun, bu olursun, vb" göz korkutanlar "ama çok istiyorsan yaparız" diyenlerdi. :uhm: Kafamın çok karıştığı bir sırada webde arama yaparken Dr. Emre İlhan'ın web sayfasına ulaştım, sitede yazılanlar bile ne korkutuyor ne de ameliyatın ciddiyetini es geçiyordu. Kendisiyle ilk görüşmemizde de aklımdaki tüm soruları yönelttim ve sadece onlara değil, bilmediğim için soramadıklarıma da yanıt aldım. Böylece doktor arayışım nihayet bitti. 17 kasımda, başarılı bir ameliyatla rahat nefes alabildiğim ve kemersiz bir burna kavuştum.
Ameliyattan 5 gün sonra burun içi tamponlarımı alması için Emre beyin muayenehanesine gidecektim ki, Apandisitim artık benimle yaşamamaya karar verdi ve sabaha karşı hastaneye kaldırıldım. Sabah 07:00de Emre beyi arayıp müjdeli haberi kendisiyle paylaştım:sinifsinif: Böylece yaptığı yüzlerce ameliyat içinde, tamponlarını çalışmadığı bir hastanenin ameliyathanesine girerek aldığı yegane hastası ben oldum!
Hastanede doktorum gelip tamponlarımı almadan tekrar ameliyata girmemek konusunda ortalığı birbirine katmış olduğum için gözlerimi açar açmaz hemşireler "merak etmeyin, doktorunuz geldi, ameliyatınıza girip tamponlarınızı aldı" diye müjde verdiler.
Rinoplasti ardına Laboroskopi olmuş biri olarak hiçbir yere kıpırdıyamadığım için, burnumum üstündeki alçıyı Emre bey evime gelip çay kaşığı yardımı ile çıkardı!
Zaten fazla sorunlu olan burnumun (deviasyon, kemik eğriliği, burun eti büyümesi, kemer) dışında birde 5 gün sonra tekrar ameliyat, göz altında morarma olan nadir hastalardan biri olmak, ödem yapmaya yatkın bünyem nedeniyle bir inen bir şişen burun ile uğraşmak pekde kolay değil. Fakat tüm tersliklere rağmen şanslı olduğumu biliyorum, çünkü düşünüyorum da Emre beye ulaşamamış ve o iki tarzdaki doktorlardan biriyle yola çıkmış olsaydım herhalde ya kendi başımın çaresine bakacaktım (nasıl olacaksa??:sm_confused: ya da "ben sana dememiş miydim!!!" diye azar işitecektim diye düşünmeden edemiyorum.

canım o kadar güzel anlatmışsın ki süreci çok geçmiş olsun
üstelik doğru bi karar verdiğin içinde çok şanslısın vereliniortak

inanamiyorumm, emre beyi cok meth ettiler cok iyi cok ilgili bi doktor oldugunu zaten cok iyi biliyodum, ameliyatim icin emre beye karar vermistim zaten ama bu yaziyi okuyunca birkez daha emin oldum kendisinden
cok gecmis olsun canim hem cok sevindim hemde üzüldüm sonra emre bey gibi bi doktorun oldugu icin tekrar sevindim kaydirigubbakcemile3
umarim hersey istedigin gibi olur fotolarini bizimle paylasmak istersen cok sevinirim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…