Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arada bi forumda bu bölüme bakarım hep.kimin burnu nasıl olmuş falan :) Fakat beğendim tüm burunları Sezoss,Demothy,serenades'in burunlarını Dr.Emre ılhan yapmış.Aslında hep acaba yaptırsam nasıl olurum diye merak ediyorum.Burnum büyük ama düzgün bi burun.Yani eğri ya da etli değil.Aslında çokta şikayetçi değilim.Fakat profilden sevdiğimi söyleyemem.Neden burnumu yaptırıp daha güzel olmayım ki diyorum kendi kendime (özellikle sizleride gördükten sonra:)) Anneme açtım konuyu.annemde sıcak baktı.Sanırım o da burnumu yaptırırsam daha güzel olacağıma inanıyor.Sanki fazlada doktor araştırmaya gerek yok gibi.Emre ılhan cidden iyi iş çıkarıyor.Şuan elimde toplu param yok.Fakat bankadan kredi çekip yılbaşında ameliyat olmak geliyor içimden.2010'a yeni bi burunla girerim belki :) Birde cidden küçük burun insanı daha çıtır gösteriyor.

lakito insan bi kafasından geçirdimi burun işini daha vazgeçemiyor bir de böyle güzel doğal burunları görünce benim niye olmasın ki diyo sana bu konuda katılıyorum mağdem annende destek verdi yeni yıla güzel bi burunla girebilirsin yerimseniben Emre beye güvenmekle de haklı olduğunu göreceksin sositososito

burda bir arkadaş vardı tumena emre beye revızyon olmuş sanırım ama resımlerine bakamadım bir türlü.bende revızyon olucam emre bey de aklımdakı isimlerden biri.tumena ne gıbı sorunların vardı canım revızyon oldun ve ne kadarı düzeldi çok merak edıyorum korkuyorum çünkü yıne kötü olursa diye.emre bey revızyonlarda duydugum kadarıyla başarılı ama başka arkadaşlarda varsa 2.ameliyatını emre beye olan tecrubelerini paylaşabılırmı acaba

Arkadaslar merhaba.Benim devamli faranjit problemim oluyor.ayrica burun etlerimin buyuklugunden dolayi rahat nefes alamiyorum.Bir KKB doktoru çok az bir deviasyonmudur nedir egrilik oldugunuda soylemisti.Her neyse bu tarz problemelr icin iyi bir doktora ihtiyacim var.Hem saglik problemlerimi cozecek,hemde burnumu duzeltebilecek biri.KBBciler estetik doktoruyla giriyormus ameliyata.Emre bey yalniz giriyor snairim?Acikcais bu ameliyattan cok korkuyorum.Bayilinca uyanamamaktan,kotu bir sonucla karsilasmaktan,basima daha buyuk sorunlar acilacalacagi gibi korkualrim var.Diger yandanda artik saglikli nefes almak istiyorum.Emre beyi bu konuda gercekten tavsiye edermisiniz?Hangi hastanelerde yapiyor bu ameliyatı bırde o onemli.Ameliyat sirasinda ve sonrasinda neler yasadiniz,nekadar zamanda duzeldiniz? Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

KK sayesinde bende emre beye ameliyat olmaya karar verdim doktorumu galiba buldum insallah sonuc isteidigim gibi olur ki zaten öyle olcagindan eminim emre beye simdiden cok güvenmeye basladim yaaa zemuszemus

Sevgili Lakito, çok teşekkür ederim ...benim burnum da profilden kemerli ve uçta sarkıktı biraz..ameliyattan önce Emre beyle yaklaşık 1 saat nasıl burun istediğimi ve nasıl bir burun yapılması gerektiğini tartıştık..bana resimlerim üzerinde çalışma yaparak yeni burunlar tasarladı ve en az 5 burun şekli üzerinde çalıştıktan sonra bir burun şekli üzerinde anlaştık ve emre bey bu burnun resmen mimari projesini çizdi yanımda ve ameliyat sonraında emre beyle kararlaştığımız o burun şeklinden bile daha hoş oldu burnum...bir doktor bekli herkesi memnun edemeyebilir yani herkesin burnu farklı farklı ama emre bey gerçekten kişinin istediği gibi bir burun yapmaya çalışıyor..yani kafasındaki burnu yapmaya çalışmıyor..bu bence en önemli şey..Emre bey kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor..zaten sadece bir şeyle uğraşan biri o şeyi iyi yapabilir diye düşünüyorum...

Evet benim bildiğim kadarı ile de revizyon ameliyatı oldu tümena , almanya dan geliordu..hatta daha önce 2. kez ameliyat olmuştu ama ..onu banladılar herhalde birileriyle tartıştığı için..ne yazık ki..onun resimleri vardı profilinde ve hem çok doğal hem de çok estetik olmuştu burnu..ben çok beğeniyorum onun burnunu..Emre bey benimde 2 yakınıma revizyon estetiği yaptı ...birinden kulaktan kıkırdak aldı, birinden ise kaburgasından kıkırdak parça aldı ve yeniden burun yaptı..neredeyse 1 sene oldu her ikisinin de ikisi de çok memnun gerçekten..Revizyon burun ameliyatı konusunda gerçekten başarılı Emre Bey,bir de lolabunny vardı galiba revizyon olan o da daha önce bir plastik cerrahi uzmanı na olmuştu burnunu ve şimdi çok memnun olduğunu biliyorum ...uzman tv de de revizyon burun estetiği ameliyatı konusunda videoları var emre beyin oradan da bilgi alabilirisniz..

Tabii ki tavsiye ederim ..sonuçta hem iy bir doktor hem de çok ilgili...emre bey..opuyorumnanaktan İyileşme her şeyiyle 1 hafta kadar sürüyor..bende çok morluk ve şişlik olmamıştı ..5 günde tamamen ayağa kalktım..emre bey tampon kullanmıyor ameliyatlarında silikon ullanıyor..benimkiler çıkarılırken çok hafif bir sızı oldu onun dışında bir şey olmadı, ameliyat sonrası ise hiç ağrım sızım olmadı..yani toparlanma için 1 hafta bilemedin 10 gün yeterli olur..Emre bey çeşitli hastanelerle çalışıyor diye biliyorum ama iyi hastaneler hepsi de..hem deviasyon hem de estetik aynı anda yapılıyor ..diye biliyorum..bende de deviasyon problemi vardı ..ama artık nefesim gayet iyi..opuyorumnanaktan,burada bir çok arkadaş vardı..hepsinin de buruları çok doğal ve güzel oldu..benim fvorilerim ..demothy, ,ceren ve hayat77

KK sayesinde bende emre beye ameliyat olmaya karar verdim doktorumu galiba buldum insallah sonuc isteidigim gibi olur ki zaten öyle olcagindan eminim emre beye simdiden cok güvenmeye basladim yaaa zemuszemus

İnşallah her şey istediğin gibi olur canım...inşallah profilinde güzel burunlu fotolarını görürüz..:sm_cool:

Aynen öyle canım.Bazen aman hep boşver gerek yok diyorum ama sonuçta eğer ben ameliyat düşünebiliyorsam çokta memnun değilim demek ki burnumdan.yoksa asla düşünmezdim :)

Bende burnumun önden görünüşünü seviyorum ama profilden hiç sevmiyorum.Foto çekinirken bile asla profilden poz veremiyorum :) Bi tane yandan fotom bile yok :) Birde Serenadescim benim burnumun delikleri biraz uzun.Seninde öylemiydi? Burun deliklerinide küçülttü mü?

Evet beim bru deliklerim de uzundu , yanlardan kanatlarda daraltma yapıldı...bana ,benim şimdiki fotolarımın çoğu ..yandan

Evet beim bru deliklerim de uzundu , yanlardan kanatlarda daraltma yapıldı...bana ,benim şimdiki fotolarımın çoğu ..yandan
Peki hiç iz falan kaldı mı canım? Gerçi fotolarda maşallah fıstık gibi olmuş.Bende yaptırayım paso yandan foto çektireceğim geçmiş yıllara inatkaydirigubbakcemile3 Belki bi avantajım,avantaj mı bilmiyorum ama, eğri,geniş ve etli değil burnum.

Aaaa bide bişey sormam lazım.Ben henüz çalışmaya yeni başladım.Sigortalıyım ama sağlık güvencemin başlamasına 30 gün var daha ya.Estetik ameliyatlarda sosyal güvence geçerli mi?Ben değil diye biliyorum ama.Yani sosyal güvence olunca daha mı indirimli oluyor ücretler?

LaRoche delikafadulden:1shok: inanamiyorum cok güzel yaaaaa ablanin burnuuuuu bayildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende böyle bi burun istiyorum yaaaa

LaRoche delikafadulden:1shok: inanamiyorum cok güzel yaaaaa ablanin burnuuuuu bayildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende böyle bi burun istiyorum yaaaa

canim cok tsk ederim...benim asil nickim tumena ama su an banliyim ondan ablamin nickini kullandim kayra baya bi süre önce yazdigi icin cvp vermek istedim...:)
banim acildiginda öteki resimlerimide görebilirsin canim...:)opuyorumnanaktan

canım sigortanın sana tek faydası ilaçlar olabilir emre beyin yazacağı 2 ilacı ssk ile alabilirsin çünkü pahalı ilaçlardı. emre bey ameliyat öncesi son görüşmende alacağın ilaçları yazıyor sende o ilaçları bi sağlık ocağında yazdırarak alabilirsin

Hımmm o ilaçları belki kardeşimin defterine yazdırıp alabilirim.Olabilir yani.Eğer sadece ilaçlarda ise SSK.Yaaa çok heyecan yaptım şimdiden Sende mi ameliyat oldun canım?

sersa canim msj sayim yetmedigi icin cvp veremiyorum ama ben annemin karnindada dokuz ay zor durdum...anladin artik...:) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…