Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Sağol güzel burunvereliniortak :Ben en iyisi bi randevu alayım :)

serenades cnm cok tsk ederim ins ameliyat olursam tabikide yüklerim fotolari zemuszemus

ınşallah ameliyatlarınız çok iyi geçer..her zaman pozitif olun ve doktorunuza güvenin en önemlisi bu bence...

Kardeşimle, erkek arkadaşı, arkadaşlarım ne gerek var,saçmalama falan diyor.Erkek arkadaşımda ben seni böyle beğeniyorum, neyin var, ya sonra bana yabancı gibi gelirsen falan diyor.Kafamı kurcalıyorlar. Neymiş özelliğimi kaybedecekmişim. Özellik dedikleri neyse artık.Sıradan bi tip olacakmışım falan. böyle şeyler diyorlar. Size de ameliyat olacağınızı söylediğinizde bu şekilde şeyler söylediler mi kızlar? Kafanızın karıştığı oldu mu? Birde şimdiki halinizi görünce ne diyorlar? Ay ne çok soru sordum :) ama ne yapayım ameliyat önceki ve sonrasında etrafınızdaki kişilerin görüşlerini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ya bana da özellikle abim ve erkek arkadaşım, çok karşı çıktılar..herkes kötü örnekler gördüğü için onlardan örnek veriyorlar, ya şunun gibi olursa yabunun gibi olursa diye..Erkek arkadaşım bana da ben seni böyle sevdim dedi...ama şimdi sorun ona :))))))), bence bu söylenenler emre beyin hastalrı için geçerli değil çünkü emre bey gerçekten çok doğal burun yapıyor..ben söylemesem benimkini bile anlamiycaklar neredeyse..ki ben belli olan bir burun istemiştim..dediğim gibi bunu kimseye anlatamayız ama sonuç iyi olduğunda herkes çok mutlu oluyor ve 2 hafta sonra zaten eski burunlu halinizi hatırlamıyorlar bile..yeter ki sonuç iyi olsun,Emre bey bana 60 yaşındaki bir bayan hastayı anlatmıştı kızından sonra teyze de istemiş ameliyat olmayı , teyze neden bu yaşa kadar bekledin diye sorunca teyze yıllar yılı herkes bana biz seni böyle sevdik dediler ama ben sevemedim bu burunla kendimi diye cevap vermiş...:)))) , bir çok kişi karşı olablir ama siz kararlı olursanız herkes yavaş yavaş yanınıza geçiyor...ha bir de emre bey faktörü var , karşı olan kişiyi emre beyle görüşmenize götürün , benim erkek arkadaşım emre beyle tanıştıktan sonra ve yaptığı burunları gördükten sonra yanımda olmuştu...

Haklısın Serenadescim. Tabiki bide herkes bizi böyle görmeye alışıyor.Göz alışkanlığıda oluyor yani.Zaten Emre Beye randevu talebinde bulundum.Yarın ararlar belki. Eğer erkek arkadaşım müsait olursa birlikte gideriz. Bide komik olan erkek arkadaşımın burnu kalkık ve çok düzgün :) Senin fotolarınada baktım ben. Ameliyat öncesi burnun daha büyük olsada bence çirkin değilmiş.O zamanda gayet güzelmişsin. Fakat şimdi daha da güzelsin.

Çok teşekkürler şeker..opuyorumnanaktan

çok güzel açıklamışsın canım
tamamen katılıyorum opuyorumnanaktan

baktım canım çok beğendim gerçekten çok doğal olmuş.emre beyin eline sağlık=) aynı liseden mezun olmuşuz ilgimi çekti baktım onun yaptığı ameliyatlara falan.kaydirigubbakcemile3

Evet canim emre beyin eline saglik :) sende umarim dogru karari verip istedigin sonuca kavusursun opuyorumnanaktan

Kızlaaarrr 19 Aralık cumartesi günü akşam randevum var.ılk görüşmede Emre Bey yaptığı burunların fotolarını falan gösteriyormuş. Ondan sonra biz karar verirsek 2. randevuda tasarım var. Aslında maddi açıdan zor bi dönem geçiriyorum. Fakat burunda bi defa yaptırılıyor ya :)

Çok haklısın inşallah çok güzel olur...Emre beye ne isiyorsan tam olarak anlat ve gerisini ona bırak..

profilındekı resımde yandan burnun bıraz buyuk geldi bana ya bılmıyorumm emre ilahanın tarzı bunu acaba

profilındekı resımde yandan burnun bıraz buyuk geldi bana ya bılmıyorumm emre ilahanın tarzı bunu acaba

canım kimin için söyledin bilmiyorum ama emre bey kim nasıl istediyse öyle yapıyor
tercih meselesi olabilir yani

canım hadi hayırlı olsun
umarım herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

Çok haklısın inşallah çok güzel olur...Emre beye ne isiyorsan tam olarak anlat ve gerisini ona bırak..

canım hadi hayırlı olsun
umarım herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar.Ben ne isteidğimi söylerim tabi ki ama benim istediğim acaba bana yakışır mı ya da benim burun o modele uygunmudur :)

Sağolun kızlar.Ben ne isteidğimi söylerim tabi ki ama benim istediğim acaba bana yakışır mı ya da benim burun o modele uygunmudur :)

artık onada emre beyle karar verirsiniz canım Şeniz

Canımcım Emre beyin tarzı herkese istediği tazda burun yapmak..bana buyuk gelmiyor..başka fotolarda koyarım...ama dediğim gibi bazı doktorların tüm burunları aynı oluyor ama ben emre beyin en az 20 tane burnunu gördüm hepsi birbirinden farklı ve yüzle uyumlu...mesela benim burnumla deryaninki veya sezosunkiyle tumenanınki ayrı...

Bende Emre Bey'e ameliyat olucam...90% eminim ;-) Bir doktora karar vermek ne kadar zormu$ yaa..kac aydan beri ara$tirma yapiyorum, kafam $isti ;-/
Bilen var mi acaba, Emre Bey kredi karti ödemeyi kabul ediyor mu?

Ayrica, bu sitede estetik ameliyati olup fotograf yüklüyen herkeze burdan tesekkür etmek istiyorum!!!a.s. Öpüldünüz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…