Ya bana da özellikle abim ve erkek arkadaşım, çok karşı çıktılar..herkes kötü örnekler gördüğü için onlardan örnek veriyorlar, ya şunun gibi olursa yabunun gibi olursa diye..Erkek arkadaşım bana da ben seni böyle sevdim dedi...ama şimdi sorun ona :))))))), bence bu söylenenler emre beyin hastalrı için geçerli değil çünkü emre bey gerçekten çok doğal burun yapıyor..ben söylemesem benimkini bile anlamiycaklar neredeyse..ki ben belli olan bir burun istemiştim..dediğim gibi bunu kimseye anlatamayız ama sonuç iyi olduğunda herkes çok mutlu oluyor ve 2 hafta sonra zaten eski burunlu halinizi hatırlamıyorlar bile..yeter ki sonuç iyi olsun,Emre bey bana 60 yaşındaki bir bayan hastayı anlatmıştı kızından sonra teyze de istemiş ameliyat olmayı , teyze neden bu yaşa kadar bekledin diye sorunca teyze yıllar yılı herkes bana biz seni böyle sevdik dediler ama ben sevemedim bu burunla kendimi diye cevap vermiş...:)))) , bir çok kişi karşı olablir ama siz kararlı olursanız herkes yavaş yavaş yanınıza geçiyor...ha bir de emre bey faktörü var , karşı olan kişiyi emre beyle görüşmenize götürün , benim erkek arkadaşım emre beyle tanıştıktan sonra ve yaptığı burunları gördükten sonra yanımda olmuştu...