Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende revizyon düsünorum. Özelden fotoraf gönderebilirmisiniz?modernizecim yeni üye olduğun için özel fotolara ulaşamazsın. bu yüzden 25 mesaj sayını doldurman gerekiyor ve arkadaşlık isteği göndermen yeterli.ameliyat öncesi ve sonrası fotolara arkadaşların özel fotolardan ulaşabilirsin. sanırım ilk ameliyatınız olacak. ilk ameliyat ücreti 7 bin. revizyon olmaman için çok iyi araştırıp doktor seçimini ona göre yapmak gerekir. kendimden örnek verecek olursam benim bu ikinci ameliyatım ilk ameliyatımda yanlış doktor seçimi ve sonucunda başarısız bir ameliyat geçirdim.o yüzden bir daha aynı sorunu yaşamak için ben de çok araştırıp gerek yorumlardan gerek de fotoğraflara bakarak Emre beyde karar verdim. o kadar çok hastası var ve başarısız hiç bir ameliyatı olmadığını öğrenince tamam dedim.şuan 4. ayımdayım ve sonuçtan çok memnunum.size tavsiyem aklınızdaki isimlerle görüşün ve öle karar verin. içine hangi doktor sinerse ona ameliyat olun.umarım siz de bizler gibi en doğru kararı verebilirsiniz.
Tabiykii gönderirim.şuan cepten mesaj bölümlerine giremiyorum.bilgisayardan girdiğimde göndereceğim.Bende revizyon düsünorum. Özelden fotoraf gönderebilirmisiniz?
Tabiykii gönderirim.şuan cepten mesaj bölümlerine giremiyorum.bilgisayardan girdiğimde göndereceğim.
Canım farklı adresden de denedim ama mesaj atma kısmında sanırım sorun var bilemedim.sen bana deneme msj gönderebilir misin? Belki bu şekilde halledebiliriz. Ya da benim albümüm var fotolarımı oradan da görebilirsin.bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırımBende revizyon düsünorum. Özelden fotoraf gönderebilirmisiniz?
Ucretsiz evet sordumKızlar muayene ücretsiz diye biliyorum doğru mudur ?
Selam Saadetcim bu başlıgı takip ediyorum yazını görünce şasırdım tatile gelmiştin diye biliyorum Emre beyi hep met ederdin facedede görürdüm begenilerini mesajlarını kac sene gecmiş veryansının neden hep met ederken? Özeldende cok yazıştık senle burnun muhteşem guzeldi sende coook memnundun hatta beraber gideriz Emreye demiştik ne oldu burnuna güncel resimlerinde bisey yok merak ettim sorununu canım ha şuda var hic bir dr faceden randevu yada iptal bildirmez diyebiliyorum...Ben yurtdisi hastasiyim. Kendisinde bugun randevum vardi ,bana (ulasabildikleri halde )ulsmadilar ,Ben yurtdisindan planlarimi buna gore yaptim ,saatlerce ac karnima yol
Cektim ve randevum iptal edilmis ,telefondaki bayan "biz size facebooktan haber ulasamak zorunda degiliz ,istediginiz yere sikayet yzabilirsiniz"cevabi Verdi cozum uretmek yerine magdur edildim,Ben yillardir ozelden vaktimi ayirarak bana ameliyat icin bilgi isteyen hastalarina yardimci oldum ,cogu sorunlari emre beyin guleryuzune gormezden geldim memmun olmadigim bircok sorunda musteri memmuniyeti ve devamliligi goz onunde bulundurulmuyor cozum yerine "nereye yazarsaniz yazin "cevabi aldim ..burdan profesyonelligi dusunun !!!
Burada yorum davaya gidecek yorumsa siliniyor hayatımm eski üyesin k.kyı biliyorsun :)sen kime kızdın sekretere mi ? Ara araya sıkıştırsınlar dönmeden seni..cok memnundun sekretere kızıp yorganı yakma doktorunla:)iyi tatiller tekrar kuzularını öpüyorumResim eklicem agiz burun aramdan asfalt gecer olumsuz yorumlar siliniyor ama Ben itlandaya doneyim resmimi eklemedigim platform birakmicam ust dudak olursa mesafe kapanir diye dusundum paramla calisandan kustahca crvaplar aldim "istediginiz platforma yazin ,size facebooktan yazmak zorunda degiliz "peki numarami almadan nerden randevumu iptal ettikleri zaman ulasmaya calistilar acaba by nasil bir is disiplinidir ? Bundan Boyle ozelden donen Her hastaya asla cevabi vericem
Pardon ? Davalik derken ? Kendi burnumdan hoslanmadigim su acidan dedigim icinmi oba altindan sopa goruyorum ? Ne ayip !!Burada yorum davaya gidecek yorumsa siliniyor hayatımm eski üyesin k.kyı biliyorsun :)sen kime kızdın sekretere mi ? Ara araya sıkıştırsınlar dönmeden seni..cok memnundun sekretere kızıp yorganı yakma doktorunla:)iyi tatiller tekrar kuzularını öpüyorum
Kendisi dondu evet bana malesef yersiz bir gerginlik yasandibence emre beye konuyu anlatıcak bır maıl atmalısın S saadetyagmur ..
uzuntunu kırgınlığını ne bilim beklentını karsılaştıklarını gibi gibi..
Kız facedeki jelesec ben ☺☺☺ konuştuğun anlamışsın mevzuyu burada yazmıyım daha bişeylere kızıp k.k dan kocaya saydıracam bende ☺ bu arada sayende ilk defa faceden arandımm ilk deneyimim öptümPardon ? Davalik derken ? Kendi burnumdan hoslanmadigim su acidan dedigim icinmi oba altindan sopa goruyorum ? Ne ayip !!