Ben 8000 diye okudum bi yerlerde ama geçmişe mi aitti acaba ?
fiyatlar çok yüksek. maddi olarak yeterli gücün yoksa çok zor bu iş. hem başarılı olsun güvenebilesin hem de ücreti karşılayabilesin. of of
Woow..emre bey bayagi pahaliya yapiyormus..ben prof. Dr. Naci karacaoglanda 20 gün önce ameliyat oldum 4500 tl ye ve gayet memnunum hem burnumdan hemde doktorumdan..ne buldunuz emre ilhan diye tutturuyorsunuz anlamiyorum
Woow..emre bey bayagi pahaliya yapiyormus..ben prof. Dr. Naci karacaoglanda 20 gün önce ameliyat oldum 4500 tl ye ve gayet memnunum hem burnumdan hemde doktorumdan..ne buldunuz emre ilhan diye tutturuyorsunuz anlamiyorum
fiyatlar çok yüksek. maddi olarak yeterli gücün yoksa çok zor bu iş. hem başarılı olsun güvenebilesin hem de ücreti karşılayabilesin. of of
Kimse kimseyi zorlamıyorki illa emre ilhana ol diye tutturmuyorki nerden çıkardınız onu :) insanların kendi tercihi bu araştırıp karar veriyorlarne güzel siz stediğiniz doktora olmuşsunuz başkasının kararı da ilgilendirmez sizi dimi :) İnsanlarda emre ilhana olmak istiyorlarsa aylarca görüşme randevusu bekliyorlarsa elbet vardır bildikleri başarı oranı ortada ben yaklaşık 4 sene araştırdım ama naci beyin adını hiiç duymadım ona olan hastayla da hiç karşılaşmadım ne internette ne de dışarda ve hastasını görmediğim hakkında yorum duymadığım doktora da ameliyat olamam benim gibi düşünen binlerce insan var ki emre bey bu kadar yoğun:)) Kardelene de katılıyorum bir burna yorum yapmak için üstünden en az 1 sene geçmesi gerekiyor benim burnum yaklaşık 2 senelik ve çok memnunum umarım siz de seneye doktorunuzdan aynı övgüyle bahsedersiniz ama başka doktorlara laf atmadan:) Bu arada doktorunuzdan memnunsanız forumda sayfası varsa memnuniyetinizi oraya yazıp doktor arayışında olan arkadaşları da bilgilendirebilirsiniz
keze34 yorumunu yapmadan önce diğer doktorları da araştırsaydın başarı oranına baksaydın bu yazdığından pişman olurdun. Emre İlhan gibi başarı oranı çok yüksek bir doktor için bu fiyat ucuz bile kalır. Bir doktoru tanımadan onun hakkında karar vermeniz hiç yakışık değil. Bende burda 1 yılımı verdim araştırdım nice doktorlara baktım o kadar uçuk rakamlar duydum bu kadar uçuk rakamlarına rağmen yinede şikayetlerinide duydum ama Emre İlhan'dan 1 şikayet dahi duymadım. Şikayette olabilir çünkü insanlar 4 4 'lük değildir ama tanık olduğum kadarıyla Emre İlhan 4 4'lük. Ameliyat olalı 1 ay oldu ben çok memnunum. Öyle kolay bir burunda değildi benimkisi istersen resimlerime bak anlarsın. Burnumda harikalar yarattı. Yeni revizyon olan arkadaşlar var 3. ameliyatını olan arkaaşlar var. hepsi memnun.
Birde doktor araştırken yeni ameliyat olmuşlara değil. Ameliyat olupta en az 2-3 yıl geçen hastalarınıda araştırmak gerek. İlk başta yapıyorlar 1 sene sonra tabiri caizse ağzı gözü bir yana dağılmış bir burunla karşılaşıyorsun. Yani temeli sağlam bir burun yapan doktorda az. İşte Emre ilhan'a ameliyat olanlar bu gibi riske girmiyorlar. Yine ameliyat olsam Emre İlhan'a olurdum. Ne ünlü doktorlara ameliyat olupta Emre İlhan'a revizyona gelenler var demedende edemeyeceğim.
Umarım burnunuz ömürlük olur. Revizyon kervanına giren hastalardan olmamanız dileğiyle...
Arkadaslar neoluyor size anlamadim..:))..kimseyi kimseye sikayet etmiyorum..lafta atmadim kimseye..ben sadece fikrimi paylastim..lütfen biraz daha dikkatli okuyun..ne kimseyi kötüledim nede yere göge sigdiramadim..siz anlasilan emre beyin calisanlarisiniz..bukadar üzerinize aliyorsaniz vardir bunda bi is..kusura bakmayinda böyle düsünüyorum sizin hakkinizda..kim nerde ve kimde ameliyat olursa olsun..sonu iyi olsunda gerisi önemli degil
arkadaşlar kusura bakmayın 25msj eziğiyim(
Yaa evet sorma emre beyin calisaniyim:))) yillardir bu siteye uyeyim oyle bisey olsa burda tutmazlardi meraklanma:)burda taniyan arkadaslar bilir benim oyle biseye ihtiyacm yok isim gucum var merak etme sen naci beyin calisani olmayasin alakasiz bir sekilde emre beyin sayfasina naci beyi yaziyorsun? Ben hic bir zaman baska doktorun sayfasina gidip amaaaan ne tutturdunuz falanca doktor diye ben emre beye oldum su kdr fiyata ona olun yazmadim hangimiz kotu niyetli acaba? Su yazinda iyi niyet aramiyorum calisani falan iyice komik oldu :) burdaki arkadaslarin hepsine yardimci olmaya calisiyoruz biz doktor ayirmaksizin hangi doktora olursa olsun sonucu guzel olsun istiyoruz baska doktora ameliyat olan bana ozel mesaj atan cok arkadas var hepsine de elimden geldigince yardimci oluyorum butun arkadaslar oyledir eminim kimse baska doktora oluyor diye yardim etmemezlik yapmaz neyse uzatilcak bir konu degil istedigini dusunebilirsin daha aciklama yapmayacagim bilgi almak isteyen arkadaslara da engel olmayalim
Ya güzel arkadasim simdi senin icin üzüldüm ama ben..bidefa sen neden bukadar fevri davraniyorsunuz anlamadim..emre beyi yere göge sigdiramayan sensin..gördümki bazi insanlar okadar ucuk fiyatlar ödeyemiyorlar bende onlara yardim amacli iste bakin arkadaslar ben böyle böyle bir doktorda ameliyat oldum..fiyatida bu..bunuda göz önünde bulundurun diye yazdim..hem bu sayfa emre beyin sahsi sayfasi degilki neden naci bey yazmiyayim..neden emre beyi bukadar kolluyorsun..yapma yaa..belki emre bey gercekten iyi olabilir ama senin ve senin gibilerin su yazdiklarindan sonra ben emre beyin bukadar iyi olup olmadigindan süphe etmeye basladim..bukadar reklam niye yapilsin yoksa..birde benim yazdiklarimi iyice oku diyorum..belki iki defa okuman faydali olur..tabi kendi yazdiklarinada ayni sekilde..bak simdi..ben emre beye oldum demedim :)) ve üstüne üstük gidinde naci beyde ameliyat olunda kesinlikle hic öyle birsey yazmadim..nerden uyduruyorsun bunlari onada saskinim..hayal gücün bayagi genis senin :))Yaa evet sorma emre beyin calisaniyim:))) yillardir bu siteye uyeyim oyle bisey olsa burda tutmazlardi meraklanma:)burda taniyan arkadaslar bilir benim oyle biseye ihtiyacm yok isim gucum var merak etme sen naci beyin calisani olmayasin alakasiz bir sekilde emre beyin sayfasina naci beyi yaziyorsun? Ben hic bir zaman baska doktorun sayfasina gidip amaaaan ne tutturdunuz falanca doktor diye ben emre beye oldum su kdr fiyata ona olun yazmadim hangimiz kotu niyetli acaba? Su yazinda iyi niyet aramiyorum calisani falan iyice komik oldu :) burdaki arkadaslarin hepsine yardimci olmaya calisiyoruz biz doktor ayirmaksizin hangi doktora olursa olsun sonucu guzel olsun istiyoruz baska doktora ameliyat olan bana ozel mesaj atan cok arkadas var hepsine de elimden geldigince yardimci oluyorum butun arkadaslar oyledir eminim kimse baska doktora oluyor diye yardim etmemezlik yapmaz neyse uzatilcak bir konu degil istedigini dusunebilirsin daha aciklama yapmayacagim bilgi almak isteyen arkadaslara da engel olmayalim
Bu forumda Emre beyin çalışanı olduğu kesin. Sabah akşam Emre Bey Emre bey diyolar başka birşey demiyorlar. Tamam anladık iyi doktora benziyor ama direk karşıdan resimde koysun sosyal medyasına. Bizi bu kadar uğraştırmasın. Madem iyi doktorsun koy resimleri görelim, iyiysen zaten herkes gelir. Yandan uzak resimler pek tatmin etmiyor.
Ya güzel arkadasim simdi senin icin üzüldüm ama ben..bidefa sen neden bukadar fevri davraniyorsunuz anlamadim..emre beyi yere göge sigdiramayan sensin..gördümki bazi insanlar okadar ucuk fiyatlar ödeyemiyorlar bende onlara yardim amacli iste bakin arkadaslar ben böyle böyle bir doktorda ameliyat oldum..fiyatida bu..bunuda göz önünde bulundurun diye yazdim..hem bu sayfa emre beyin sahsi sayfasi degilki neden naci bey yazmiyayim..neden emre beyi bukadar kolluyorsun..yapma yaa..belki emre bey gercekten iyi olabilir ama senin ve senin gibilerin su yazdiklarindan sonra ben emre beyin bukadar iyi olup olmadigindan süphe etmeye basladim..bukadar reklam niye yapilsin yoksa..birde benim yazdiklarimi iyice oku diyorum..belki iki defa okuman faydali olur..tabi kendi yazdiklarinada ayni sekilde..bak simdi..ben emre beye oldum demedim :)) ve üstüne üstük gidinde naci beyde ameliyat olunda kesinlikle hic öyle birsey yazmadim..nerden uyduruyorsun bunlari onada saskinim..hayal gücün bayagi genis senin :))
Bulursan o calisanini bana da soylersin yillardir herkes soyluyor ama ortada bisey yok:)) bir calisani bu kdr yogunluk sagliyorsa helal olsun:)) hastalariyla resimleri devamli koyuyor zaten herkesin istegine gore de resim koyamazki dimi ama gormek isteyen muaynehanesine gider gorur:
Arkadasimm sen once ilk yazdigin yaziya bak sonra konusbaksana benim yazdigimi bile okumamissin ben sana uzuldum asil sakin ol:) emre beye oldun demedim ben gidip kimsrnin sayfasina yazmadim dedim senin gibi naci beye oldum yazmissin ya baska doktorun sayfasina:)) ayrica burasi emre beyin sahsi sayfasi bak oku sayfanin tepesinde ne yaziyor okuyamiyorsan yardimci olayim? Doktorundan cok memnun olabilirsin ne guzel hep memnun olursun insallah ama bunu kendi doktorunun sayfasinda paylasabilirsin hani ben yere goge sigdiramiyomusum ya bak kendi doktorumun sayfasinda yapiyorum bunu farketmek zor olmasa gerek senin suphelerinin de emre beyden bisey eksiltecegini sanmiyorum ne diyim zor gercekten ya:)) cok uzadi bu konu hadi ne dusunursen dusun arkadasim uzatmaya gerek yok.
dg62 boşver canım, zatların gayesi belli. Ben şimdi 1 aylık fotomu herzamanki gibi en yakın çekimimden yayınlıyorum.
Ne dermiş Atalarımız "Meyve veren ağaç taşlanır"
Arkadaslar neoluyor size anlamadim..:))..kimseyi kimseye sikayet etmiyorum..lafta atmadim kimseye..ben sadece fikrimi paylastim..lütfen biraz daha dikkatli okuyun..ne kimseyi kötüledim nede yere göge sigdiramadim..siz anlasilan emre beyin calisanlarisiniz..bukadar üzerinize aliyorsaniz vardir bunda bi is..kusura bakmayinda böyle düsünüyorum sizin hakkinizda..kim nerde ve kimde ameliyat olursa olsun..sonu iyi olsunda gerisi önemli degil
Dogru soyluyosun canim bende bosverdim zaten ugrasamam daha:) 2bucuk senedir bende yakindan resimleri koyuyorum buraya yeni katilan arkadaslar bilmiyor tabi yapcak bisey yok baksana calisani da olduk1 aylik burnusun da cok guzel nazar degmesin
Emre beyin hastaları gerçekten çok memnun o yüzden yorumları okuyanlar inanamıyo sanırım ama durum bu... Abla, kardeş ameliyat olduk sonrada arkadaşım ameliyat oldu çok memnunuz hepimizinde önden çekilmiş fotoğrafı var isteyen bakabilir sadece yorumlara bakarak karar verilmemeli muayenehanesine gidip kontrole gelen hastalarını görünce zaten buradaki övgülerin ne kadar haklı olduğunu anlarsınız. Ameliyat olmak için 3 ay beklemiştim şimdi kasıma gün veriyorlarmış insanlar bu kadar zaman niye beklesin bi bildikleri vardır kimse saf değilki parasını boşa saçsın