Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

7.gunum=)
Ozmn ctesı dıkısler alıncak
Acır dıye cok korkuyorum
Ve aynı senın gıbı bnde tonımer ve kulak pamugu kullanıyorum devam ozaman=)

yok kız hiç duymuyorsun bile ben hiç hissetmedim çıkartırken. bence korkmana gerek yok . en rahat olan kısım o zaten merak etme canım. cumartesi dikişlerin alınır.içe dokunmuyor zaten içteki dikiş kendi kendine çıkıyor.
tonimere devam canım tek çözüm şuan o . bir de dikkat etmen gerekenleri yazdım onları da ihmal etme canım. şu 2 gün özellikle dikkat

Cok sevındım =))
Ben en cok dikişten korkuyordum
O korkumda gectıgıne gore iyeleşmeye odaklanabılırım
Bu arada senın kacıncı gunun yada kacıncı ay?

Cok sevındım =))

3 ayım doldu canım.ama hala şişlerim var.fotolarıma bakmışmıydın en son halleri mevcutdarısı senin başına tatlım

Cok sevındım =))

Bende en cok dikisten ve tamponlardan korkuyordum, Emre bey elini degdirmeden bagirmaya baslamistim :) Sonra dedi Emre bey, elim degmedi henuz diye. Gozlerimi kapadim, rahatlikla aldi. sorun olmuyor yani, korkma.

karazeytin canım sen en son ne zaman revizyon oldun ve revizyonla estetik op. fiyatları farklı mı? şimdiden teşekkürler

Revizyon olalı 3. Ay oldu.herşey yolunda gidiyor canım.ilk ameliyatımın üzerinden 8 yıl geçmiş. Boşuna beklemişim tsbi o ayrı konu. İkinci bir ameliyat için ilk ameliyatın üzerinden 8 ay geçmesi yeterli olurmuş.tabi ben sraştır derken bir de cesaret etmeyi beklerken 8 yılı devirmişim:)çok şükür EMre ilhan sayesinde bütün sıkıntılarımdan kurtuldum.fiyatlar ilk ameliyat ücretlerine göre farklı canım.en düşük 10 binden başlıyor.bunun için Emre beyin sizleri görmesi gerekiyor.burun içini de muayene edip ona göre fiyat veriyor. 3. Ve daha fazla revizyonlarda fiyatlar daha da artıyor.

karazeytin canım benim ilk ameliyatım olacak eğer olursa cesaret etmem lazım aslına bakarsan çevremdekiler gerek yok diyor ama psikolojik olarak istiyorum kayserideyim ve Emre beye ameliyat olursam kontrollerde v.s. gidiş geliş sıkıntı olacak bana ama iyi bir doktor o bariz ortada :)

Tatlım çevreni bırak öncelikle.onların söylediklerini pek kulak asma.o burnu sen taşıyorsun ve mutsuzdan çözümü de varsa daha neden bekleyelim ki.önemli olan kendini iyi hissetmen aynalara baktığında beğenmediğin bir burun ön planda olmamalı.özgüven açıdından da bu çok önemli.daha iyî görünmek kim istemez.uzakta olmanın bir sıkıntısını yaşamazsın canım.Emre bey en hızlı şekilde söeliyat planını yapar ve 10 günde güzelim burnuna kavuşursun.en azından güvenilir bir doktora dorunsuz ameliyat olmuş olursun.kendini ayarla canım emin ellerde olacaksın.

kesinlikle öyle Emre bey deyince bir rahatlık ve mutluluk oluyor bende :) ama nasıl gideceğimi nerde bulacağımı bilmiyorum dahası İstanbulu çok bilmiyorum. defalarca gittim ama misafir olarak. Çalıştığım için zaman sıkıntım var. Ama sen bana cesaret verdin karazeytinim :)

En büyük güvencemiz Emre bey zaten hepimiz için.îşine olan aşkı müthiş.bir insan işini seviyorsa başarısına başarı katar bence.buda biz hadtaları gerçekten çok mutlu ediyor.eminim hadtaların mutluluğunu görmek Emre beyin ödülü olsa gerek.canım geleceğin zamanı söyle ben yardımcı olurum.nasıl ne şekilde geleceğini tarif ederim.elinle koymuş gibi bulursun merak etme.zorluklara değer canım .darısı senin başına

sen daha uyumadın mı:)

ben de bu yüzden izmiri düşünüyorum her kontrol için istanbula gitmek çok problem

Merhaba kızlar bende emre beyi hastasıyım şöyle ayrıntılı olarak bilgi vereyim ameliyat karar verme sureci ve sonrasıyla ilgili. şöyle diyim emre beyden ilk aradıgımda 3 ay sonraya randevuyu veriyorlardı ama ben biraz cadılık yaparak erkenden randevuyu kaptım öle çok randevu sistemi varmış gibi gözüküo inanmayın randevu sistemi falan yok saat akşam 6 da veriolarsa randevuyu bilinki emre bey 9 da orda oluo :) 1 yıl boyunca gidip gelip beklemek zor gelmiosa emre beyi tercih edin derim. şöyle diyim 8 ay önce ameliyat oldum. Emre bey ile konuştugunuz zaman inanılmaz güven verio insana bi kere çok becerikli zaten gittiğiniz zaman ameliyat olmuş hastalara bakın hakkaten insanı baştan yaratıo gibi işine aşık bi adam inanılmaz çalışkan içine enerji içeçeği kaçmış gibi gün içinde 3 ameliyat yapıp ordan ofise gelip milyon tane insanlar gorusup ordan hastanede gecenin 1 inde kontrol e gelecek kadar enerji dolu :) ne demek istediğimi bilenler bilir tanışanlarda görecektir. ben çok doktor gezdim hemde çok ama emre bey gibisi yok. Yaptıgı burunlar bi kere çok doğal ilk başta senin fikrini soruo sonra bu uyar yuzune bu uymaz şeklinde anlatıo sonuç olarak mükemmel bi burnum var kimse anlamıo estetik oldugunu farkedemiyor ancak yakın çevremdekiler önceki halimi bilen anlıyor. Ameliyat kısmını anlatiyim benim ameliyatım Acıbadem de oldu ama şimdi liv hospital de yapıo. hiç heycan yapmayın gerilmeyin hiç bişe anlamıosunuz bile narkozu veriolar pıt gidiosun bi gözünü açıosun uyandırma odasındasın sonra bidaha açtıgında oda dasın ne ağrım oldu ne bişi sanki hiç ameliyat olmamış hissi vardı. öncesinde bazı arkadaşlarım tabi farklı doktor onlarınkisi hepsi öle gözümü korkuttuki yok ışığa bakamıcan yok ses rahatsız edicek yok ağrıdan gebericeksin dediler yalan bunların hepsi bunları kafanızdan atın hiç ağrı falan olmadı sonrasında zaten yüzümde butun gece soğuk maske taktılar ama ona ragmen çok şişti morardı onlarda zamanla geçti gitti bi burnun tam yuzunuze oturması 6 aydan az diil ilk alçı falan çıktıgında gördüğünüz burnunuz ne kadar küçülebilio tahmin bile edemezsiniz. arkanızda 3 4 yastık la yatıosunuz bi süre 1 gün hastanede kalıosunuz 1 hafta sonra alçı ve tamponlarınızı alıo emre bey tamponlar zaten silikon tampon hiç rahatsız etmio ve nefes alabilio oluosunuz. alçı çıktıgı gün ağrı işte o gün oluo onunda nedeni alçıyı ve tamponlar çıkarırken iyi hoşta emre bey burun kemiğinize bakmak için burnunuza dokundugu an beynini çıkarıo hissi olcak tabi bunu uzgunum her kontrol sırasında yapıo ama böyle böyle burnunuzun iyileştiğini anlıosunuz:) zamanla dokundugunda o kadar ağrı olmuo . sonra bandaj yapıo 10 gün falan da öle geziosunuz bandajlar çıkınca ilk aynaya baktıgınızda çok garip oluo sanki aynada başka birine bakıomuşsunuz hissi oluo ama geçio tabi şimdi çok guzel bi burnum var iyikide yaptırmışım bu zamana kadar nie beklemişim onu anlamadım inanılmaz degisim oluo ilk resminizi çekio bide 6. ayınızda resim çekio yanyana koydugunda ne demek istedigimi anlarsınız bildiğin çirkinmişim önceden dedim :):) ben 6.000 tl verdim şimdi 7.000 tl yapmış liv hospital da yapıo ameliyatlarını sonrasında daha bu cuma bi operasyon oldum burnumda kıkırdak büyümesi oldu onu benim kendi vücudum yapmış onu aldı liv de yaptı ama ona sadece ameliyathande parasını verdim. şuan gayet iyim kesinlikle başka yerde düşünmeyin emre beye yaptırın. ama randevu sistemi berbat her yerde bekliosunuz emre beyi söyliyim min 3 max 5 saat beklediğim oldu :) bence bu asistanların bi sorunu ama düzelmesi gerek kesinlikle :) sormak istediğiniz bişi varsa daha ayrıntılı şekilde yazarım :)

Kizlar benim yine bir sorunum var
Dikisleri almak icin cuma gunu emre beye gittim
Ve burnumdaki bandaji cikarinca cook sis oldugunu ve egriligin tam olarak duzelmedigini gordum
1 ay icinde sislikler ne kadar iner ?
10 gunumdeyim

Kizlar benim yine bir sorunum var
Dikisleri almak icin cuma gunu emre beye gittim
Ve burnumdaki bandaji cikarinca cook sis oldugunu ve egriligin tam olarak duzelmedigini gordum
1 ay icinde sislikler ne kadar iner ?
10 gunumdeyim

Cok guzel ozetlemissin mermalin :) ben emre beyi 5 6 saat bekledigimi bilirim ama ameliyatlari bazen tahmin ettiginden uzun suruyor ya da ekstra bi durum oluyor istanbul trafiginin dengesizligini de katarsak :) asistanlarinin yapabilecegi hicbisey yok cok sahit oldum ameliyati 1 saat uzasa gelmesi 2 3 saati buluyor aksayincada cok bekliyoruz:) herkese diyorum mukemmel bir insanla taniscaksinz harika bir doktor ama bazen saatlerce beklemeye razi olun diye inanmiyolar yasayinca goruyolar:)) burnumu o kadar cok seviyorumki saatlerce beklesemde sorun olmuyo benm icin:)

Cubeda canim 1 ayda cok inmez sisler 6 aydan once cok inmez sisler yavas yavas iner senin bunyene de bagli bol su tuket tuzlu yeme yesil cay ic daha cabuk odem atarsin

sağol canım bu bir dokunuyo beyniniz çıkıyo bunu da her seferinde yapıyo sözün beni bir rahatlattı bir rahatlattı anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…