- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
En kısa zamanda hatta 2-3 gune koycam
Goz altlarım ve bırazcıkta basın agrıdıgı ıcın usenıyorum ama koycam=)
hem morlukların da geçmiş olur canım. tabi kaldıysanasıl bir şey istedin özel tercihin varmıydı senin. yani kalkık olsun kavsili falan diye :26:
Aylin cnm bizlerin derdi şuan kalkık mı kavisli mibaya takıldık bide bide acaba küçülcek mi
ben ilk başta doğal dedim . doğalı yakaladık sağ olsun emre beyle şimdide havalı olmasının yollarını arar oldum kalkıklık benim tercihimdi. o yüzden başka kalkık güzel burunları görünce heves ettim işte ne yapayım. bir tık işimi görür benim
senin şöle 2 ayın geçsin eminim hiç bir şeye ihtiyaç duymayacaksın. çünkü sen başta isteklerini güzel dile getirdin. onu işte ben beceremedim. içimdeki havalı duyguyu dışarı çıkartamamışım
ben senikini de beğeniyorum yavrummmm, minicik çok mu çokkkkk kibar bundan şüphen olmasın,
mesala bende senin burnunun minikliğine hayran hayran bakıyorum maşallahinş benimkide öle minicikkkk havalı mı havalı olur :)
zamanla bakıcaz ,görcez, ne gibi değişimler olmuş!
bende zaman konusunda inanılmazzzzzzzzzz sabırsızlanıyorum,hemen sonucu görmek istiyorum. inş hepimizin havalı mı havalı burunları olur
canımsın bak şimdi nasıl da mutlu ettin benihala şişim eğer şişler geçerse minik burunlara dahil olurum inşallah ama daha erken.
hepimiz böle bekleyip duracaz canım. sen acele etme sakınsıranı bekle taam mı önce ben oldum amelat o değilde şu bantlar bir çıksın hemen görmek istiyorum burnunu çok merak ediyorum . şiş olcak tabi ama baştan diyim hemen üzülme öle kalmayacak .ilk 2 ay gün gün saymıştım şimdi oura bıraktım artık ne zaman inerse şişler keyfi bilir. ben böyle de mutluyum darısı senin başına. senin ki de çok havalı bişey olacak maşallah bundan sonra her mesajıma nazr boncuğu takıverecem. taki nazar boncuğum gelene kadar
tamam canım ,sıramı bekliyorum. bende merak edıyorum nasıl bişi olcak diye sabırsızlanıyorum valla
nazar boncuğu konusunda haklısın , madem Emre bey nazar boncuğunu takmadı sen her mesajından sonra nazar boncuğunu sakın eksik etme! Hakediyor senin o minik burnun nazar boncuğunu
hem morlukların da geçmiş olur canım. tabi kaldıysanasıl bir şey istedin özel tercihin varmıydı senin. yani kalkık olsun kavsili falan diye :26:
Bendede sızın durumun aynısı oldu
Dogal hafıf kavıslı dedım ama keske dahamı kalkık deseydım dıyorum
Bakalım sonuca gore belkı fıkrım degısır
Buarada bugun ılaclara bakarken tobrex dıye mınıcık bır merhem buldum kullanmayı unutmusum ne ıse yarıyor bırsey olmaz dımı ?
Ay alemsin ya canım o merhem dikişletimin olduğu yere sürülüyordu.daha hızlı iyileşsin diye.sen sürmeye devam et canım en azından iz kalmamış olur.
Sen başta kalkık olsun demişmiyfin canım.başra sediysen emre bey kalkık yapmıştır.demediysen benim gibi doğal olur .ama sen kavis istemişsin.kavis oluncada kalkık gibi duruyor.gerek görmeye bilşrsin canım.zamanı bekle biraz.baktın düşük buluyorsun o zaman kaldırırsın.bakma bana gözüm hep emre beyin yaptığı başka başka burunlarda.ne yspayım herkese yakışanı yapıyor.hepsi bir başka güzel. Kaldırırsam daha güzel olacağımı düşünüyorum.emre bey de baştan bana bunu önermiştî.ben de geç de ılsa emre beyin sözünü dinleyecem:)
Cok kalkık olmasın demıstım bakalım ne cıkırsa artık
Ikıncı defa amelıyata cesaret edemem=)
Ama pısmanım keske daha kalkık deseydım ınsanın fıkırlerı begenılerı gercekten degısebılıyomus=(
Off bakalım belkıde kalkık olmustur
Ay alemsin ya canım o merhem dikişletimin olduğu yere sürülüyordu.daha hızlı iyileşsin diye.sen sürmeye devam et canım en azından iz kalmamış olur.
Sen başta kalkık olsun demişmiyfin canım.başra sediysen emre bey kalkık yapmıştır.demediysen benim gibi doğal olur .ama sen kavis istemişsin.kavis oluncada kalkık gibi duruyor.gerek görmeye bilşrsin canım.zamanı bekle biraz.baktın düşük buluyorsun o zaman kaldırırsın.bakma bana gözüm hep emre beyin yaptığı başka başka burunlarda.ne yspayım herkese yakışanı yapıyor.hepsi bir başka güzel. Kaldırırsam daha güzel olacağımı düşünüyorum.emre bey de baştan bana bunu önermiştî.ben de geç de ılsa emre beyin sözünü dinleyecem:)
merhaba karazeytin.. :)
ben burun ameliyatımın 3.ay içerisindeyim. revizyon olmaya kesin kararlıyım çünkü gerçekten istediğim sonucu elde edemedim ve mutsuzum, psikolojim bozuluyor fotoğraflarıma, aynaya baktıkça. revizyonda emre bey'in başarısı nedir acaba? ne kadar fiyat alıyor? şu an üzerinde hala biraz kemik var, ucu da düşük, kuş gagası gibi oldu. duyduklaırn, fikirlerin varsa da paylaşırsan çok mutlu olurum. çalışıyorum ve yüzlerce sayfanın sadece bir kısmını okuyabildim, sen bayağı bir tecrübelisin ama sanırım :)
merhaba karazeytin.. :)
ben burun ameliyatımın 3.ay içerisindeyim. revizyon olmaya kesin kararlıyım çünkü gerçekten istediğim sonucu elde edemedim ve mutsuzum, psikolojim bozuluyor fotoğraflarıma, aynaya baktıkça. revizyonda emre bey'in başarısı nedir acaba? ne kadar fiyat alıyor? şu an üzerinde hala biraz kemik var, ucu da düşük, kuş gagası gibi oldu. duyduklaırn, fikirlerin varsa da paylaşırsan çok mutlu olurum. çalışıyorum ve yüzlerce sayfanın sadece bir kısmını okuyabildim, sen bayağı bir tecrübelisin ama sanırım :)
Evet kullandım gecte olsa=)
Bence burnun cok cok guzel olmus dedıgın gıbı doğal ama tekrar yaptırabılırım dersen kalkık bi burunda yüzüne süper olur
Buarada ptesi tamponlarım alındı ve 1 hafta sonraya randevu verdi
Bunda ne yapılcak
Dikişler mi alıncak?
Kızlar bu sabah uyandıgımda burnumun kanadıgını ve pıhtılasıp bırun delıgımı tıkadıgını gordum sız nasıl temızledınız bu pıhtıları?
canım bugün kaçıncı günün oldu. dikişlerin alınmadıysa öncelikle dikişlerin alınacak. 14. gün dolunca banttan kurtulacaksın.
canım burun kanamasına özellikle tamponların alındıktan sonra 2 gün dikkat etmen gerekiyor. baş aşağıya fazla eğilmemen gerekiyor. ağırlık falan kaldırma. yani kendini zorlayıcı hareketlerde bulunma.kanama yapabilir diyor emre bey zaten.kan pıhtılar içinde tonimere devam canım. onlar kurumasını engelleyecek ve burun içi temizliğini sağlayacak. kurumaması için sık sık tonimer kullan.hafif sümkürebilirsin sakıncası yok. ama bastırarak silme. ben o dönem de spreyi sıktıktan sonra kulak pamuğu kullandım canım. ama uc kısmını temizlemek için fazla derine gitme zarar verirsin mikrop falan kapar. içi şuan yara çünkü . halledebiliyorsan sadece tonimerle sürekli yıka canım