Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)

yahu acıbademde oldum ondan heralde. cıx cıx cıx...

aaa nasıl temizlenmesi mi gerekiyomuş bende benim bünyemle alakalı bi şey sanıyodum kan kusmayı...

aaa nasıl temizlenmesi mi gerekiyomuş bende benim bünyemle alakalı bi şey sanıyodum kan kusmayı...

Canım ben de kusma olmadı öle sadece ilk gün geriye doğru akıntı olduğundan hafif kanlı akıntı geldi.yoğun değildi yani.onu da tüküre tüküre attım :) ıyyyy ne iğrenç şeylerden bahsediyoruz yawww tiksinç geldi aklıma gelince :))) neyseki kısa süren durumlarda çabuk toparladık.

Canım ben de kusma olmadı öle sadece ilk gün geriye doğru akıntı olduğundan hafif kanlı akıntı geldi.yoğun değildi yani.onu da tüküre tüküre attım :) ıyyyy ne iğrenç şeylerden bahsediyoruz yawww tiksinç geldi aklıma gelince :))) neyseki kısa süren durumlarda çabuk toparladık.
Ay evet canım çok iğrenç düşünsene korku filmi gibi aynı:)) battaniye batmıştı benim peçete falan hiç tutmadı düşün:KK70: :KK70: ama kızdım hemşirelere yani işlerini düzgün yapsınlar kustum ne gelen oldu ne giden sonradan battaniyeyi değiştirdiler. Ameliyat sonrası kardeşim, Emre beyin ciddi şekilde iyi ilgilenin hastalarla dediğini söylemişti belkide bu yüzden uyardı işte bilmiyorum

Ay evet canım çok iğrenç düşünsene korku filmi gibi aynı:)) battaniye batmıştı benim peçete falan hiç tutmadı düşün:KK70: :KK70: ama kızdım hemşirelere yani işlerini düzgün yapsınlar kustum ne gelen oldu ne giden sonradan battaniyeyi değiştirdiler. Ameliyat sonrası kardeşim, Emre beyin ciddi şekilde iyi ilgilenin hastalarla dediğini söylemişti belkide bu yüzden uyardı işte bilmiyorum

Desene canım ben şanslıymışım:21:emre bey liv hospitalı tercih etmekle çok iyi yapmış bence.hem hastane hem de çalışanları son derece iyiydi.refakatçı olarak gelen eşim sabaha kadar uyudu :KK9: gerek görmedi de ondan.hemşireler işlerinde çok titiz aynı zamanda çok cana yakındı.hatta eve hemşire gönderildi yanlu ben 4. Gün işe başladığım için hemşire geri dönmek zorunda kaldı.o yüzden yeni ameliyat olacaklar çok şanslı.
Bu arada sen bayağı kusmuşsun canım yaaa battaniye batacak kadarsa kötü olmuş.:KK25:

Desene canım ben şanslıymışım:21:emre bey liv hospitalı tercih etmekle çok iyi yapmış bence.hem hastane hem de çalışanları son derece iyiydi.refakatçı olarak gelen eşim sabaha kadar uyudu :KK9: gerek görmedi de ondan.hemşireler işlerinde çok titiz aynı zamanda çok cana yakındı.hatta eve hemşire gönderildi yanlu ben 4. Gün işe başladığım için hemşire geri dönmek zorunda kaldı.o yüzden yeni ameliyat olacaklar çok şanslı.
Bu arada sen bayağı kusmuşsun canım yaaa battaniye batacak kadarsa kötü olmuş.:KK25:

şimdi haklarınıda yemiyim onlarda gece çok ilgilenmişlerdi :))

Uploaded with ImageShack.us

2 yıl önceydi.Biraz korkak biraz tırsak biraz meraklı hafiftende cesaretli bir hal içinde aynada baş parmağımla burnumu yukarı kaldırıp kaldırıp indirirdim. Kendimi öyle hayal ederdim, hatta bazen alnıma kadar bantlardım falan :))) gülüyosunuz dimi okurken hahaha sonra bi ara unuttum yine koca burnumu, alışıyo insan doğduğumda beri benle sonuçta sonra bir duyarım ki efendim çağla güzel kız ama burnu çok kötü, KARGA gibi burnu var demekki benimde beklediğim buymuş, çok teşekkür ediyorum benle dalga geçen sevimli düşmanlarıma deli gibi araştırmaya başladım, 5 doktorla görüştüm tatmin olmadım inanmadım, mal gibi bakıyolar, tamam yaparız diyolar. aradığım bu değil...parlayan gözler görmeliyim, işini aşkla yapan,mükemmeliyetçi,candan bi doktor olmalı.. derken bu siteye girdim son çare, hani belki yaptıran bi arkadaşla iletişim kurarım doktorundan memnun kalmış olur gaza gelirim bende diye Emre İlhan hakkında iyi yorumlar okuyunca etkilenmekle beraber kendimi bağdat caddesinde kendisinin ofisinde buluverdim. tanıştık. aramızda şöyle bi diyalog geçti :

emre bey: çağla hanım siz iddialı birisiniz.Size sıradan bi burun yapamam. Biraz cesaretli biraz masum biraz asilik olmalı ifadede..
çağla: (şokta) ee şey evet.. nası bildiniz ?!
emre bey: (güler) söyle bakalım nası bi ifade seçiyosun ?
çağla: ben masum olmak istiyorum. yüzümde daima kavga edicekmiş gibi bi ifade var.O GİTSİN MESELA !!
emre bey : olmuş bil. :KK66:

sonra yattık sendeye sendeleye sendeleye aldığım rahatlatıcı iğne etkisiyle, doktorlar dizisinin doktoru sanıyorum kendimi.:KK1::KK1: arkadaşım komalarda gözümü bi açtım uyanma odasındayım, ama allahım ameliyat olmuşum, burnum acımıyo. aksine ayaklarım acıyo.. ulan burnumu ayaklarımama monte ettniz diye haykırmak istiyorum meğer topuklarım kımıldamasın diye 2 meteryal takmışlar altına ayaklarım su toplamış. anam sanarsın ki içerde falakaya çektiler neyse sonra 7 de yemek yedim dikiş yerleri burnumda titreye titreye.. böhüüü o sahneler fena. (bu arada ilk sedyeyle içeri girdiğimde kusmuşum midemi spire etmeyi unutmuşlar annem çocuğum kan kusuyo ölüyo die acıbademi ayağa kaldırdı neyse bu kanlı sahneyi sinirle geçiyorum ) neyse sonra wcye gircem ay yok anam sokmuyo hemşireler, neymiş kendimi görürmüşüm pskolojim bozulurmuş, ulan zaten olan olmuş şişmişiz balon gibi daha ne olabilir ama acı yok ben anlatırken korkmayın bak. relaxxxxx :KK66:) sonra wcye bi girdim yandan tilki önden domuzum abi çıktım anneme bu hayvan betimlemelerinden bahsettim, saçmalama kız ! dedi sonra 2 hafta şiş bi şekilde gezdim hatta yolda gören bebeler ablaya nnnoolmuuuşş diyolardı bende ağlamaklı bi ifade babam bakar bakar yüzüme güler gelen akrabalar ah kız ne hallere düştü der... arkamdan konuşanlar çağla neye benzedi diye konuşur. orda bana bi pskolog lazımdı ama kendi kendime hep iyi ve en güzel olcağımı anlattım .. ve sonuç bu resimdir. saygılar. korkmayın. konuşanlar şimdi çok sessiz. kusur arıyolar ama bulamıyolar .. şerefineee Emre İlhan....
:nazar::nazar::nazar:

Caglacim burnun cok guzel masallaaah benzer diyalog emre beyle benim aramda da gecmisti:) kesinlikle iste bu aradigim doktor demistim:)

Herkesin bünyesi farklı oluyor sanırım.bende mide bulantısıda yapmadı kusmam da olmadı haliyle.tabi kusan hastalarda var .o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım.bacak ağrımda olmadı.sana varis çorabı gîydîrmişlermiydi.belki ondandır hiç ağrı sızım olmadı benim çok şükür.umarım şelalemin de olmaz:)

Ben de acibadem hastanesinde oldum liv de yapmiyordu o zaman emre bey ama ne kusma oldu ne bogaz agrisi sadece hafif bi agri oldu ayagimda 1 2 saate gecti o da :) ben de cok bas agrisi oldu o da migrenim oldugu icin onun disinda hic agrim olmamisti:) bunyeyle alakali o sanirim:)

Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)

yahu acıbademde oldum ondan heralde. cıx cıx cıx...

İnşallah canım senin için dua edicem.tez zamanda da toparlarsın merak etme.zaten yanında her zaman tecrübeli ablan var bizlerde seni yanlız bırakmayız.evde geçireceğin süre de burada konuşuruz.sıkıcı bir süreç bilirim.bu arada burnumu beğenmene sevindim. Ama bsşka başka burunlarıda görünce özeniyotum sanırım.dün Emre beye söyledim bi tık daha kaldırsak daha mı iyî olurdu diye.kızdı bana:)) sen doğal istedin kaldırma dedin diye:)) eee haklı ben böle istedim.çok da doğal oldu.sevim bu halimi de ama kalkık da hiç fena olmazdı dimi:) ikna edersem ben de kaldırtacam eccük:)) sonuçta Emre beye ameliyat olmaktan korkmuyorum.gerçi emre bey bu doğal burnumu beğeniyor o yüzden dokunmak istemiyor.2 ay oldu daha kalkar dedi.bakalım 6 ay sonraki şekline sanırım ben biraz acele ediyorum:)

Aylincim burnun kalkicak daha benimki 3. 4. Aydan sonra kavislenmeye kalkmaya baslamisti sonucu gordunuz sen canli olarak da gordun bide :) o yuzden acele etme hem sen dogal istedin o yuzden cezalisin sen hakettin dinlemedin emre beyi:))) su anda da cok guzel burnun senin burnun gibi kimse anlamaz asla ama kalkik burun da sana cok yakisir tabi kalkik burun delisi olarak boyle dusunuyorum ben:)) kardesimin burnu gibi cok yakisirdi sana :)

Dilekcim Emre bey ile anlaştık.kalkıklık gerekirse aynen dedîğin gibi Demet în kadar kaldırcakmış:))dedim napayım demetin fotolarını görünce îyice hevesleniyorum diye.tamam o zmn dedi 6 ay sonra yaparız:))))

Dilekcim Emre bey ile anlaştık.kalkıklık gerekirse aynen dedîğin gibi Demet în kadar kaldırcakmış:))dedim napayım demetin fotolarını görünce îyice hevesleniyorum diye.tamam o zmn dedi 6 ay sonra yaparız:))))

Aslinda sana hic yapmamasi lazimmmm hak ettin sen emre beyi dinlemedinn:)) saka bi yana canim 6 ay bekle belki emre beyin yaptigi burunlar sisler indikce kalkiyor kavisleniyor sen cok dogal dumduz istemissin ama ne kadar olur bilmiyorum:) anneme gosterdm burnunu bisey demedim ne guzel burnu var masallah dedi:) ben estetik diyince cok sasirdi dogal burnu sandim dedi:) simdide cok guzel ama ben kalkik burun seviyorum kaldiralimmmmm:)

Aslinda sana hic yapmamasi lazimmmm hak ettin sen emre beyi dinlemedinn:)) saka bi yana canim 6 ay bekle belki emre beyin yaptigi burunlar sisler indikce kalkiyor kavisleniyor sen cok dogal dumduz istemissin ama ne kadar olur bilmiyorum:) anneme gosterdm burnunu bisey demedim ne guzel burnu var masallah dedi:) ben estetik diyince cok sasirdi dogal burnu sandim dedi:) simdide cok guzel ama ben kalkik burun seviyorum kaldiralimmmmm:)

Hıhhh:KK22: hep dizin yüzünüzden zaten.öle kalkık burunlu gördüm seni çok yakışmıştı napim.demet ile avuturken kendimi hopp oda kalkık burun yaptırmazmı:KK30:benim burnum çok sönük kaldı sizlerin yanında:) aam doğal istedim ama iddalı da olabilirdi dimi.sizinki de çok doğal duruyom hem.ama favorim Demet :21: sanırım emre bey de benim gibi düşünüyor.çünkü benim yüzüme ancak o kalkıklık gider.her zaman dediğimiz gibi yakışanı biliyor emre bey. Gerçi bu doğal halime dokunmak istemiyor .beğeniyor ama ben ıstar edince kırmak istemedi sanırım.:21: kalkıklık yakışmıyacağını düşünseydi kabul etmezdi zaten.o yüzden güveniyorum emre beye:nazar:

bizim ufaklık ( şeloş) şimdi hastahanede olmalı bugün büyük gün aileden bukadar kişi ameliyat olunca artık çok normal rutin bi iş gibi geliyor :) iş çıkışı yanındayım :)

bizim ufaklık ( şeloş) şimdi hastahanede olmalı bugün büyük gün aileden bukadar kişi ameliyat olunca artık çok normal rutin bi iş gibi geliyor :) iş çıkışı yanındayım :)

Bize de oyle gelmisti :) rahat ol canim doktoru emre bey:) cok cok gecmis olsun bizi haberdar et:)

Bize de oyle gelmisti :) rahat ol canim doktoru emre bey:) cok cok gecmis olsun bizi haberdar et:)

:))
canım saat 11 de odadan almışlar ameliyathaneye ama annemin demesine göre ameliyat 12 de başlamış halen sürüyormuş.. ( normal 3 saat garantide ) zaten Emre bey özene özene içine sinene kadar devam ettiriyor ameliyatlarını alıştık rutin diyorumda her 15 dakikada bir annemi arıyorum neoldu çıktımı diye :)

canım saat 11 de odadan almışlar ameliyathaneye ama annemin demesine göre ameliyat 12 de başlamış halen sürüyormuş.. ( normal 3 saat garantide ) zaten Emre bey özene özene içine sinene kadar devam ettiriyor ameliyatlarını alıştık rutin diyorumda her 15 dakikada bir annemi arıyorum neoldu çıktımı diye :)

Tatlım benimde ameliyatım 3 saatin üzerinde sürmüştü. mükemmeli başarmak için süreyi uzatıyor. sen metanete devam et.. :KK66:

Benim kardesim de 2 hafta once oldu dk basi ameliyathanenin katina indim arattim cok heyecanliydim seni cok iyi anliyorum:) ama cok guzel bir burunla geri gelicek:) 3 4 saat surer canim insallah cok rahat uyanir benim gibi:)

Ciğdemcim ne durumdasınız canım.îş çıkışı yanına gidecektin sanırım.şelalemede narkozdan kurtul gel buraya demîştim ama kendine gelemedi galiba:) güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlım.çok şirin bir burna sahip olacak emînim.göz yapınız benziyor zaten ona da fındık burun çok yakışacak. Merakla bekliyoruz bakalım emre beyin eserini:)

Ciğdemcim ne durumdasınız canım.îş çıkışı yanına gidecektin sanırım.şelalemede narkozdan kurtul gel buraya demîştim ama kendine gelemedi galiba:) güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlım.çok şirin bir burna sahip olacak emînim.göz yapınız benziyor zaten ona da fındık burun çok yakışacak. Merakla bekliyoruz bakalım emre beyin eserini:)

canımmm Şelale aynı benim gibi sanki hiç ameliyat olmamış cin gibi :) inanılmaz kendinde çok rahat geçirmiş dün morarma yoktu bugün olur dedim ama sabah resim atmış morluk yok denecek kadar az gerçi bugün aksama dogru asıl sisme ve morarma başlıyacak
neyse :)
buruna geçelim tabiki tampon var ama genede anlaşılıyor minicik bir ucu var kalkık ve kavisli olduğu çok bariz bayıldım burnunun ucunu yiyesim geldi :))
size selamı var annem izin vermiyor telefondan bağlanmasına internete o yüzden yazamıyor eve geçer geçmez yazacaktır
ama maşallahı var çookkk çokkk iyi

canımmm Şelale aynı benim gibi sanki hiç ameliyat olmamış cin gibi :) inanılmaz kendinde çok rahat geçirmiş dün morarma yoktu bugün olur dedim ama sabah resim atmış morluk yok denecek kadar az gerçi bugün aksama dogru asıl sisme ve morarma başlıyacak
buruna geçelim tabiki tampon var ama genede anlaşılıyor minicik bir ucu var kalkık ve kavisli olduğu çok bariz bayıldım burnunun ucunu yiyesim geldi :))
size selamı var annem izin vermiyor telefondan bağlanmasına internete o yüzden yazamıyor eve geçer geçmez yazacaktır

Aleyküm selam canım.iyi olmasına çok sevindim.:nazar:dün haber alamayınca merak ettim tabi.annen en doğrusunu yspıyor da ben dayanamamıştım :) burnumu sınır koymadan kaldırtacam diyordu.Emre beye bırakacaktı en son konuştuğumuzda.eminim en uygun olanı yapmıştır Emre bey. Zaten bir burun ucuna dokunuş azcık kavis mükemmeli ortaya çıkarmıştır eminim.
İnşsllah şişme morarma olmazda daha kısa zamanda toparlar.bu arada kusma falan olmadı sanırım.şimdi evde keyif yapıyordur.ama ben de foto bekliyorum canım. Eski burnumu görünce yenisini görmesem çatlarım:KK53:

Cok gecmis olsun canim ne guzel kolay atlatmis ben de cok rahat uyanmistm sanki ameliyat olmamis gibi:) kalkik burun seviyor demekki o da benim gibi cok merak ettim burnunu fotograflari bekliyoruuuuz merakla:) bu arada bioderma arnica cikarmis emre bey soylemisti gecen hafta cok etkiliymis onu da alabilirsiniz:) yanilmiosam biodermaydi markasi:)

X