- 18 Haziran 2013
- 27
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle turk doktorlari cok daha iyi :) o kadar para verip de berbat olmasina hic gerek yok:) kalin deriliysen ozellikle cok daha titiz olmalisin her doktor sekil veremez benim burnuma herkes sasiriyor nasil bu kadar kibar kucuk oldu diye bide ben dogal degil kalkik hokka gibi istiyordum isim daha zordu ama dogru tercih yaptim cok memnunum darisi basina :) sen dogal bir burun istedigin icin emre beyin isi daha kolay olur :) sormak istedigin bisey olursa elimden geldigince yardimci olurum biz de ameliyat oncesi boyleydik cunku:)
Senin resimlerini de cook gormek istiyorum.. unutmadimmmm :))
8 mesaj kaldi :)
@Karazeytin. O mesaj sana :)
aha 7 oldu simdi
canımsın yaaa gel seni öpem benim ki bildiğin doğal işte öle havalı bir burnum yok ama Emre bey herkese yakışanı yapıyor canım. bakarsın senin yüz hatlara çok doğal ve düz burun olmazda belki daha kalkık kavisli bir burun gider. bunun kararını birlikte veriyorsunuz zaten. o yüzden çok doğal olsun diye tutturma derim. ama göndermiş olduğun burun fotoları gerçekten çok hoş. fazla kalkık olmayan az kavisli yan profil gayet güzel. önden de burun delikleri çok görünmediği süre içerisinde hoş duruyor . bence iyi tercih olacaktır. tabi dediğim gibi alın elma ve çene kemikleriyle de orantılı olmalı bana soracak olursan:):26:
bu arada mesaj sayını dolduracak sayfalar var. ordan da çabuk doldurabilirisn cnm
:) :) :)
Cok haklisin. Onu gormeden ve o benim burnumu gormeden yuzde yuz bir burun sekiline karar veremem. Ama insallah guzel olur. Insallah Ya Rabbi yaaaa!!! Dr Ilhani gormek icin sabirsizlaniyorum. :) Hakkimda hayirlisi ne diyim :)
Merhaba kizlar!
Ben kadinlar kulubune yeni uye oldum..bir kac gun oldu. Herkese selam!!! :) Bu arada ben yurt disinda ikamet ediyorum. Turkcem'de cok iyi degil. Kusura bakmayin lutfen.
Ya ben yillardir burun ameliyat hakkinda arastirma yapiyorum. Ve yemin ederimki en guzel burunlar Turkiyede yapiliyor. Burdaki eklenmis resimlere bakiyorum ve bayildim! Hepsi bir birinden guzel. Mashallah.
Ben iki dr arasinda kaldim: Emre Ilhan ve Muhammet Dilber. Baris Cakir da guzel yapiyor hakini yememek lazim. Ama yazdigim iki dr arasinda kaldim. Benim burnumun cildi kalin, cildim yagli BUYUK ve kemerli Aramizda bahsetigim gibi bi burun'a sahip olan varmiydi? Ve Dr Ilhan'a ameliyat olan? Yardima cok ihtiyacim var. Birikim yapiyorum; ameliyat parasini, otel parasi hazir,..cok sukur... simdi babamda izin allip TR'ye gitmem lazim. O durum da birazcik karisik ne yaziki Ama insallah Allah gonlume gore derir ve duami kabul eder.
Ben Temmuz ayinda ameliyat olmak isterim ama forumda bir arkadasimiz taaaaaaa kasim ayina kadar doluymus yazdi cokk uzuldum yaa.. yanii Allah Dr Ilhan'a daha cok rizk versin de... Bende en kisa zamaninda olmak isterim yani
canım aradın mı peki muayenehanesini. öncelikle randevu al canım. gerisi kolay. her şey o kadar hızlı gelişecek ki bir bakmışsın güzel burnunla ayna karşısında ohhh keyfini çıkar valla bak benim 2 ay oldu henüz. deli gibi fotoğraf çekiyorumne güzel bir duygu gerçekten. dediğim gibi boşuna onca yıl sıkıntı çekmişiz. tez zamanda senin de o güzel fotolarını görmek nasip olur bizlere de canım
merhaba Hayriye..ben de bir emre ilhan hastası olarak Dr.umu tavsiye ederim..mutlaka kendisiyle görüşmelisin..ben kendisine revizyon ameliyatımı oldum ve hem çok kalın hem de emre beyin söylediğine göre hiç elastik olmayan inanılmaz zor bir derim varmış..ona rağmen ortaya çıkan sonucu çok seviyorum
Aramaya calisiyorum ve baglanti kesilip duruyor Hatlar'da bir sorun var sanirim. Yarim saat sonra tekrar deniyecem. insallah baglanir.
Para konusunda bir derttim yok cok sukur :) sadece izin ve biletimi almam lazim :) Babamla konustum gecen gun, olumlu bir cevap verdi cok sukur :) Ama babamin'da sag solu bellisiz ya canim. :) Bi daha soracam tam emin olmak icin ondan sonra, Alah'in izniyle biletimi alacam. Ve tabi bilet alacagim gun'de randevu tarih ile yakin olmasi lazim. Ayy cok heyecanladim desem yalan degildir ha :)
randevunu almadan biletini alma canım. bir görüş bakalım ne zamana verecekler ona göre ayarlarsın sen de zamanını ve biletini. Babalarda kızlarına kıyamazlar canım. eminim o da senin mutluluğunu isteyecektir.inşallah hiç bir aksilik yaşamazsın da kısa sürede ameliyatını olursun.:13:
Meraba kızlaarr, ben aranıza yeni katıldım özelliklede çarsamba günü Emre beye ameliyatım sonrası fotograflarımı paylasmak için üye oldum :) bu arada Emre beyin ünlü burunlarından biri olan ablamı tanıyosunuzdur; cgdmrcn :))
Meraba kızlaarr, ben aranıza yeni katıldım özelliklede çarsamba günü Emre beye ameliyatım sonrası fotograflarımı paylasmak için üye oldum :) bu arada Emre beyin ünlü burunlarından biri olan ablamı tanıyosunuzdur; cgdmrcn :))