Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??

fiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz

Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.

resim613.jpg

aeii.jpg

picture17h.jpg

hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...

mutlu valla aynanın önünden ayrılmıyor artık. :-) emınım cok zor amelıyattır ve doktorlar baya ugrasması gerekıyor ama emre bey gıbı bır doktor ıcın böyle burunlar artık emınım hıcte zor gelmıyordur.

canım benim burnumdan neler çıktığını tahmin edemezsin ve bunların neredeyse çoğu ilk 25 gün içinde çıktı. eğer senin burnundan birşey çıkmadığını söylüyorsan, o içeridekiler kuruduğu için burnunu geriyor olabilir. bence emre beyle bu konuyu esaslı bir şekilde görüş derim. rahat edemediğini anlat canım.
benim o et parçası dediğimiz şey sadece bir taraftan düştü ama nefes problemim yok en başından beri her iki taraftan da. ama içerden neler çıkarmadım ki. hatta ilk başta sümkürürken fazla zorladığım için kanamam bile oldu, sen biliyorsun. ama bunların hepsi rahatlattı beni. içerde bişeyler kalmışken bu bende baş ağrısı yapıyordu çok. temizledikçe ağrım gidiyordu.

Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??

yarın sabah kardeşimin ameliyatı var:)) heyecan tekrar başladı:)

Emelcim nasıl geçti ameliyatı, kardeşin tamponlarımızın alındığı gün asla olmam diyenlerdendi ama sendeki sonucu görünce insanın karar değiştirmemesi mümkün değil zaten:) geçmiş olsun:)

Emelcim nasıl geçti ameliyatı, kardeşin tamponlarımızın alındığı gün asla olmam diyenlerdendi ama sendeki sonucu görünce insanın karar değiştirmemesi mümkün değil zaten:) geçmiş olsun:)

canım çok teşekkürler Emre beyin dediğine göre ameliyat çok iyi geçmiş ameliyat 4 buçuk 5 saat sürdü:S sorma canım başta bizim tamponlu halimizi görünce hayatta olmam diyodu ama zamanla kendi burnunu beğenmemeye başladı benimle kontrollede geldiği için hastalarını gördükçe kesin kararını verdi:)) ama zeynep galiba benim burnumdan daha güzel oldu ya:p:)) ameliyattan çıkınca ben çok beğendim bakalım bantlar çıkınca nasıl olcak:)

X