emelcim mesaj kutun dolu olduğu için sana yanıt veremiyorum. mesaj kutunu boşalltığında haber verir misin paylaşmak istediğim birşey var. teşekkürler
Merhaba, ben de Emre İlhan'ın hastasıyım. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Merhaba
Öncelikle gecmis olsun ve aynı zamanda hayırlı olsun :) Yüzünde sislik ve morluk oluştumu ? Oluştuysa kaç günde ve nasıl bir uygulamayla (buz,krem vs.) gecti? Ağrı yada acı oldumu? Ve son olarak Emre beyin ameliyat ücreti nedir? Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim :) evet şişlik ve morluk oldu beyaz tenli ve hassas olduğum için, ama hiç morluk yaşamayanları da gördüm biraz bünyeyle alakalı. Ameliyat sonrası buz maskesi takıyorlar 4 saat kesin durmalı ondan sonra isterseniz takıyorsunuz ama ben 4 saatten sonra bir daha takmadım, çok rahatsız etti beni o yüzden şişlikler de fazla oldu o buz maskesi ne kadar fazla durursa o kadar az oluyor şişlik falan. Morluklar için krem veriyorlar sadece onu sürdüm, 3.gün maksimum morluk ve şişlik oluyor ama ertesi gün morluklar sarıya dönüştü şişler hızla inmeye başladı yine şişlik var yüzümde yanaklarda falan ama rahatsız edecek durumda değil, beni tanıyanlar fark ediyor sadece. Burnumda ağrı ve acı hiç olmadı. Bir kez sadece başım ağrıdı hap attım hemen geçti. Ama ameliyat sonrası 2 gün boğazım acıdı bu da zaten çoğu hastada oluyor. İlk ameliyatınızsa 6 bin tl, ama ben daha önce deviasyon ameliyatı olduğum için 7.500 tl verdim, daha önce estetik olmuş olanların da 9.500 den başlıyor galiba ama tam emin değilim, eğer yanlışsa bilenler söylesin lütfen. Rica ederim, yine sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
Oyyyyy nasıl tatlı tatlı açıklamışsın herseyi, bana soracak hiç birsey kalmamış... Tekrar gecmis olsun. Umarım burnun hayal ettiginden bile güzel olmuştur :) ben rahat bir 10-15 senedir bir karar veriyorum olmaya bir vazgeçiyorum. Suratın ortasında, beğenmediğin zaman geri dönüşü mümkün olmayan birşey sonuçta.. O yüzden memnuniyetler ve tavsiyeler cok önemli bnm için.. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler
Merhaba, ben de Emre İlhan'ın hastasıyım. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
canım yeni gördüm yazdığını boşalttım mesaj kutumu:) bende kardeşimin tasarımı için doktorun yanına gitmiştim bugün inanamazsınız çok kalabalıktı ya ve bize sıra gelemeyeceği için gittiğimiz halde geri döndük kızmadım desem yalan olur keşke önceden haber verilseydi neyse kardeşimin burnunu çok güzel yaparsa affederiz artık:))
sizinle neden ameliyat oldunuz revizyonmu ameliyat sonrası nasıl hissediyosun bana anlatırmısın
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
Merhaba ;daha önce yazmıştım ama forum yenilendiği için paylaşımda bulunmak istiyorum...
2 yıl önce hem nefes hem de estetik problemlerle Dr.Emre bey e başvurdum,ameliyatımdan önce benimle 3 kez ayrı ayrı görüştü..ofisinin personeli de kendisi de hastalarıyla çok ilgili..ameliyattan beni psikolojik olarak ameliyata tam olarak hazırladı...hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Bu forumda geçen bir çok doktor çok iyi ancak ben kendi dr umla ilgili bunları paylaşabilirm..Umarım yardımcı olabilmişimdir...Öncesi ve sonrası resimlerim profilimde mevcut..:)))
canım merhaba. kafanda hangi soru varsa bence çekinmeden ara konuş. çünkü hem emre bey çok hoşgörülü hem de soruna cevap alıp içini rahatlatmış olacaksın. tuzlu su iyi gelmiyor mu acaba? içine çekiyor musun tuzlu suyu?
Çok teşekkür ederim:) bugün bandajlar falan çıktı ben de şu an garipsedim burnumu biraz senelerdir başka bir burnum vardı şu an başka. Gerçekten büyük değişim oluyor, benim değişimim olumlu yönde ama alışmak zor gelecek gibi yine de. Çünkü aynaya geçtiğim an sadece burnuma odaklanıyorum bütün bakamıyorum falan zamana ihtiyacım var galiba bir de şiş olunca farklı gözüküyor haliyle sabır çok önemli ama benim önceliğim nefesti zaten şu an şiş halinde bile aldığım nefes, eski nefesimden iyi. O yüzden takmıyorum fazla zamanla şekli oturur ben de alışırım. Emre beyin hastalarından da pişman olan duymadım yüze uygun burunlar yapıyor çünkü sadece biraz zaman lazım alışmak için. Şeklini çok kafaya takıyorsan veya sağlık problemin varsa olabilirsin. Sağlık problemin yoksa ve şekli de ameliyat gerektirecek bir burun değilse ve genelde sonradan pişman olan biriysen olmasan daha iyi olur sanki:) benden de çokça sevgiler:)
Emel sn sanki bayadir burdasin o yuzden sana sormak dogru olcak diye dusundum benim 1bucuk ay oldu nefes problemim vardi ama suan cok sukur Duzelmeye basldi ama yuzum hala sis ozellikle belirtiyorum bak burnum demiyorum o ztn sis takilmiyorum ama yanaklrimda hala sis bu normal mi sence? Resmn kilo aldim psikolojisine girddim ama ayni kilodaym yuzumde ki sislik su donmde normal mi?(buarda asiri sislik deil yani ameliyattn ciktgm zamanki gbi deil tabi ki ama normal halime gore daha sis umarim dgru anlatablmsmdr durumumu:))
Çok teşekkür ederim:) bugün bandajlar falan çıktı ben de şu an garipsedim burnumu biraz senelerdir başka bir burnum vardı şu an başka. Gerçekten büyük değişim oluyor, benim değişimim olumlu yönde ama alışmak zor gelecek gibi yine de. Çünkü aynaya geçtiğim an sadece burnuma odaklanıyorum bütün bakamıyorum falan zamana ihtiyacım var galiba bir de şiş olunca farklı gözüküyor haliyle sabır çok önemli ama benim önceliğim nefesti zaten şu an şiş halinde bile aldığım nefes, eski nefesimden iyi. O yüzden takmıyorum fazla zamanla şekli oturur ben de alışırım. Emre beyin hastalarından da pişman olan duymadım yüze uygun burunlar yapıyor çünkü sadece biraz zaman lazım alışmak için. Şeklini çok kafaya takıyorsan veya sağlık problemin varsa olabilirsin. Sağlık problemin yoksa ve şekli de ameliyat gerektirecek bir burun değilse ve genelde sonradan pişman olan biriysen olmasan daha iyi olur sanki:) benden de çokça sevgiler:)
pinkbla çok geçmiş olsun canım, güzel burnun hayırlı olsun:) ameliyat olduğunu bilmiyodum şimdilik dert etme kalkıklığını bantlar burnu yukarı çekiyo.sargılar açıldığında inecek biraz ama zamanla daha fazla inmesini bekleme bantlar açıldığında ne kadar indiyse o şekilde kalır değişmez.
Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt
yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...
Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz!!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)