Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

emelcim mesaj kutun dolu olduğu için sana yanıt veremiyorum. mesaj kutunu boşalltığında haber verir misin paylaşmak istediğim birşey var. teşekkürler

canım yeni gördüm yazdığını boşalttım mesaj kutumu:) bende kardeşimin tasarımı için doktorun yanına gitmiştim bugün inanamazsınız çok kalabalıktı ya ve bize sıra gelemeyeceği için gittiğimiz halde geri döndük kızmadım desem yalan olur keşke önceden haber verilseydi neyse kardeşimin burnunu çok güzel yaparsa affederiz artık:))

Merhaba, ben de Emre İlhan'ın hastasıyım. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Merhaba
Öncelikle gecmis olsun ve aynı zamanda hayırlı olsun :) Yüzünde sislik ve morluk oluştumu ? Oluştuysa kaç günde ve nasıl bir uygulamayla (buz,krem vs.) gecti? Ağrı yada acı oldumu? Ve son olarak Emre beyin ameliyat ücreti nedir? Teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar yorumları okudum, peki ortalama fiyat hakkında bilgi vereblirmisiniz?

Çok teşekkür ederim :) evet şişlik ve morluk oldu beyaz tenli ve hassas olduğum için, ama hiç morluk yaşamayanları da gördüm biraz bünyeyle alakalı. Ameliyat sonrası buz maskesi takıyorlar 4 saat kesin durmalı ondan sonra isterseniz takıyorsunuz ama ben 4 saatten sonra bir daha takmadım, çok rahatsız etti beni o yüzden şişlikler de fazla oldu o buz maskesi ne kadar fazla durursa o kadar az oluyor şişlik falan. Morluklar için krem veriyorlar sadece onu sürdüm, 3.gün maksimum morluk ve şişlik oluyor ama ertesi gün morluklar sarıya dönüştü şişler hızla inmeye başladı yine şişlik var yüzümde yanaklarda falan ama rahatsız edecek durumda değil, beni tanıyanlar fark ediyor sadece. Burnumda ağrı ve acı hiç olmadı. Bir kez sadece başım ağrıdı hap attım hemen geçti. Ama ameliyat sonrası 2 gün boğazım acıdı bu da zaten çoğu hastada oluyor. İlk ameliyatınızsa 6 bin tl, ama ben daha önce deviasyon ameliyatı olduğum için 7.500 tl verdim, daha önce estetik olmuş olanların da 9.500 den başlıyor galiba ama tam emin değilim, eğer yanlışsa bilenler söylesin lütfen. Rica ederim, yine sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Oyyyyy nasıl tatlı tatlı açıklamışsın herseyi, bana soracak hiç birsey kalmamış... Tekrar gecmis olsun. Umarım burnun hayal ettiginden bile güzel olmuştur :) ben rahat bir 10-15 senedir bir karar veriyorum olmaya bir vazgeçiyorum. Suratın ortasında, beğenmediğin zaman geri dönüşü mümkün olmayan birşey sonuçta.. O yüzden memnuniyetler ve tavsiyeler cok önemli bnm için.. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler

Çok teşekkür ederim:) bugün bandajlar falan çıktı ben de şu an garipsedim burnumu biraz senelerdir başka bir burnum vardı şu an başka. Gerçekten büyük değişim oluyor, benim değişimim olumlu yönde ama alışmak zor gelecek gibi yine de. Çünkü aynaya geçtiğim an sadece burnuma odaklanıyorum bütün bakamıyorum falan zamana ihtiyacım var galiba bir de şiş olunca farklı gözüküyor haliyle sabır çok önemli ama benim önceliğim nefesti zaten şu an şiş halinde bile aldığım nefes, eski nefesimden iyi. O yüzden takmıyorum fazla zamanla şekli oturur ben de alışırım. Emre beyin hastalarından da pişman olan duymadım yüze uygun burunlar yapıyor çünkü sadece biraz zaman lazım alışmak için. Şeklini çok kafaya takıyorsan veya sağlık problemin varsa olabilirsin. Sağlık problemin yoksa ve şekli de ameliyat gerektirecek bir burun değilse ve genelde sonradan pişman olan biriysen olmasan daha iyi olur sanki:) benden de çokça sevgiler:)

şu mesajımı düzelteyim:)) bu yazıyı yazmadan önce Emre bey aramış tabi telefonu yanında taşımayan biri olduğum için görmedim:) sonra tekrar aradı özür diledi ve kardeşine çok güzel bi burun yapıcam dedi ki yapar zaten biliyorum. Yapılamayan tasarımımız için cuma gününe randevu verdiler. Emre bey cuma günleri muayenehaneyi açmadığını bizim için açık tuttuğunu söyledi gerçektende bizden başka kimse yoktu sağolsun her zaman ki gibi çok ilgilendi doktorumuz. Görüşme sırasında kendisinde zaman kavramı olmadığını ameliyat bittikten sonra muayenehaneye geldiğini söyledi bu yüzden bekleyen hastalar oluyo ama ameliyatta olan bizde olabilirdik zamanı düşünüp özensiz burun yapması beklemekten çok daha kötü bi şey.
Tasarımın yaparken Emelinde eski haline bi bakalım dedi:)))) yok, gerek yok dedim:)) biliyorum nasıl olduğunu çünkü:) neyse Emre bey fotoğrafı açınca istemsiz olarak bi ooo diyip gülmeye başladık kötü olduğunu biliyodum da bu kadarını beklemiyodum çok kötüydü:) insan yeni haline alışınca eski fotoğraflar göze felaket gözüküyo. Emre bey benim fotoğraflarımı getirenlerin olduğunu, inanılmaz bi değişim olduğunu söyledi eski fotoğrafları paylaşsan reyting rekorları kırarsın dedi ( tabi bunu bizim alıngan olmadığımızı anladığı için dedi bence) ama paylaşırmıyım hayaaaatttaaa paylaaaşmaammm:))))) öyle böyle değil anlatamam görmeniz lazım

sizinle neden ameliyat oldunuz revizyonmu ameliyat sonrası nasıl hissediyosun bana anlatırmısın

Öncelikle merhaba, benim nefes problemim vardı o sebeple ameliyat oldum. Septum deviasyonu ve konka hipertrofisi vardı. Daha önce 1 kez ameliyat oldum ama doktor eğriliğe dokunmadan sadece eti almış. Zamanla eğrilikten ve alerjiden de etler şişince iyice nefes alamaz oldum 2. bir ameliyat olmam gerekti iyi bir araştırmadan sonra Emre İlhan'ı seçtim. Ameliyat sonrası çok titredim ben iğne yaptılar hemen geçti. Çok yorgun hissettim kendimi bir ara topuklarım ağrıdı annem hemen ovar gibi yaptı geçti 1 2 dk sürdü. Sonrasında ise ilk 3 gün zor geçti. Gözlerimden sık sık yaşlar aktı, şişlikten dolayı yemek yemekte zorlandım ki zaten canınız istemiyor, ben sürekli uyudum. Bir de sırtüstü yatmak işkence olmuştu benim için çünkü ben hep yan yatarım ama artık ona da alıştım çok zorlanmıyorum. Tek zorlukları bunlar onun dışında ne ağrım oldu ne başka bir şey sadece 1 kez başım ağrıdı hap attım geçti. Ama o bütün zorlukları tamponlar çıktıktan sonra aldığım nefesle unuttum o an iyi ki olmuşum dedim. Zorluklar korkutmasın sizi her şeyin bir bedeli var, o bedele belli bir süre katlanıyorsunuz, sonra keyfini çıkarıyorsunuz ve iyi ki diyorsunuz. Tabi ameliyat sonrası süreç biraz bünyeyle de alakalı kişiden kişiye değişiyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım:)

çok güzel görünüyo

merhaba burnunuz cok guzel gozukuyor,ben de yaptirmayi dusunuyorum ancak hangi doktor konusunda biraz kararsizim.3 burun tasarlamisti demistiniz,biraz bilgi verirmisiniz nasil tasariydi bu

kizlar ben de burnumu yaptirmak istiyorum yardimci olun

merhaba hangi hastahanede oldunuz acaba

merhaba biraz bilgilendirirmisin acaba,ben de ameliyat olmak istiyorum ancak karar veremiyorum

merhaba biraz bilgilendirirmisin acaba,ben de ameliyat olmak istiyorum ancak karar veremiyorum

ewet burnuna bayildim gercekten cok guzel olmus ben de yaptirmayi dusunuyorum ama hala kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…