Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ilk anesteziden cok hizla ve sorunsuz uyandim,umarim seninde oyle olur 2.anestezide sanirim dogumla 3 yil ustuste her yil aneztezi almak bunyeme dokundu ameliyat masasinda ayiktim konustum anezteziyi orda aldim bunu yapmasam sanirim daha iyiymis sakinlestirici olmak sonra uyandigimda kotuydum ama tum gun ac kalmanin ,yorgunlugun tekisi oldu sanirim bende..

Ben rotus ameliyati oldum,sadece ameliyathane ucreti odedim ve sonuctan cok cok memmunum,hem toparlamasi cok kisa suruyor hemde sonuc duzeliyor sanirim bir arkadasta bunu arastiriyor ozelden iletisim kurarsa yardimci olmaya calisirim..

ben rotus ameliyati oldum,sadece ameliyathane ucreti odedim ve sonuctan cok cok memmunum,hem toparlamasi cok kisa suruyor hemde sonuc duzeliyor sanirim bir arkadasta bunu arastiriyor ozelden iletisim kurarsa yardimci olmaya calisirim..

canım sana mesaj yazıyorum fakat mesaj kutun dolu oldugu ıcın gonderemıyorum

evt bendede oyle oldu sorunsuz bir anestezi cok huzurlu rahat bir ameliyat gecirdim

burun estetiği olan arkadaşlarım, ameliyattan sonra burnunuzdaki geniş gözeneklerde de azalma oluyor mu?

Kizlar,
Emre beyin burun estetiğinde son fiyatı nedir? Paylaşmanızda bir sakınca yoksa bu konu da bilgi istiyorum.

Kızlar burnum çok tıkandı sıktığım su geri çıkıyor sizin de öyle olmuş muydu?

Canim bendede oluyodu, genelde sabah uyandigimda oluyodu. Suyu sktnda kafani arkaya dogru tut, fazla degil, su ne bogazina kacsin nede geri aksin yani bi kac saniye burnunun icinde kalsin. Ben oyle yapiodum ve bazen kulak copuyle sktgm suyu kulak copunun ucuyla dagtiyodum burnumda.. bide daha sik kulan suyu ozaman tikanmayi engelersin.

Tamam canım öyle yapayım, teşekkür ederim.

emelcim mesaj kutun dolu olduğu için sana yanıt veremiyorum. mesaj kutunu boşalltığında haber verir misin paylaşmak istediğim birşey var. teşekkürler

Merhaba, ben de Emre İlhan'ın hastasıyım. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…