- 4 Aralık 2010
- 425
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugün daha iyiyim hafifi burun akıntısı kaldı ama iptal edilecek bi durum olmasa gerek :)
bu sabah bende kan verdim çok bitkin düştüm
yarın son gorüşmem ve ta taaaaaa cumartesi büyükgün
anesteziden deli gibi korkuyorum nasıl kaldırıcak bu garip bünyem bilemiyorum :) umarım gözlerimi açabilirim ameliyatdan sonra
ben rotus ameliyati oldum,sadece ameliyathane ucreti odedim ve sonuctan cok cok memmunum,hem toparlamasi cok kisa suruyor hemde sonuc duzeliyor sanirim bir arkadasta bunu arastiriyor ozelden iletisim kurarsa yardimci olmaya calisirim..
canım sana mesaj yazıyorum fakat mesaj kutun dolu oldugu ıcın gonderemıyorum
ilk anesteziden cok hizla ve sorunsuz uyandim,umarim seninde oyle olur 2.anestezide sanirim dogumla 3 yil ustuste her yil aneztezi almak bunyeme dokundu ameliyat masasinda ayiktim konustum anezteziyi orda aldim bunu yapmasam sanirim daha iyiymis sakinlestirici olmak sonra uyandigimda kotuydum ama tum gun ac kalmanin ,yorgunlugun tekisi oldu sanirim bende..
burun estetiği olan arkadaşlarım, ameliyattan sonra burnunuzdaki geniş gözeneklerde de azalma oluyor mu?
Kızlar burnum çok tıkandı sıktığım su geri çıkıyor sizin de öyle olmuş muydu?
arkadaşlar selam, Emre Bey yalnızca buruna mı müdahale ediyor yoksa gerekirse çeneye de dokunuyor mu?
Canim bendede oluyodu, genelde sabah uyandigimda oluyodu. Suyu sktnda kafani arkaya dogru tut, fazla degil, su ne bogazina kacsin nede geri aksin yani bi kac saniye burnunun icinde kalsin. Ben oyle yapiodum ve bazen kulak copuyle sktgm suyu kulak copunun ucuyla dagtiyodum burnumda.. bide daha sik kulan suyu ozaman tikanmayi engelersin.