evet revizyon olacak, iyi dileklerin icin de tesekkür ederim. insallah bu sefer kapanır bu konu benim icin :)
Benim cok Morluklarim ve Şişlik oldu ama ben hiç takmadım bile, ağrı olmasın da dedim. Ağrımda olmadı cok şükür. Resim koyarım elbet, suanda ameliyat oncesi resimlerim var, onları görebilirsin. Bir kac gün icinde yeni resimleri koyarım. Sana şimdiden gecmis olsun, Emre ilhana ameliyat olacaksan, çok dogru bı seçim. Ne istediğini anlayan bir doktor ve cok ilgili.
Geçmiş olsun canım, ne problem var burnunda ? Allah yardımcın olsun şimdiden , revizyon ilk ameliyattan daha zorlu geçiyor
twetty bantlar çıkınca beğendiysen sonrasında çok güzelleşiyo burun zaten:) tamamdır bu iş:)) Geçmiş olsun.bu akşam nihayet gördüm burnumuepey şiş ama kavisi çok hoşuma gitti önden de çok kalkık durmuyor gibi bantlar çıkınca gerçekten değişiyormuş emelciğim içimi rahatlattın teşekkür ederim Bugün ilk kez işe gittim bantlı halimle sabah aynaya baktım ağlayacaktım nerdeyse , burnum o kadar kalkık görünüyordu ki ben ne yaptım dedim Ama bantları çıkarınca gerçekten farkediyormuş içim nasıl rahatladı Emre bey bugün bantlarımı çıkaracaktı ama yine ikna edip burnumu sarıp sarmalayıp gönderdi beni , 2-3 gün daha kalsınmış Canı sağolsun , ama çok fazla bantlı bekleyebileceğimi sanmıyorum :) Merak edenlere, bir sonraki kontrol 1 aylık olunca. (Aslında revisyonları çok fazla kontrol ediyor cumartesi tekrar çağırdı ama uzaktan geliyosan tmm 15 gün sonra görüşelim dedi)
evet öyleymis malesef, sonuc iyi olsun yeterki zorlugunu göze aldım artık. ilk ameliyatımda doktor kemigi fazla oydu, burun ucunuda nerdeyse oldugu gibi bıraktı, 2 parcalı garip bi sekli var. ayrıca kemigi birlestirmedimi ne yaptı yada neyi yapmadıda kemik kısmı dokundugumda hala sızlıyo bilmiyorum.. gözlük falan kullanamıyorum asla. nefes problemim de var, normalde burda takip ediyorum ameliyat olanların genelde ilk aylarda sıkıntısı oluyo sonra düzeliyo, bende tam tersi oldu ilk aylarımda cok iyidi bikac ay sonra önce sag 1,5 sene sonrada sol tıkanmaya basladı. keske 2 sene önce bu siteden ve emre beyden haberim olsaydı, yoksa birden fazla cekilecek sıkıntı degil bu.
twetty bantlar çıkınca beğendiysen sonrasında çok güzelleşiyo burun zaten:) tamamdır bu iş:)) Geçmiş olsun.
Ilk doktorun kimdi?
kesinlikle ağrının olmaması daha önemli:) hepsi geçici ama şişliğe dayanabilir insan ağrı daha farklı olur..evet emre ilhana ameliyat olucam.çok araştırdım tek onunla görüştüm ve görüşme olmadan önce ameliyat için gün aldım..iletişime çok önem veren biri.çok güven verici bi doktor:) teşekkür ederim bakalım benim durumum nasıl olucak heycanlıyım.herkes baskı kuruyo yaptırma diye bu can sıkıcı
canım sevindim nefes alman düzelmeye başlamış:) bu arada resim koyucakmısın merak ediyorum:)
bu akşam nihayet gördüm burnumuepey şiş ama kavisi çok hoşuma gitti önden de çok kalkık durmuyor gibi bantlar çıkınca gerçekten değişiyormuş emelciğim içimi rahatlattın teşekkür ederim Bugün ilk kez işe gittim bantlı halimle sabah aynaya baktım ağlayacaktım nerdeyse , burnum o kadar kalkık görünüyordu ki ben ne yaptım dedim Ama bantları çıkarınca gerçekten farkediyormuş içim nasıl rahatladı Emre bey bugün bantlarımı çıkaracaktı ama yine ikna edip burnumu sarıp sarmalayıp gönderdi beni , 2-3 gün daha kalsınmış Canı sağolsun , ama çok fazla bantlı bekleyebileceğimi sanmıyorum :) Merak edenlere, bir sonraki kontrol 1 aylık olunca. (Aslında revisyonları çok fazla kontrol ediyor cumartesi tekrar çağırdı ama uzaktan geliyosan tmm 15 gün sonra görüşelim dedi)
Benim annem basimin etini yedi yaptirma diye. Ablalar son ana kadar, vazgec yaptirma suanda vazgecebilirsin diye baski yapiyorlardi. Simdi, yani ameliyattan 3 hafta sonra, annem dediki, iyiki yaptirmissin, keske daha once yaptirsaymissin, yuzun gozun ortaya cikti dedi :)) Hic aldirma, yaptirdiktan sonra herkez begenecek...
Sevgi cim benim annemde ilk hic hoslanmamisti yuaptiracagima sonra bakti ki ben kararliyim ikna oldu bide zaten nefes alma problemin var sanki senin onuda duzelttirirsin dedi napsin olayin iyi tarafindan bakmaya calisti heralde :))
bu arada benim tamponlarim cikarken cok acidi goz;lerimden yas geldi herkesinki farkli oluyor demekki. Sanirim bben okyanus suyuyla iyi temizleyememisim ici hep kan dolmus sismisti sanirim emre bey bisey demedi ama ben oyle tahmin ettim.
Kiz twetty seninle bir tanisamadik ya bak simdi nasil merak ettim. Bantlarin cikinca hemen resim koy da gorelim ben yarin cikariyorum bantlari. Ameliyat oncesi resimlerimide koyucam
kizlar banlarimi cikardm. Burnum kocaman sis. Yandan hic kavis yok yada belli degil. Sizinde oylemiydi sonradan kavis ortaya cikiyormu?
Benimkide sisti, bir sisiyor bir iniyor sisi. Ama sisligi indiginde kalkik duruyor burnum ve sis oldugunda tekrar kavisi bellisiz oluyor. Emre bey bana demisti, sislikten dolayi ucu onune dogru gelecek ama sislik gittiginde tekrar kavis gorunecek diye. Ben gerci coook hafif kavis istemistim, sen nasil istedin bilmiyorum. Emelsahinin burnuna baksana, sahane olmus, tam istedigim gibi, cook hafif kavis.
kizlar banlarimi cikardm. Burnum kocaman sis. Yandan hic kavis yok yada belli degil. Sizinde oylemiydi sonradan kavis ortaya cikiyormu?
Kizlar resim ekledim. Su an cok sis oldugu icin pek guzel gorunmuyo. Eskisinden cok daha guzel tabi :)) Yuzumun sol tarafi daha sis bide burun sirtimda biraz sis. Hic kavis gorunmuyo. Butun bunlara ragmen burnum baya kucuk su anda bide sisler inince iyice kuculkmez insallah. Korkuyorum azicik
hani ben niye göremedim resimlerini canım, albümün görünmüyor