benimde bandajlarim cikti.. suanki halini begendim insallah daha fazla kücülmez veya daralmaz.
Benim annem basimin etini yedi yaptirma diye. Ablalar son ana kadar, vazgec yaptirma suanda vazgecebilirsin diye baski yapiyorlardi. Simdi, yani ameliyattan 3 hafta sonra, annem dediki, iyiki yaptirmissin, keske daha once yaptirsaymissin, yuzun gozun ortaya cikti dedi :)) Hic aldirma, yaptirdiktan sonra herkez begenecek...
Canim bantlarimi cikarir cikarmaz resim koyucam insallah kendim guzelce resim cekmeyi beceririm. Inan bende cok merak ediyorum. Emre bey bir kere gosterdi o zaman cok begenmistim insallah bu devam eder. Ameliyat sonrasi nefes alamamak benim icin cok sorun oldu aslinda normal bir surec ama ben burnumdan nefes alamayinca boyle evhamli kadinlar olur ya onlara benzedim :)) Cok sukur gecti hepsi simdi nefes aliyorum rahat rahat.
Bantlarimi cikarinca buyuk ihtimal biraz daha sisecek. Resim koyucam ama asil sekli o olmayacak sonucta ben yinede herkesle paylasmak istiyorum burnumun goiruntusunu :)
maşallah diyerek başlıyım:) şiş olmsına rağmen örnek gösterilecek burun olmuş:) her açıdan gayet güzel resim çekmişsin ('',) ..nefes alamayınca işte bende o evhamlı kadınlardan olurum.bide ben yüz üstü uyuyabiliyorumnapıcam bilemiyorum..değişim aşamalarını merak ediyorum.şişlikler tamamen insin de:) bence çok doğal bi kavisi oluşucak.kalın derilimisin bide canım merak ettim.
Allah Allah, herhalde yanlislikla banlandimi ki giremiyor. Pembeatmosfercigim, sana simdiden gecmis olsun diyorum ve insallah benim ameliyatim gibi kolaylikla atlatirsin diyorum. Hersey gonlunce olsun canim.
Ya yeni bir nick alsin girsin buraya, cok merak ederiz biz onu.
pembeatmosfer olmuş mu ameliyat ? Hakikaten yok bayadır:26: Kızlaaaaaaar benim burnum çok şişti bantlar çıkınca resmen 2 burnum var gibiNe zaman inmeye başlıyor bu şişlikler
yok canım yarın olacak amelıyatı sanırım sabah amelıyatı onun olacakmıs. Canım emre beye ben ne kadar sıser yada sıslıkler ne kadar surede ınmeye baslar dıye sormustum ve bunun her kısıde degıstıgını soylemıstı ama merak etme her gecen gun bıraz daha ınecek ılk zamanlar farketmesen bıle bı sure sonra hem senın hemde etrafındakılerın dıkkatını cekecek ama tabıı kı zaman sart canınm . Bırde yedıklerıne dıkkat edersen daha cabuk ınecegını soylemıstı emre bey. Acaba tuz falan kullanıyor musun ?
Fotoğraf paylaşanları seviyorum ben ya bekliyorum:)))Kizlaaar az once resimlerimi cektim tine dunden begun cok buyuk degisim var.
Resimleri koyucam yakında :)))
mrb twetty.. 2.ameliyatınmıydı senin? herhangi bi kıkırdak ilavesi yaptı mı?
bende revizyon olucam. emre ilhanı cok istiyorum ama ist.u hiç bilmiyorum. buda gözümü cok korkutuyo ya:26:
Kizlaaar az once resimlerimi cektim tine dunden begun cok buyuk degisim var.
Resimleri koyucam yakında :)))
illy tesekkur ederim canim yorumun icin. Burnum normalde kalin derilimi bilmiyorum Emre bey bisey demedi. Ama su an baya baya kalin derili:)) Her hafta resim cekicem kendimi farki gorebilmek icin. Ve eger gozle gorulur bir fark olursa buraya eklicem. Boylece hep birlikte nasil degisimler oluyor gorurz. Ben burnumun su anki halinide cok begeniyorum uzume cok yakisti bence. Ama tabi degisecek ve umarim degisimden de memnun kalirim. Se ne zaman ameliyat oluyorsun?