Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Slm ben gene ama busefer sikayet etmicem bsyi :)
bugün 4. Günüm ve allaha cok sükür hic bi agrim yok artik
Yarin tamponlar cikicak ve dikisler alinacak, morluklarim da pek kalmadi sarardilar hafif šiş yüzum ama insallah oda iner bu hafta icinde :)
burnumun seklini cook merak ediyorum Ya suan cok sis ve yukari dogru sivri umuyorumki uc
u oyle kalmaz. .buarada dikisler alinacak ama daha yaram kapanmamiski bu nasil olck? Neyse kizlar insallah hepimizin cok ciciş bi burnu olur

Şu ara kulaklarımı tüm yorumlara kapadım umursamıyorum..çünkü okadar olumsuz şey söyleniyo ki ya burnuna şu olursa ya bu olursa.ben doktoruma güveniyorum.olumsuz düşünmek olumsuzluk getrir bence.şuan hiiç bişey düşünmüyorum:)inşallah herkesi yanıltıcam bende senin gibi:)

maşallah diyerek başlıyım:) şiş olmsına rağmen örnek gösterilecek burun olmuş:) her açıdan gayet güzel resim çekmişsin ('',) ..nefes alamayınca işte bende o evhamlı kadınlardan olurum.bide ben yüz üstü uyuyabiliyorum napıcam bilemiyorum..değişim aşamalarını merak ediyorum.şişlikler tamamen insin de:) bence çok doğal bi kavisi oluşucak.kalın derilimisin bide canım merak ettim.

illy tesekkur ederim canim yorumun icin. Burnum normalde kalin derilimi bilmiyorum Emre bey bisey demedi. Ama su an baya baya kalin derili:)) Her hafta resim cekicem kendimi farki gorebilmek icin. Ve eger gozle gorulur bir fark olursa buraya eklicem. Boylece hep birlikte nasil degisimler oluyor gorurz. Ben burnumun su anki halinide cok begeniyorum uzume cok yakisti bence. Ama tabi degisecek ve umarim degisimden de memnun kalirim. Se ne zaman ameliyat oluyorsun?

odzimert burnunu çok beğendimm ben de bi atlatsam böyle sorunsuz :44: pembeatmosfer nerelerdesin yakınlaşıyor ameliyat tarihin iyi haberlerini bekliyorum..

Arkadaslar pembe atmosferden haber getırdım sıze :):) dun konustuk en son ve kadınlar kulubune gıremedıgını ama sebebını bılmedıgını ve bu nedenle benım buradan onun adına yazmamı rıca ettı . Amelİyatı ayın 20 sınde yanı yarın ondan haber alır almaz ben de buradakı merak eden arkadasları haberdar ederım :):):) umarım hersey onunda gonlunce olur ve tam ıstedıgı hayalını kurdugu burna kavusur tıpkı bızler gıbı :):):)

Son düzenleme:
Allah Allah, herhalde yanlislikla banlandimi ki giremiyor. Pembeatmosfercigim, sana simdiden gecmis olsun diyorum ve insallah benim ameliyatim gibi kolaylikla atlatirsin diyorum. Hersey gonlunce olsun canim.

Ya yeni bir nick alsin girsin buraya, cok merak ederiz biz onu.

pembeatmosfer bu aralar çok yoğun olduğunu söyledi işten vakit bulamıyomuş ayrıca iş yerinde internete girmeleri yasaklanmış o yüzden giremiyomuş arkadaşlar.

Pembeatmosfer olmuş mu ameliyat ? Hakikaten yok bayadır:26: Kızlaaaaaaar benim burnum çok şişti bantlar çıkınca resmen 2 burnum var gibi Ne zaman inmeye başlıyor bu şişlikler

pembeatmosfer olmuş mu ameliyat ? Hakikaten yok bayadır:26: Kızlaaaaaaar benim burnum çok şişti bantlar çıkınca resmen 2 burnum var gibi Ne zaman inmeye başlıyor bu şişlikler

yok canım yarın olacak amelıyatı sanırım sabah amelıyatı onun olacakmıs. Canım emre beye ben ne kadar sıser yada sıslıkler ne kadar surede ınmeye baslar dıye sormustum ve bunun her kısıde degıstıgını soylemıstı ama merak etme her gecen gun bıraz daha ınecek ılk zamanlar farketmesen bıle bı sure sonra hem senın hemde etrafındakılerın dıkkatını cekecek ama tabıı kı zaman sart canınm . Bırde yedıklerıne dıkkat edersen daha cabuk ınecegını soylemıstı emre bey. Acaba tuz falan kullanıyor musun ?

canım benim şişlikler daha zor iner kesin revizyonum ben. 15. günüm bugün derimde ince aslında :26: Tuzlu da çok yemem. 1 Aylık olduğunda biraz inmiş olsa bari. Acayip şişim ya eski burnum büyük değildi zaten ama şimdi 2 burunlu gibiyim Ameliyat olan kızlar bant çıktıktan sonra bikaç gün şişiyor sonra inmeye başlıyor demişlerdi inşallah iner benimki de

mrb twetty.. 2.ameliyatınmıydı senin? herhangi bi kıkırdak ilavesi yaptı mı?
bende revizyon olucam. emre ilhanı cok istiyorum ama ist.u hiç bilmiyorum. buda gözümü cok korkutuyo ya:26:

Kizlaaar az once resimlerimi cektim tine dunden begun cok buyuk degisim var.
Resimleri koyucam yakında :)))

mrb twetty.. 2.ameliyatınmıydı senin? herhangi bi kıkırdak ilavesi yaptı mı?
bende revizyon olucam. emre ilhanı cok istiyorum ama ist.u hiç bilmiyorum. buda gözümü cok korkutuyo ya:26:

Evet revizyon benimki. Kaburgamdan kıkırdak alındı canım

rica ederim canım:) yeni eklediğin resimlere baktım nekadar değişiyo hergeçen gün maşallah çok yakışmış:) bügün tasarım için görüştüm emre beyle 4 mayısta ameliyat olucam canım:) Allah hiç sorun göstermesin hep güzel haberlerini duyalım:) güzel resimlerini görelim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…