Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Hepinize merhaba arkadaşlar. Neredeyse 10 günden fazla süredir siteye giremedim ve hiçbirşeyi takip edemedim. çalıştığım şirkette site bilgi işlem servisi tarafından engellendi sanırım.
Benim beklediğim büyük gün geldi. şu anda hastanedeyim. hatta yolum uzun olduğu için dün geceden geldim. yerleştim, annem yanımda refakatçi ve şu an bende bir gram heyecan yok. :) saat 09:00 ile 11:00 arasında ameliyata girebileceğimi söylediler ben de uyandım ve sevgili dert arkadaşlarıma hazır fırsatım varken bakmak istemdim.

merak edenler için yazıyorum, hastane şu ana kadar gördüğüm en küçük hastanelerden, ama acıbadem olmasının farkını ortaya koymuş ve güzel ve çok rahat. otel oodası konforunda :)
hemşireler oldukça tatlı, ilgili. gerçi esas şu andan itibaren önemli ama bunlar ilk izlenimlerimdi.

hepsini daha sonra elbette ayrıntılı paylaşacağım.
ama öncesinde bana yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. gzmuygun isimli arkadaşım sana da çok teşekkür ederim. hepiniz sayesinde öyle bilinçlendirilmişim ki, emre beyin hemşiresi özgül hanım bile bilgi paylaşımında bulunurken içimden "ben bunların hepsini öğrenmişim yaw" dedim.
hazırlıklı olmak hakikaten önemliymiş arkadaşlar. karşınızıa çıkan her adıımı daha önce defalarca atmışsınız gibi emin gidiyorsunuz. sanki defalarca aynı insanlarla karşılaşmışım aynı prosedürleri yaşamışım gibi öyle hissetttim. tabii bunların hepsi de tecrübelerini paylaşan arkadaşlar sayesinde oldu. tekrardan teşekkür ederim.
ameliyattan çıktığüımda korkunç görüneceğimi düşünüyorum ama sanırım buna da hazırlıklıyım. yanıma şapka bile aldım arkadaşlar :) dışarı çıkarken takacağım :)

şimdilik yazacaklarım bu kadar, sonrasında kendimi iyi hissettiğim an sizinle durumumu paylaşacağım. tekrardan herşey için teşekkür ediyorum, son kez sizden dua istiyorum. sevgiyle kalın.

Şimdiden hayırlı ameliyatlar canım.. Umarım süper geçer güzel haberlerini bekliyoruz

Cnmm büyük gün gelmiş demekkk:) şimdiden çoook geçmiş olsun yeni burnunla çok mutlu olacaksın eminim ameliyat sonrası takıldığın bişey olursa bizler burada olacağız:) Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle...Sevgiler:)

tekrar teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.çoktan ameliyata girmem gerekiyordu, ancak emre bey az önce geldi ve yarım saatlik küçük bir ameliyat yapacağını söyledi. sanırım başka birinin acil bir durumu çıktı. benim de tahminime göre 11:30 da alırlar herhalde artık.
bakalım beklemedeyim. :)

bız buradan hepımız sen amelıyattayken guzel dıleklerımızı pozıtıf enerjımızı sana gonderecegız sen hıc merak etme canım :):):) cok guzel seyler dusunerek ve super bır burna kavusacagını dusunerek uykuya dal ve yenı burnunla o guzel uykudan uyan :):):)

Son düzenleme:

zaten normalde de öğle alıyorlar canım ben 12,30 da girmiştim sabah dediği halde :) kocaman morallerle gir ve öyle çık inşallah :) Ayılırken sayıklama emi

pembeatmosfer ameliyat olmadığın halde bize hep moral vermeye çalışıyodun inş çok rahat şekilde atlatırsın çok güzel olacak burnun canım şimdiden geçmiş olsun:)

Ay kiz Pembeeee, canim simdiden coook gecmis olsun. Insallah kolaylikla atlatirsin ve istedigin buruna kavusursun. AY biranda o heyecani yasadim sanki, cunki seninle daha bir ay oncesine kadar yeni burnumuzu hayal ediyorduk. Ben atlattim simdi sira sende. Ay vallahi heyecanlandim yafsss... Allahim yardimcin olsun, insallah hersey istedigin gibi olur canim. Kocamaaaaan opuyorum ve hersey gonlunce olmasini diliyorum. Kendini iyi hissettiginde yaz yine.

Pembeatmosfer umarım ameliyatın iyi geçmiştir canım. Eminim Emre bey sana harika burun yapmıştır :)

Ay kiz Pembe, hala sesin solugun cikmiyor. Iyimisin anacigim? Gerci ben bu zamanlari yeni cikmistim ameliyattan ve aciktim diye bagiriyordum :)) Ay ben o gunleri ozledim desem, bana deli mi dersiniz? :)) Ya ne cabuk geldi gecti anlamadim birsey. Kiz bol bol yemek ye. Iyi haberlerini bekliyoruz, optum canimcigim

burun kardeşliği adına çook geçmiş olsun pembeatmosfeer :) umarım herşey istediğin gibi geçer ameliyat olan ve olcacaklara tüm pozitif enerjimi ve dualarımı gönderiyorum:) hep mutlu kal:)

Ugramayali cok zaman oldu. Benim ameliyatim 24 kasimdaydi ne kadar gecmis ustunden inanamiyorum :)

Herkese kolayliklar diliyorum

Ay pembeatmosfer, bu gece yi uykusuz gecirecek. Genelde ilk gece kimse uyumuyormus ameliyattan sonra. Ben gerci sevincten uyuyamamistim...

Canım geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir ameliyatın.

Canım tarihi yaklaşık olarak sen mi istedin, yoksa verebildikleri en yakın tarih mi 4 mayıs.

pembe çok canın tatlıymış kız :) taburcu da olmuşsundur hala sesin çıkmıyor Ben ameliyatın ertesi sabahı hemen girmiştim rekoru ben kırdım galiba kızlar , hemde benim ki revizyondu Şaka bir yana güzel haberlerini bekliyoruz pembişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…