Insallah canim insallahagri olmicak biliodum amaa oluomus demekki
Yasi Yasi bende tam tersi cok agri olacak saniyordum hic agrim olmadi, birtek ilk gece basim agridi ve bir kere agri kesici aldim. Kafam sismisti:)) Ama cok sukur ki Cok kolay gecti benim icin. Ameliyatimin ikinci gunu afedersin adet olmustum, o daha cok sancili gecti. Umarim tamponlarda bendeki gibi agrisiz cikar, ondan sonrasi zaten kolay. Allah yardimcin olsun, yakinda cooooooook mutlu olacaksin ve iyi ki yaptirmisim diyeceksin.
Vallahi bende bayildim, donup dolasip emelsahinin burun resimlerine bakiyorum. Daha simdi bir yorum daha yazdim resmine. Acayip birsey olmus yaa, Emre beyin ellerine saglik. Insallaaaaah benimkide oyle olur.
Kizlar bugun 13. gunum. Londra ya geldim erkek arkadasim suratima bon bon bakiyo alisamadi daha. Burnumda hala bantlar var. Carsamba kendim cikaricam. nefes almam falan neredeyse duzeldi ama ne zaman yan yatabilicez acaba bilen varmi? Ben hala duz hafif yukseltilmis birsekilde yatiyorum.
Kızlar çok teşekkürler... Sizin burnunuz çok güzel olcak çünkü Emre bey herkesin yüzüne uygun, farklı, güzel burun yapıyo
twetty o adres sahte:) fotoğraf yüklediğim anlaşılmasın diye başka adresten ekledim. Gerçek adresime de koymadım fotoğraf yani akrabalar benim ameliyat olduğumu bilmiyo:)) biraz daha toparlasın koycam ama şimdilik eski fotoğraflarım var canımemel facete göremedim ben resimlerini canım. çok merak ediyorum son halini albümüne koymamışsın galiba
twetty o adres sahte:) fotoğraf yüklediğim anlaşılmasın diye başka adresten ekledim. Gerçek adresime de koymadım fotoğraf yani akrabalar benim ameliyat olduğumu bilmiyo:)) biraz daha toparlasın koycam ama şimdilik eski fotoğraflarım var canım
hm tamamm şimdi gördüm canım gördüğümüz hallerini koymuşsun evet :) Gitgide güzelleşiyor burnun maşallah canım. Önden beğeniyor musun peki ? Benimki daha bantlı bugün çıkacak bantlarım gözüme fazla kalkık görünüyor burun dudak mesafem uzun görünüyor hiç alışmadım şuan ki haline başkası gibiyim. Bantlar çıktıktan sonra burun ucu iniyor mu az da olsa canım ?
Kizlar bugun 13. gunum. Londra ya geldim erkek arkadasim suratima bon bon bakiyo alisamadi daha. Burnumda hala bantlar var. Carsamba kendim cikaricam. nefes almam falan neredeyse duzeldi ama ne zaman yan yatabilicez acaba bilen varmi? Ben hala duz hafif yukseltilmis birsekilde yatiyorum.
Ya sadece kemik egriliginden ameliyat olan yokmuuu?bide kemer torpuletme daha oncedende msj yazdim ama yanit alamadim allah askina yardimci olacak kimse yokmu
Canim yurtdisindayim merak ediyorum buda estetige giriyormu cok zor oldumu agri sislik falan ne kafarda normale donuyor bide bu dr istanbuldami tskkrlr
Eğer estetik olmak istemiyorsan, yaşadığın ülkede Sigorta'nın karşıladığı hastanede ol ameliyatını. Ben kemeri aldırdım ve eğriliği düzelttim, Buda estetik oluyor. benim ameliyatım acayip kolay gecti, sadece 3 gün grip gibi oldum. Ağrım sadece ameliyat gunü basımda oldu, yani burunda Birşey hissetmedim. Ben cok korkmuştum burnum ağrıyacak diye ama burnunda ağrı olmuyor. Kafam daki ağrıda ağrı kesici ile gecti, onuda hastanede veriyorlar zaten. Normalde 3 defa ağrı kesici alabiliyorsun ama ben bir defa aldım. Bir daha da almadım. Ben 5 gün sonra normal hayata donmuştum ama doktor yasaklıyor. Dördüncü gunü Bile dışarıda kahvaltıya gittim. Bende yurt dısında yasıyorum. Ben 3 hafta izin almıştım is yerinden ama 12 gün fazlasıyla yetiyor da artiyorda. Gelir gelmez ise başladım ve coooook iyiyim ve acayip mutluyum burnumla. Doktor istanbulda, Bağdat caddesinde. Eğer düşünüyorsan bence hiç bekleme yaptir ve Emre beyi tavsiye ederim. Ben 6 yıl doktor araştırdım, sonunda Emre beyi buldum. Sana kolay gelsin.
sevgi merhaba çok geçmiş olsun:) yeni buruncuğunu güle güle kullan hiç problem yaşamamanı diliyorum:) morlukların oldumu ?mayıs başı ameliyat olucam.resim koyucakmısın merak ettim:)
nihayet bugün bende tanısabildim emre beyle.. hep abartı sanıyodum burdaki ilgi alakasıyla ilgili yorumları ama dogruymus :) gerci karsımda 5 karıs suratlada otursa beni caydıramazdı ayrı :)) insallah ameliyattan sonra bende sizler gibi mutlu mesut yorumlar yapabilirim. ayrıca revizyon düsünenler bence acele etsin, simdiden ekim dolmak üzere.
Revizyon mü olacaksın? Umarım hersey istediğin gibi olur.
canım önden memnunum görüntüsünden burun kanatları, burun delikleri falan eşit sadece bayağı şiş uç kısmı... burun sırtındaki kemiğimde hala morluk ve şişlik var belli oluyo biraz inş. geçer o kadar yavaş iyileşiyo ki sıkıcı gerçekten... Twittey zamanla alışırsın canım ayrıca Emre bey bantlarla burnu öyle bi sıkıp kaldırıyo ki o yüzden burun arası açık oluyo açılınca değişiyo hatta bantlı haliyle pek alakası kalmıyo:)