Ay canim benim, resim koyacagim. Guzel resimleri cekeyimde. Bandajli hali var, onlarida eklerim. Yaaa Emre bey bana nazar boncugu takmadi, neden acaba? Cok konusuyorum diyemi ki? Temmuzda gidiyorum yanina, istiyecegim nazar boncugumu. Bu guzel buruna nazar boncugu takilmaz mi yahu?
:)) sevgi yakında gidicem kontrole söylerim:) ama Emre bey burayı takip ediyo belki okur canım:)) Nazar boncuğunu neye göre taktığını bilmiyorum:) bazılarına iki,bazılarına bir tane, bazen de hiç takmıyo bana bi tane takmıştıBenim sag gozumun altinda hala morluk var. Bugun 18.ci gunum ve hala gecmedi. Ben o halde calistim, birde burunda bandaj vardi. Pek sorun etmiyorum, yavas yavas geciyor cunki. Bir hafta sonra tamamen kaybolur herhalde. Benimle ayni gun ameliyat olan arkadasin morlugu 6.ci gunu gecmisti, demekki gercekten bunye ile alakali. Yuzumde hala sislikler var ama oda hic yerimde duramadigimdan kaynaklaniyor herhalde.
Kizlar Emre beyin yanina giderseniz, nolur benden selam soyleyin, Holllandadan Sevgi derseniz tanir. Annesi cok begenmis diye soyleyin. Nazar boncugunuda soruyor dersiniz :))
:)) sevgi yakında gidicem kontrole söylerim:) ama Emre bey burayı takip ediyo belki okur canım:)) Nazar boncuğunu neye göre taktığını bilmiyorum:) bazılarına iki,bazılarına bir tane, bazen de hiç takmıyo bana bi tane takmıştıya nazar boncuğu bittiği için takmamıştır yada aklına gelmemiştir o an:))))
twetty benim ikinci ay kontrolüm var ilk altı ay ayda bir çağırıyo sanırım sonrada 2 yıl takip ediyo ama hangi aralıkla çağırıyo bilmiyorum banada bir ay sonra gel dediği için gidicem yoksa ne zaman gidiliyo pek bilmiyorum başkalarından duyduklarım bunlar hep:) uzak olunca gerçekten zordur ya benim yarım saatlik yol gidip gelmek kolay oluyo. Nazar boncuğu konusuna gelince şiş olanlara takmıyo sanırım Emre bey. Uyarılarını dikkate almayanlara biraz kızıyo, bi bayan ameliyattan bi kaç gün sonra ziyarete gelen misafirlerine hizmet etmiş yorulmuş çok konuşmuş, yediklerine de dikkat etmemiş şalgam bile içmişalçım çıktığında benim burun domates gibiydi bugün bantlarım değişecek galiba şişim indi bana belkim bugün takarbence de herkese takıyordur da aklına gelmemiştir yoğunluktan. emelcim ne kadar sık gidiyorsun kontrole sen problem mi var? bir aydan sonra ne sıklıkla gidiliyor. benim sürekli gitmem zor oluyor karşıda orutuyorum ben trafik yıldırdı bizi, bugün de yağmur yağıyor yine felçtir kesin bantlarımı kendim çıkarsam olur mu diye sorucam bakalım. 1 ay oluncada kontrole giderim
Slm kizlar bende dün ameliyat oldum, dün aksam fazla sisliklerim yoktu ama suan suratim mosmor,ve dikis yerleri sizliyo yemekte yiyemiorumkeske olmaasaydim diorum hic bsyin iyi yanini dusunemiorum suan
Slm kizlar bende dün ameliyat oldum, dün aksam fazla sisliklerim yoktu ama suan suratim mosmor,ve dikis yerleri sizliyo yemekte yiyemiorumkeske olmaasaydim diorum hic bsyin iyi yanini dusunemiorum suan
Emre beyin facebook adresi nedir kızlar ben aradım da bulamadım. Emre bey burnun gitgide güzelleşiyor dedi bana şişliklerim geçenkine oranla epey indi. ve tataaaaaaam pazartesi kontrole gidicem tekrar ve bantlarım çıkacak yuppiiiiiiiKızlar Emre bey burayı okuyor mu? Burası kadınlar kulubü değil mi yavs? Nasıl üyelik alabiliyor ki? Emre bey nazar boncuğu diyorum, neden takmadınız diyorum, darılıyorum ama diyorum
Emelsahin, kız sanki beni anlattın, hiç dikkat etmemiş ya kızın biri. Bende turşu filan yedim, cola ictim, sürekli gezdim. Belki o yüzden takmadı nazar boncugumu, neyse bende kendi kendime takayım
Buarada sen Facebook a resimlerini mı koydun kız? Ben cesaret edemiyorum Facebook tan Emre beyin sitesinden resim eklemeye, bütün sülale görecek ozaman.
sevgi bana görüşmelerden birinde "tabiki takip ediyorum" demişti ama o yoğunluğunun arasında yazıları pek okuduğunu sanmıyorum arada bakıyodur. Kendisiyle ilgili sürekli yorum yapılan bi yer düşünsene haketmediği şekilde karalayıcı yorumlarda yapılabilir takip etmeleri normal zaten burdaki bütün doktorlar takip ediyodur etmeseler anormal olur.Kızlar Emre bey burayı okuyor mu? Burası kadınlar kulubü değil mi yavs? Nasıl üyelik alabiliyor ki? Emre bey nazar boncuğu diyorum, neden takmadınız diyorum, darılıyorum ama diyorum
Emelsahin, kız sanki beni anlattın, hiç dikkat etmemiş ya kızın biri. Bende turşu filan yedim, cola ictim, sürekli gezdim. Belki o yüzden takmadı nazar boncugumu, neyse bende kendi kendime takayım
Buarada sen Facebook a resimlerini mı koydun kız? Ben cesaret edemiyorum Facebook tan Emre beyin sitesinden resim eklemeye, bütün sülale görecek ozaman.
Kiz emelsahin ablama senin Burnunu gosterdim, cok beğendi. Poponu kası
Emre beyin facebook adresi nedir kızlar ben aradım da bulamadım. Emre bey burnun gitgide güzelleşiyor dedi bana şişliklerim geçenkine oranla epey indi. ve tataaaaaaam pazartesi kontrole gidicem tekrar ve bantlarım çıkacak yuppiiiiiii
geçmiş olsun öncelikle, bu duygular geçici canım 5 . gün tamponların çıkıpta biraz rahat nefes alabildiğin anda geçecek hepsi bana inan. az oksijen almak insanı depresif yapıyor.