Eğer estetik olmak istemiyorsan, yaşadığın ülkede Sigorta'nın karşıladığı hastanede ol ameliyatını. Ben kemeri aldırdım ve eğriliği düzelttim, Buda estetik oluyor. benim ameliyatım acayip kolay gecti, sadece 3 gün grip gibi oldum. Ağrım sadece ameliyat gunü basımda oldu, yani burunda Birşey hissetmedim. Ben cok korkmuştum burnum ağrıyacak diye ama burnunda ağrı olmuyor. Kafam daki ağrıda ağrı kesici ile gecti, onuda hastanede veriyorlar zaten. Normalde 3 defa ağrı kesici alabiliyorsun ama ben bir defa aldım. Bir daha da almadım. Ben 5 gün sonra normal hayata donmuştum ama doktor yasaklıyor. Dördüncü gunü Bile dışarıda kahvaltıya gittim. Bende yurt dısında yasıyorum. Ben 3 hafta izin almıştım is yerinden ama 12 gün fazlasıyla yetiyor da artiyorda. Gelir gelmez ise başladım ve coooook iyiyim ve acayip mutluyum burnumla. Doktor istanbulda, Bağdat caddesinde. Eğer düşünüyorsan bence hiç bekleme yaptir ve Emre beyi tavsiye ederim. Ben 6 yıl doktor araştırdım, sonunda Emre beyi buldum. Sana kolay gelsin.