canım ben burnunun şimdiki halini beğendim. eski halini de koyarsan karşılaştırma yaparız ama şişliklerin indiğinde herkes bayılacak bence. şu an çok erken. daha bir ay bile olmamış. burnundaki şişlikler oldukça belirgin. onlar geçince çok güzel olacak. moralli ol.
teşekkürler birazdan burnumun eski halinide koyucam haklısın karşılaştırma yapmak daha iyi olur :)
Saolun kızlar ozaman ben biraz daha spor için bekliyim :) Sevgi sen ne güzel yemekler yiyebiliosun bende gzmnuygn gibiydim 5 gün ağzımı açamamıştım 2 kilo vermiştim ama sonrasında şuan bir açıldım pir açıldım deli gibi yemek yiyorum bari spor yapayım demiştim ama 1 aydaha beklemekte yarar var gibi gözüküyor
Kız ben ameliyat odasından çıkar çıkmaz, odama getirdiklerinde açım demeye başladım. Bana o anda yemek getirdiler, ablam ''kardeşim daha yeni çıktı ameliyattan, yemek yemesi doğru olurmu'' dedi, beyefendi dediki, yemek yesin kuvveti gelsin dedi. Patates püresi filan getirmişler, ben nasıl saldırdım yemeğe anlatamam. O anda hemşire geldi, kadın önümde ki yemek tepsisini görünce şok oldu. Senin 2 saat yemek yemen yasak, sana kim getirdi bunu dedi :)) Aldı önümden tepsiyi ve hemen dişarı çıkardı. Sonra geldi yanıma, yanlış odaya getirmişler dedi :) Migden bulanıyor mu dedi, evet dedim. Hemen bulantıyı kesmek için iğne verdi serum takılan yerden. O gündür bu gündür 2 saatlik arayla acıkıyorum sürekli. Ağzımı açamıyordum ama küçük parçacıklara bölüp yiyordum. Sürekli yemek yediğim için bu kadar kolay geçirdim bu süreyi herhalde.
Saolun kızlar ozaman ben biraz daha spor için bekliyim :) Sevgi sen ne güzel yemekler yiyebiliosun bende gzmnuygn gibiydim 5 gün ağzımı açamamıştım 2 kilo vermiştim ama sonrasında şuan bir açıldım pir açıldım deli gibi yemek yiyorum bari spor yapayım demiştim ama 1 aydaha beklemekte yarar var gibi gözüküyor
Kız ben ameliyat odasından çıkar çıkmaz, odama getirdiklerinde açım demeye başladım. Bana o anda yemek getirdiler, ablam ''kardeşim daha yeni çıktı ameliyattan, yemek yemesi doğru olurmu'' dedi, beyefendi dediki, yemek yesin kuvveti gelsin dedi. Patates püresi filan getirmişler, ben nasıl saldırdım yemeğe anlatamam. O anda hemşire geldi, kadın önümde ki yemek tepsisini görünce şok oldu. Senin 2 saat yemek yemen yasak, sana kim getirdi bunu dedi :)) Aldı önümden tepsiyi ve hemen dişarı çıkardı. Sonra geldi yanıma, yanlış odaya getirmişler dedi :) Migden bulanıyor mu dedi, evet dedim. Hemen bulantıyı kesmek için iğne verdi serum takılan yerden. O gündür bu gündür 2 saatlik arayla acıkıyorum sürekli. Ağzımı açamıyordum ama küçük parçacıklara bölüp yiyordum. Sürekli yemek yediğim için bu kadar kolay geçirdim bu süreyi herhalde.
ya arkadaş ben sendeki enerjiye hayranım. bu nasıl bir pozitiflik bu nasıl bir ahenktir ben anlayamadım gitti. maşallah diyorum, keşke herkes senin gibi olabilse :)
bence yemenın kesınlıkle cok etkısı var daha cabuk toparlanıyorsun . bnm 12. gunumde abım de amelıyat oldu ama o ıkıncı gunden ıtıbaren cok ıyı yemek yedı ve ben 26. gunde ıse baslarken o 9. gunde ıse basladı dusunun artık :):) ve aıleım onu gordukce bana sen yemedıgın ıcın boylesın hala halsız gucsuz dıe bı yemek yedırme halındeler bana.
sevgi sen beni hep güldürüyosun :))) maşallah sana yemek yemişsin bi iki gün iştahsızlık olur normalde
bence yemenın kesınlıkle cok etkısı var daha cabuk toparlanıyorsun . bnm 12. gunumde abım de amelıyat oldu ama o ıkıncı gunden ıtıbaren cok ıyı yemek yedı ve ben 26. gunde ıse baslarken o 9. gunde ıse basladı dusunun artık :):) ve aıleım onu gordukce bana sen yemedıgın ıcın boylesın hala halsız gucsuz dıe bı yemek yedırme halındeler bana.
bunu yazdığın iyi oldu. ben de bol bol yiyeceğim o haldebu arada abin de mi emre bey'e ameliyat oldu?
bunu yazdığın iyi oldu. ben de bol bol yiyeceğim o haldebu arada abin de mi emre bey'e ameliyat oldu?
yok canım o baska bı doktora oldu . doktor secımınde bırbırımıxe pek karısmak ıstemedık. bısı olur sonuctam memnun kalmaz ıkı taraftan bırı sonra sen onerdın ben kendı buldugum doktora olsaydım keske derse dıe taraflardan bırı .sadece olacagımız doktorları bırbırımıze soyledık ıstersen bı bak arastır ben buna karar verdım dedık. ama ben emre bey den yana kullandım kararımı ve cok memnunnum sımdıye kadar bı pısmanlık duymadım umarım hep de boyle devam eder :):):) hepımız ıcın tabııkııı
Dilaysa canım senin ilk burnunda çok güzelmiş bir sorun göremedim onda ama bu halide inan çok değişecek daha çok yeni biliyorum bu zamanlar biraz zor zamanlar psikolojik olarak insan sürekli takıyor etkileniyor ama şişliklerinin inmesi için çok kısa bir süre zamanla oturacak hepsi 6 ay sonra yine aynı ise o zaman sorun var demektir ama şuan rahat tut içini herşey yoluna girecek şişlikten hepsi :)
zeynep sana bırsey sormak ıstıyorum sen bana gore daha ılerı gunlerdesın :):):) senın sag ve sol taraf arasında farklılıkların var mı ben sag profılden bakılınca daha yuvarlak bı burun ucuna sahıbım soldan bakılınca ıse daha sıvrımsı kı ben sol tarafımıı daha cok begenıyorum . sende boyle bırsey yasadın mı ve bısoru daa sormak ıstıyorum ve eger boyle bı olayı yasayan arkadas tanıyorsan egeer bu forumda sonradan ıkı taraf da esıtlenıyor yada esıtlenmıyor dıe bır bılgın var mı acaba canım?
zeynep sana bırsey sormak ıstıyorum sen bana gore daha ılerı gunlerdesın :):):) senın sag ve sol taraf arasında farklılıkların var mı ben sag profılden bakılınca daha yuvarlak bı burun ucuna sahıbım soldan bakılınca ıse daha sıvrımsı kı ben sol tarafımıı daha cok begenıyorum . sende boyle bırsey yasadın mı ve bısoru daa sormak ıstıyorum ve eger boyle bı olayı yasayan arkadas tanıyorsan egeer bu forumda sonradan ıkı taraf da esıtlenıyor yada esıtlenmıyor dıe bır bılgın var mı acaba canım?
Kızlar akşama Emre beyin yanına gidecek olan var mı? Benim randevum saat 21:00 de. Yani bu geceyi Emre beyin yanında geçiriyorum diyecektim, yanlış anlaşılacak :) Herhalde baya geç saatlerde çıkarım ordan.. Ordaysanız görüşürüz.
gmuzyun herşeye bendede var demekte istemiyorum ama gerçekten varaynen dediğin gibi bi tarafım daha sivri bi tarafım daha kalın ama zamanla eşitlenmeye başladı ama çok yavaş oluyo iyileşmesi bi kaç ay devam eder benimkisi.Emre beye sordum sol tarafım neredeyse iyileşti ama sağ tarafım hala şiş hissetmiyorum dedim o şişlikten geçecek dedi. bi de dedim ki benim sol tarafım sorunluyken neden sağ tarafım çok şişti dedim oda belli olmaz sağ da şişebilir solda o değişken bi durummuş yani...
Cnm benimde öyle ama seninkinin tam tersi sağ taraftan sivri sol taraftan daha yuvarlak:)) profilden farklılıklar var şuan ama o şişliktendir diye düşünüyorum burun ucu en geç iyileşen yer belki şişlik bir tarafta daha ağır basıyodur ondan olabilir ama bu tabiki kendi yorumum emre beye sormadım bunu..şu an en önemsediğim konu burnumun kalınlığı olduğu için işin o kısmına takılmadım hiç:) malesef forumda bu sorunu yaşayan biri var mı yada ilerde eşitlenir mi bilemiyorum ama eşitlenir diye düşünüyorum
canim umarim en yakin zamanda o kalinliktan kurtulursun. bnm de burun surtim kalin su an bi de bana yapilan mudahale iki kas arasindan basladibnde alindan burna gecis yokmus direkt duz iniyormus ki o nedenle kastan itibaren sistim ben bu arada sende burun ucundaki kalkiklikta inme oldu mu simdiye kadar hic? ben kalkikligimin inmesini hic istemiyorum da
canim umarim en yakin zamanda o kalinliktan kurtulursun. bnm de burun surtim kalin su an bi de bana yapilan mudahale iki kas arasindan basladibnde alindan burna gecis yokmus direkt duz iniyormus ki o nedenle kastan itibaren sistim ben bu arada sende burun ucundaki kalkiklikta inme oldu mu simdiye kadar hic? ben kalkikligimin inmesini hic istemiyorum da
Alından burna düz inme sorunu çok kişide var zeyneple bendede vardı bu nedenle emre bey biraz çukurluk açtı iki kaş arasına... En geç iyileşen yer orası 8 ay falan sürüyomuş burun ucundan bile geç iyileşiyo yani...gmuzyun diyolar ya kalkıklık iniyo diye meğer alakası yokmuş tam tersi ne inmesi ya ödemler geçtikçe burun topluyo,kalkıyo kalksın da zaten :)) hatta emre bey bantları ilk açtığında kalkıklık ayarı güzel olmuş dedi demekki o ayarda kalıyoki öyle dedi inme falan olmuyo