Büyük gün gelcek hafta cuma mübarek gün INSALLAH kolaylikla atlatirim cok korkuyorum narkozdan bidaha uyanamam diye haberlerde okumutum 1 kiz antepten ölmüstü bitanede asker felc kalmisti :18: ..pazartesi ilk görüsmem var emre beyle saat 16:00 da. Yurt disindan gelenler kac kez görüsmeye gidiyi bilen varmi acaba cünkü emre bey bana email yazmisti 3 görüsmeyi 2 güne mi ne aliomus ama silmisim maili
Allaha emanet olun
Kız bende korkuyordum narkozdan uyanamam diye, hatta hemşireye sormuştum, Emre beyin hiç narkozdan uyanmayan hastası oldu mu diye, oda dedi ki ''tabiiki hayıııııır, Allah korusun''.
Ben 3 görüşmeyi iki görüsmede yapmak istedim ama bende Emre bey kabul etmemişti, bu yuzden ben 3 hafta izin aldım iş yerimden ve yıllık izin nerdeyse bitti. Belki sende kabul eder ama kendi tecrübem, bence 3 defa görüş cünki psikolojik olarak iyice hazır oluyorsun operasyona, tabiiki izin günün yeterliyse. Haftaya Allahın izniyle Hollandaya uçuyorum, operasyonumu yaptırdım ve çooooooook mutluyum. Darısı başına. Söylemek istedigim şu, korkma hiç, herşey biranda olup bitiyor.