Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Büyük gün gelcek hafta cuma mübarek gün INSALLAH kolaylikla atlatirim cok korkuyorum narkozdan bidaha uyanamam diye haberlerde okumutum 1 kiz antepten ölmüstü bitanede asker felc kalmisti :18: ..pazartesi ilk görüsmem var emre beyle saat 16:00 da. Yurt disindan gelenler kac kez görüsmeye gidiyi bilen varmi acaba cünkü emre bey bana email yazmisti 3 görüsmeyi 2 güne mi ne aliomus ama silmisim maili :KK43:

Allaha emanet olunEn Büyük TÜRKİYE

Kız bende korkuyordum narkozdan uyanamam diye, hatta hemşireye sormuştum, Emre beyin hiç narkozdan uyanmayan hastası oldu mu diye, oda dedi ki ''tabiiki hayıııııır, Allah korusun''.
Ben 3 görüşmeyi iki görüsmede yapmak istedim ama bende Emre bey kabul etmemişti, bu yuzden ben 3 hafta izin aldım iş yerimden ve yıllık izin nerdeyse bitti. Belki sende kabul eder ama kendi tecrübem, bence 3 defa görüş cünki psikolojik olarak iyice hazır oluyorsun operasyona, tabiiki izin günün yeterliyse. Haftaya Allahın izniyle Hollandaya uçuyorum, operasyonumu yaptırdım ve çooooooook mutluyum. Darısı başına. Söylemek istedigim şu, korkma hiç, herşey biranda olup bitiyor.

Arkadaşlar emre beye soran olmuş muydu ne kadar süre sonra spor yapabiliyoruz bilgisi olan varmıydı?

ben sormuştum spor yapma konusunu, bana 6 hafta ile 8 hafta arasında demişti. Ben bu arada bayaaa kilo aldım ya, öküz gibi yiyorum. Bütün evlenme programlarına bakıyorum, bütün dizileri izliyorum, aynı ev kadını gibi oldum. Canım sıkıldıkca yemek yiyorum. Ameliyattan bu yana 4 kilo aldım birde sigarayı bıraktım, bu yüzdende 3-4 kilo almıştım yani Sevgi şuanda dombili Sevgi oldu. Ahhhhh ahhhhhh.

ben sormuştum spor yapma konusunu, bana 6 hafta ile 8 hafta arasında demişti. Ben bu arada bayaaa kilo aldım ya, öküz gibi yiyorum. Bütün evlenme programlarına bakıyorum, bütün dizileri izliyorum, aynı ev kadını gibi oldum. Canım sıkıldıkca yemek yiyorum. Ameliyattan bu yana 4 kilo aldım birde sigarayı bıraktım, bu yüzdende 3-4 kilo almıştım yani Sevgi şuanda dombili Sevgi oldu. Ahhhhh ahhhhhh.

yavaştan al sevgicim :) :KK1: gerçi şimdi keyif yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. şimdi nazlı olma zamanı. kısa süre sonra gerçek hayatına döneceksin zaten. şimdi yiyebildiğin kadar ye, seyretmek istediğin herşeyi izle. :)

sevgı sen ıyı kılo almıssın demek kı yemek yıyebılıyorsun ben ılk 5 gun yemek yıyemedım agzımı acamadım herseyı cay kasıgı ıle yedım suyu bıle cay kasıgı ıle ıctım dusun ve 4 kılo verdım o arada

Burun Estetiği | Rinoplasti Burun Ameliyatı Estetik Burun Ameliyatları

Burdan çoğu soruların cevaplarını alabilirsin. Yani ameliyat sonrası neleri ne zaman yapabilirsin, burda yazıyor.

emre beyden şikayetçi olan hiç hasta duydunuz mu arkadaşlar ben memnuniyetten cok şikayetleri mrk ediyorum ne gibi sorunlar çıkıo diye ufff ya çok korkuyorum ve hala doktor konusunda çok kararsızım msn verme durumunuz yokmu arkadaşlar ordan ekleyip konuşsak budurumu yaşayan kişiler olarak yardım edin lütfen =((

Arkadaşlar emre beye soran olmuş muydu ne kadar süre sonra spor yapabiliyoruz bilgisi olan varmıydı?

zeynep bende kontrollerde bırı ıle karsılastım o kısı 1. aydan sonra spor yapmaya kosmaya baslamıs ve kanaması olmus hafıf. ama ozgul hanıma sormustum 2 ay demıstı ve ılk 1ay da yuzmek yasak dedı emre bey .

mrb arkadaşlar resim eklemek istiyorum.nasıl ekliyeceğim.20.günüm burun resimlerim hakkında yorum yapmanızı istiyorum ama blmiyorum nasıl eklendiğini yardım edinnn

emre beyden şikayetçi olan hiç hasta duydunuz mu arkadaşlar ben memnuniyetten cok şikayetleri mrk ediyorum ne gibi sorunlar çıkıo diye ufff ya çok korkuyorum ve hala doktor konusunda çok kararsızım msn verme durumunuz yokmu arkadaşlar ordan ekleyip konuşsak budurumu yaşayan kişiler olarak yardım edin lütfen =((

Mrvdgn sana şunu söylim, herkezi memnun etmek zordur. Elbetteki memnun olmayan olmuştur yada şikayeti olan vardır. Emre bey 2 yıl boyunca hastalarını yakından takip ettiği için, olurda bir şikayetin olursa, elinden geldiğince onu telafi etmeye çalıştığı için burda fazla şikayet eden olmuyordur. Ve şunuda ekliyeyim, Emre bey bana ve çoğu hastalarına şunu söylüyor ''mükemmel bir burun beklemeyin, beklentinizi fazla yüksek tutmayın'', ve burdaki hastalarının hepside bu yüzden midir bilmiyorum, mükemmel bir buruna sahip olduklarını söylüyorlar (Ben bile şuandaki şiş burnumu acayip çok begeniyorum). Birde benim ameliyatım ve şimdiye kadar ki sürecim çok kolay geçiyor. Ben çok doktorlarla görüştüm ve çok ilgisiz olanlarla karşılaştım, başka bir doktorda operasyon geçiren arkadaşlar da gördüm, operasyon sonrası doktorları çok ilgisizdi. Bunlarda çok önemli, insanin ameliyattan sonra morale ihtiyaci oluyor, doktorundan ilgi bekliyor, ''ya burnum istediğim gibi olmazsa'' şüphesi oluyor, öyle anlarda doktorun sana moral vermesi, kafandaki bütün soruları cevaplamasıda bir operasyon kadar önemli. Birde nasıl bir burun sana yakışır, hangisi olmaz yada olur, seninle birlikte karar veriyor ve kendi görüşlerini söylüyor. Buda benim çok hoşuma gitmişti.

Uzun uzun araştır, içine sinen doktorlarla görüş ama Emre beye ugramadan karar verme derim. Randevunu al, hepsiyle görüş sonra kararını ver. Allah yardımcın olsun

Kız Dilaysa, bak canım adım adım anlatılıyor aşağıda

1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.

Kız Dilaysa, bak canım adım adım anlatılıyor aşağıda

1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.

saol sevi şimdi hemen fot koyacağım yorumlarınızı bekliyorum olumlu ya da olumsuz

albümü oluşturdum.yorumlarınızı bekliyorum olumlu ya da olumsuz.çünkü şuan çok pişmanım hiç beğenmiyorum burnumu zaten kimse beğenmedi herkes eski burnun daha üzeldi keşke olmasaydın dedi buna annem ve babam dahil moral bozukluğu yaşıyorum.emre beye gittiğimde söyliyeceğim 1 sene çok uzun bir zaman :KK43:

albümü oluşturdum.yorumlarınızı bekliyorum olumlu ya da olumsuz.çünkü şuan çok pişmanım hiç beğenmiyorum burnumu zaten kimse beğenmedi herkes eski burnun daha üzeldi keşke olmasaydın dedi buna annem ve babam dahil moral bozukluğu yaşıyorum.emre beye gittiğimde söyliyeceğim 1 sene çok uzun bir zaman :KK43:

canım ben burnunun şimdiki halini beğendim. eski halini de koyarsan karşılaştırma yaparız ama şişliklerin indiğinde herkes bayılacak bence. şu an çok erken. daha bir ay bile olmamış. burnundaki şişlikler oldukça belirgin. onlar geçince çok güzel olacak. moralli ol.

bence hiç takma kafana , şişliklerin inince gayet güzel olucak burnun. insanların ne dediğine de aldırma annen baban bile olsa. benim de ilk zamanlar çok orantısızdı , sağ taraf daha şiş olduğu için sağ sol deliklerde baya farklılık vardı . inceleme çok burnunu , ben hiç detaylı bakmadım burnuma, ki şu an 1,5 ay olucak o orantısızlıklar yavaş yavaş düzeliyor. 6 aya kadar da daha da düzelicek. resmen her gün burnunun daha da değiştiğini güzelleştiğini farkediyosun. hiç üzülme o yüzden sabret biraz :)

X