Büyük gün gelcek hafta cuma mübarek gün INSALLAH kolaylikla atlatirim cok korkuyorum narkozdan bidaha uyanamam diye haberlerde okumutum 1 kiz antepten ölmüstü bitanede asker felc kalmisti :18: ..pazartesi ilk görüsmem var emre beyle saat 16:00 da. Yurt disindan gelenler kac kez görüsmeye gidiyi bilen varmi acaba cünkü emre bey bana email yazmisti 3 görüsmeyi 2 güne mi ne aliomus ama silmisim maili
Allaha emanet olun
ben sormuştum spor yapma konusunu, bana 6 hafta ile 8 hafta arasında demişti. Ben bu arada bayaaa kilo aldım ya, öküz gibi yiyorum. Bütün evlenme programlarına bakıyorum, bütün dizileri izliyorum, aynı ev kadını gibi oldum. Canım sıkıldıkca yemek yiyorum. Ameliyattan bu yana 4 kilo aldım birde sigarayı bıraktım, bu yüzdende 3-4 kilo almıştım yani Sevgi şuanda dombili Sevgi oldu. Ahhhhh ahhhhhh.
Burun Estetiği | Rinoplasti Burun Ameliyatı Estetik Burun Ameliyatları
Burdan çoğu soruların cevaplarını alabilirsin. Yani ameliyat sonrası neleri ne zaman yapabilirsin, burda yazıyor.
Arkadaşlar emre beye soran olmuş muydu ne kadar süre sonra spor yapabiliyoruz bilgisi olan varmıydı?
emre beyden şikayetçi olan hiç hasta duydunuz mu arkadaşlar ben memnuniyetten cok şikayetleri mrk ediyorum ne gibi sorunlar çıkıo diye ufff ya çok korkuyorum ve hala doktor konusunda çok kararsızım msn verme durumunuz yokmu arkadaşlar ordan ekleyip konuşsak budurumu yaşayan kişiler olarak yardım edin lütfen =((
yok mu yardım edecek biri...........
Kız Dilaysa, bak canım adım adım anlatılıyor aşağıda
1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun
2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de
3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun
4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.
albümü oluşturdum.yorumlarınızı bekliyorum olumlu ya da olumsuz.çünkü şuan çok pişmanım hiç beğenmiyorum burnumu zaten kimse beğenmedi herkes eski burnun daha üzeldi keşke olmasaydın dedi buna annem ve babam dahil moral bozukluğu yaşıyorum.emre beye gittiğimde söyliyeceğim 1 sene çok uzun bir zaman
albümü oluşturdum.yorumlarınızı bekliyorum olumlu ya da olumsuz.çünkü şuan çok pişmanım hiç beğenmiyorum burnumu zaten kimse beğenmedi herkes eski burnun daha üzeldi keşke olmasaydın dedi buna annem ve babam dahil moral bozukluğu yaşıyorum.emre beye gittiğimde söyliyeceğim 1 sene çok uzun bir zaman