Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar bu arada bugun 28. gunumdeyim ve 8. ve ondan sonraki gunlerime baktim da bantlar cikmadan onceki hallerime onden bakildiginda burun ucum ve bu kanatlarin darligi cok guzelmis cok kibar duruyormus ama simdi bantlar ciktigi icin o kanatlar da genisledi burun deliklerimde buyumeye basladi :KK43::KK43: bu burundaki sislikler inip olmasi gereken haline geldigi zaman gene o begendigim hale yani o darliga kavusur muyum?

arkadaslar bu arada bugun 28. gunumdeyim ve 8. ve ondan sonraki gunlerime baktim da bantlar cikmadan onceki hallerime onden bakildiginda burun ucum ve bu kanatlarin darligi cok guzelmis cok kibar duruyormus ama simdi bantlar ciktigi icin o kanatlar da genisledi burun deliklerimde buyumeye basladi :KK43::KK43: bu burundaki sislikler inip olmasi gereken haline geldigi zaman gene o begendigim hale yani o darliga kavusur muyum?
evet burun kanatları büyüyo deliklerde öyle... bi kaç kişide daha duymuştum benimde iyileştikçe kanatlar açılıyo gerçekten:S

ayyyy umarim canim umarim inmezz hic cunku ben cok seviorum su anki halini kalkikligini bende tek inik duran yer bu iki burun deligi aradsindaki kesik atilan yer var deri (yaa adini bilemedim simdi oranin) bnm orasi bole daha inik duruyor orasi bi sis gibi orada iner duzlesir sanirim degil mi ? bi bilgin var mi ? mesela handemelegin burnna baktigimda orasi dumduz boyle cok hos duruyor ama su anda bende bi sis gibi bi de kalkikli inmeli gibi sanirim kesiklikten dolayi umarim dumduz olur :):)

inş istediğin gibi olur canım düzleşmeyle ilgili bi bilgim yok sadece kalkıklık inmiyo oda benim gözlemlerim tabi

tibiti ameliyattan kurtuldu çok şükür Olmaz isteyen herkesin darısı başına diyorum. Şuan tek sıkntım kaburgadan kıkırdak alındığı için , kaburga ağrım olması ve zombi gibi morluklarım:KK17: İnşallah yine görüşürüz herkese sevgiler :KK16:

Kız bende korkuyordum narkozdan uyanamam diye, hatta hemşireye sormuştum, Emre beyin hiç narkozdan uyanmayan hastası oldu mu diye, oda dedi ki ''tabiiki hayıııııır, Allah korusun''.
Ben 3 görüşmeyi iki görüsmede yapmak istedim ama bende Emre bey kabul etmemişti, bu yuzden ben 3 hafta izin aldım iş yerimden ve yıllık izin nerdeyse bitti. Belki sende kabul eder ama kendi tecrübem, bence 3 defa görüş cünki psikolojik olarak iyice hazır oluyorsun operasyona, tabiiki izin günün yeterliyse. Haftaya Allahın izniyle Hollandaya uçuyorum, operasyonumu yaptırdım ve çooooooook mutluyum. Darısı başına. Söylemek istedigim şu, korkma hiç, herşey biranda olup bitiyor.

Cook tesekkür sevgi valla birazda olsa korkumu yendim simdi huuyy:KK76: sen öyle diosan 3 görüsme olmasi daha iyi tabiiki cünkü bende kendimi ameliyata pek hazir hissetmiyorum acikcasi yani insallah hayirlisi olur.. Pekte zamanim yok 13 gün 8 de istanbula geliyorum annemle 9 da grsmem var off gecsede bitse artik iple cekiyor cumayi :18:

Sevgilerle En Büyük TÜRKİYE

tibiti ameliyattan kurtuldu çok şükür Olmaz isteyen herkesin darısı başına diyorum. Şuan tek sıkntım kaburgadan kıkırdak alındığı için , kaburga ağrım olması ve zombi gibi morluklarım:KK17: İnşallah yine görüşürüz herkese sevgiler :KK16:

Gecmis olsun tweety :) neden kaburgadan kikirdak alindi ki ??

Geçmiş olsun twetty. Kaburgadan kıkırdak alınacağını bilerek mi girdin ameliyata yoksa durum mu öyle gelişti canım. Çok zordur diye tahmin ediyorum iki ameliyat birden. Allah kolaylık versin.

cok gecmıs olsun canım umarım cok yakın zamanda tum agrılarından kurtulursunn ve guzel haberlerını alırız :):)

tweety cim gözün aydın atlattın nihayet. şimdi hızlıca iyieşme zamanı. bantlar açıldığın mükemmel bir burunla karşılacağızzzz. sabırsızlanıyorum :)

tweety cim gözün aydın atlattın nihayet. şimdi hızlıca iyieşme zamanı. bantlar açıldığın mükemmel bir burunla karşılacağızzzz. sabırsızlanıyorum :)
teşekür ederim pembişim kurtuldum valla :KK52: şuan hala hastanedeyiz bu satırları burdan yazıyorum :) Kaburga ağrım da yavaş yavaş azalıyor Umarım şişlik ve morluktanda hızla kurtulurum canım, darısı başıma :KK16::KK16:
Gecmis olsun tweety :) neden kaburgadan kikirdak alindi ki ??
canım, benim revizyon oldu burun ucumdaki kıkırdak çok kalitesizleşmiş. Burun ucumun düşüklüğü de ondanmış.. Gerekli olmasa eminki almazdı.
Geçmiş olsun twetty. Kaburgadan kıkırdak alınacağını bilerek mi girdin ameliyata yoksa durum mu öyle gelişti canım. Çok zordur diye tahmin ediyorum iki ameliyat birden. Allah kolaylık versin.

çok teşekkür ederim canım...:KK16: Her ihtimale karşı kaburga veya kulaktan kıkırdak alınmasına izin veriyorum diye onay veriyorsun el yazınla canım.. Ama gnelde kaburga tercih ediyormuş emre bey. Kaburgaki ameliyat sayılmaz 2-3 cm lik bir kesiyle alınıyormuş. Ama tabi ağrı yapıyor benim hala geçmedi ağzım şuan. 2 güne geçer dedi emre bey.. Kıkırdak alınmadan yapılan ameliyatlar eminim benimkinden de kolay iyi iyileşme dönemi geçiriyordur hastalar ..

teşekür ederim pembişim kurtuldum valla :KK52: şuan hala hastanedeyiz bu satırları burdan yazıyorum :) Kaburga ağrım da yavaş yavaş azalıyor Umarım şişlik ve morluktanda hızla kurtulurum canım, darısı başıma :KK16::KK16:

canım, benim revizyon oldu burun ucumdaki kıkırdak çok kalitesizleşmiş. Burun ucumun düşüklüğü de ondanmış.. Gerekli olmasa eminki almazdı.

çok teşekkür ederim canım...:KK16: Her ihtimale karşı kaburga veya kulaktan kıkırdak alınmasına izin veriyorum diye onay veriyorsun el yazınla canım.. Ama gnelde kaburga tercih ediyormuş emre bey. Kaburgaki ameliyat sayılmaz 2-3 cm lik bir kesiyle alınıyormuş. Ama tabi ağrı yapıyor benim hala geçmedi ağzım şuan. 2 güne geçer dedi emre bey.. Kıkırdak alınmadan yapılan ameliyatlar eminim benimkinden de kolay iyi iyileşme dönemi geçiriyordur hastalar ..

oyyy canım ya allah hiç kimseyi 2. ameliyata mecbur bırakmasın. ama eminim emre beyin yaptığı operasyondan memnun kalacaksın. çünkü aylardır özellikle revizyon hastalarının çok memnun olduğunu okuyorum.
kısa zamanda toparlayacaksın inşallah.

oyyy canım ya allah hiç kimseyi 2. ameliyata mecbur bırakmasın. ama eminim emre beyin yaptığı operasyondan memnun kalacaksın. çünkü aylardır özellikle revizyon hastalarının çok memnun olduğunu okuyorum.
kısa zamanda toparlayacaksın inşallah.

ona güvendiğim için burdayım canım, şuna eminimki hastalar için en enn iyisini istiyor.. inşallah hiçbirimiz birkez daha mecbur kalmayız ameliyata.. şimdi seninkini beklemeye geldiiiiiiii :KK16: ilk ameliyatın olduğu için sen çok daha kolay atlatacaksın inş canım benim :KK16:

ona güvendiğim için burdayım canım, şuna eminimki hastalar için en enn iyisini istiyor.. inşallah hiçbirimiz birkez daha mecbur kalmayız ameliyata.. şimdi seninkini beklemeye geldiiiiiiii :KK16: ilk ameliyatın olduğu için sen çok daha kolay atlatacaksın inş canım benim :KK16:

inşallah. ama zaman yaklaştıkça da korkum artıyor. beni destekleyen bir kişi bile yok, dolayısıyla çok sıkıntılı hissediyorum kendimi. ama emre beye de güveniyorum. inşallah istisna olmam ve istediğim gibi bir burna sahip olurum ben de.
hepimiz içn en iyisi olur umarım.

Bu arada dün muayenehanedekiler epey beklemişlerdir. eminim . Sevgicim sende ordaydın sanırım Emre beye hiç kızamıyorum gerçekn o kadar yoğun ki .. Benimle birlikte iki ameliyat vardı .Dün hastaneden 23 te ancak çıkabildi kızlar :26:

inşallah. ama zaman yaklaştıkça da korkum artıyor. beni destekleyen bir kişi bile yok, dolayısıyla çok sıkıntılı hissediyorum kendimi. ama emre beye de güveniyorum. inşallah istisna olmam ve istediğim gibi bir burna sahip olurum ben de.
hepimiz içn en iyisi olur umarım.

Kendini hiç strese sokma canım günler su gibi geçiyor , dün ben bu saatte hala ameliyata girmemiştim bugün iyiyim allaha şükür. Korkma olurmu burda hepimiz destek oluruz sana :KK12:

X