Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kız Tweetty, öncelikle geçmiş olsun canım. Senin yüzünden saat 00:10 da çıktım Emre beyin ordan. Senin ameliyat baya uzun sürmüş, istedigim gibi oldu dedi Emre bey :) Bu yüzden geç geldi evet ama ben hiç sorun yapmıyorum. Adam ameliyatı yarıda bırakıp gelecek hali yok, hemen ameliyatı yapim bitirim demiyor. Gereken vakti ayırıyor. Bir bayan vardı, çok gergindi ve çok sinirlendiğini söyledi. Bende dedim ki, ameliyat geç sürdü demekki, ameliyatı yarıda kesecek hali yok ya dedim. Bayan bana dedi ki, polyanacılık yapmaya gerek yok, saat 20:00 de ise o saatte gelecek! Ay o bayana o kadar sinirlendim ki, anlatamam. Hiç bozuntuya vermedim ve dedim ki, ben Polyanacılık yapmam, ben neysem oyum. Karşı tarafıda düşünmek lazım, ameliyatlara vakit ayırıyor ve bu yüzden bizlerde beklemek zorunda kalıyoruz dedim. Bayan dedi ki, cocugum evde ateşler içinde, aşagıda kardeşim bekliyor ve yanımdaki kardeşim bekliyor. Aslında orda söylenecek çok söz vardı o bayana ama kendimi tuttum çünki benim moralim acayip yerindeydi. Ya burdaki insanlar yani Türkiyedekiler çok gergin, çok sabırsız oluyorlar. Biraz egoistlik var sanırım. Okan ile Ömür diye arkadaş var, onlarla o kadar gülüyorduk ki, çok egleniyorduk. Ben hiç susmuyordum, kah kah kah kih kih kih sürekli gülüyoruz. Sonra caddeye indik, Okan, Ömür ( ikiside Emre beye ameliyat oldu) ve burdan Rabia nickli arkadaş, birseyler yedik ictik tekrar çıktık muaneye. Orda çay içtik ve saat 00:10 da çıktık. Arkadaşlarla Starbucksa gittik, kahve içtik ve Rabia yi taksiye bindirdik çünki o havaalanına gidiyordu ve ben saat 1:30 da evdeydim.
Emre bey bana kızdı, sen naptın burnun bu kadar çok şişmiş, sana konuşmayı gülmeyi ve sosyal hayatı yasaklıyorum dedi, cok konuşuyorsun dedi :)) Ben tabi yine başladım gülmeye :))
Burnumu gördüm yine, ben bu şiş halini bile çok beğeniyorum, canım burnum benim. Laf aramızda birazdan gezmeye gideceğim. Ben konuşmadan, gülmeden gezmeden yapamam ki. Pazartesi yine fırça yerim Emre beyden :)) Ben çok sevdim Emre beyi ya, sarılıp öpesim geliyor, ayıp olacak diye kendimi tutuyorum.
Kızlar şunuda söylim, ne kadar çok pozitif olursanız, ameliyata da öyle girerseniz ve küçük olumsuzlukları büyütmesseniz, herşey cok olumlu oluyor. Birde yemek yiyin :) Ahhh bak yemek dedim acıktım yine, ben yemek yemeye gidiyorum. Öpüldünüzzzzzzz.

teşekkür ederim sevgi açıklamaların için emre bey iyi işler çıkartıyor gercekten resimlerden anlıyorum ama dier doktorların hastaları neden resim paylaşmıyorlar bide onlara baksak istanbulda yaşıor olsam bugün görüşmeye giderdim ama ist.dışıyım ve hem çalışıor hem okuyor oldugum için gitmem sıkıntı =( tamamen karar versem araryıp direkt ameliyat günü alcam =) buarada ameliyat gününü cokmu erteliyor ? ve nekadara yapıyor?

inanamıyorum ya Emre bey dinlenmeden mi yaşıyo hayret ediyorum gerçekten:) zeyneple benim ameliyat toplam 9 saat sürmüştü ameliyat sonrası annem ve kardeşimle konuşmuş ameliyat sonrası o kadar dinç gözüküyomuş ki senin doktorun kesin bişey içiyo enerji hapı falan mı kullanıyo diyodu:) sevgi aynen senin dediğin gibi sevinçten sarılmak geliyo Emre beye ama saçma olur diye mutluluğumu aşırı belli etmiyorum pek sakin takılıyorum:)))) İlk görüşmede demişti çok mutlu olan hastalarım oluyo diye aynen öyle gerçekten

Arkadaslar merhaba,

ıkı gun once emre bey e amelıyat oldum. su an sol gozum yumruk yemıs gıbı sıs ve mosmor sag gozum cok az sıs ve mor. sol yanagım bıraz sıs. ust dudagım cok acayıp gulunce ust dıslerım gorunmuyo zaten gulmem yasak dıkıslerde gergınlık yaratıyo.

Emre bey amelıyatımın cok basarılı gectıgını ve burnumun cok guzel oldugunu soyledı. su an bıle guzel duruyo.

amelıyattan cok rahat uyandım. fazla usumedım uyanırken sıcak hava ufluyodu yatagın ıcıne. Hıc mıdem bulanmadı. sadece burnumun dıkıs yerlerınde sızlama vardı bıde nedense ayak topuklarım cok acıyodu. Sag ayagım dune kadar uyusuktu. Soyledım bunlar oluyormus normalmıs. Dune kadar burnumdan nefes alabılıyordum ama gıderek tıkandı agzımdan nefes alıyorum sadece. tuzlu suyu her ıkı saatte bır uygulamaya calısıyorum ama sonucta tıkandı. Agızdan nefes alarak uyumaya calısmak cok zordu ama alıstım sımdı. Bugun kendımı dunden daha ıyı hıssedıyorum. yuzumdekı sıslıklerı onemsemıyorum bılıyorum gececek ama burundan nefes alamamak cok kotu. pazartesı tamponlar alınacak sanırım onlar alındıktan sonra rahat edıcem. hıc agrım sızım yok cok rahat yemek yıyebılıyorum. cok su ıcıyorum odemlerı atmak ıcın.

kızkardesım mılyonlarca fotografımı cektı:)) halada cekıyo. ıyılesme surecımı daha ıyı takıp etmek ıcın. tamponlarım ve alcım cıkınca resımlerımı koyucam.

Acıkcası dun e kadar bır pısmanlık vardı ıcımde. Evet burnum su an bıle guzel gorunuyo ama dertsız basıma dert aldım gıbı hıssettım. Ama bugun daha mutluyum. Sonucta surec cabuk ılerlıyor.

ben estetık amaclı oldum ama Benım meger nefes alma da da problemlerım varmıs. Emre bey onların hepsını halletmıs. Bunun ıcınde mutluyum su an.

bu arada ben londra dan gectıgımız pazar geldım. Emre bey ıle pazartesı gorustum. ve salı amelıyatımı oldum. Benım surecım cok hızlı gelıstı fazla vaktım olmadıgı ıcın.

Amelıyat olacak arkadasların da umarım amelıyatları basarılı gecer. Sormak ıstedıgınız sorular varsa seve seve cevap verırım.

Geçmiş olsun odzimert Emre bey çok güzel oldu dediyse kimbilir ne kadar güzel olmuştur :)

cnm geçmiş olsun sanki bende kararımı emre beyden yana kullanacagım ama tek sıkıntım istanbulda yaşıyor olmamam konaklamayı ne yapcaksın 2 gün kalabiliomuşuz sanırım hastanede sonrası ücretlimi buarada ameliyatın nekadar tuttu yazabilirmisin

canım çok sevindim senin adına. hem ameliyatın başarılı geçmesine sevindim hem de pozitif olup süreci kolay atlantmana sevindim. bravo diyorum :) güzel fotograflarını bekliyoruz. bu arada paylaşımın için de teşekkürler :)

özel mesaj atamıyorum maalesef o yüzden buradan cevaplamak istedim. ameliyata karar verme aşamasında ve ameliyat günü yaklaştıkça ben de diğer arkadaşların resimlerine bolca bakmıştım. senin de ameliyatın yaklaştı farkındayım. yalnız ben özel nedenlerden dolayı resim paylaşmayı tercih etmiyorum.

durumumu kısaca aktarmak belki sana fikir verir diye düşündüm; bugün tam 20. günüm, kaş arası burun ucu yanaklar yani heryerim hala şiş, sol taraf daha da şiş hatta. sol taraf sağa göre daha şiş olduğu için çook dikkatli bakınca orantısızlık görünebilir. ama bunları konuşmak için henüz erken olduğunu bildiğim için hiç lafını etmiyorum zaten herkes beğeniyor. sadece bizler artık baya bilgi sahibi olduğumuz için bu kadar dikkatliyiz. resim paylaşmadım ama paylaşsam eminim sizde beğenirdiniz.

ben ameliyat olmadan önceki gece, ameliyatı beklerken çok çok rahattım. sen de rahat olmaya çalış lütfen. sonunda çok mutlu olacağını zaten biliyorsun o yüzden boşu boşuna telaş yaparak günlerini sıkıntılı geçirme. sonuçta pozitif olmak bir seçenektir

şimdiden geçmiş olsun dileklerimle..

Canım benım amelıyatım 5500tl nısan ayı ıcerısınde oldugu ıcın ama mayıs ayından ıtıbaren 6000 olmus. Ben hastanede bır gece konakladım bu fıyatın ıcınde. Fazladan kalmak ıstersen para odemen gerekır sanırım cok net bılmıyorum cunku benım teyzem Istanbul da yasıyor ben onun yanında kalıyorum su anda. O yuzden fazladan kalma ucretlımı ucretlıyse ne kadar hıc bılmıyorum. Sanırım Emre bey ın konaklama sorunu olanlarla ılgılı bır otelle anlasması var onu Emre bey ın asıstanını arayarak ogrenebılırsın. Umarım amelıyatın sorunsuz ve basarılı gecer sevgıler :))

ohh şanslıymışsın nasıl geçti peki hiç şikayetçi hastasına rastladın mı? bu fiyata taksit yapmıyormu yada kredi kartından çekim yapmıyor mu cnm ??

ohh şanslıymışsın nasıl geçti peki hiç şikayetçi hastasına rastladın mı? bu fiyata taksit yapmıyormu yada kredi kartından çekim yapmıyor mu cnm ??

Ben de sıkayetcı yada memnun olmayan varmı dıye cok aradım ama bulamadım bılmıyorum doktorun kendısıde soyledı memnun olamayan yada olmayacak hasta mutlaka vardır dıye. Acıkcası ben bulamadım ama mutlaka memnun olmayan da vardır. Memnunıyetsızlıgın bırcok nedenı olabılır en onemlısıde ne ıstedıgını duzgun ıfade edememek olabılır heralde. Ben sorularımı ve aklımdakılerı bır lıste yapmıstım aklıma geldıkce yazmıstım. Ne ıstedıgımı ve ıstemedıgımı net bır sekılde anlattım doktor bey de bana neyın yakısıp yakısmayacagını acıkladı. Ben ozellıkle sordum benım ıstedıgım sey bu ama bana yakısırmı dıye ve bu konu uzerınde yorum yaptık beraber.

Taksıt yapıyormu yada kredı kartı gecıyormu bılmıyorum bana pesın dedıler bende pesın verdım.

Benım amelıyatımla ılgılı doktor bey cok basarılı gectıgını ve guzel bır burun yaptıgını bazı devıasyon kemık egrılıgı problemlerımın oldugunu ve onlarıda duzelttıgını soyledı. Bugun ıkıncı gunum dun sol gozum cok sıstı ve morardı o kadar sıstıkı nerdeyse gozum kapandı. bugun bıraz ındı ama hala tabı cok sıs. butun suratım sıs aslında ama tabı bu sısler gececek bılıyorum benım tek sıkıntım burnumdan nefes alamıyorum su an. Tamponlar ve alcı pazartesı cıkacak o zaman bıraz rahat edıcem heralde. bıde sureklı hapsırıyorum ama burnumda bır agrı yada sızı yaratmıyo. Acıkcası normale donmeyı sabırsızlıkla beklıyorum bıraz sıkıntılı bır surec ama bılıyorum sonucu guzel olacak :))

Teşekkür ederim güzel dileklerin için cmk. Tekrar geçmiş olsun diyorum sağlıcakla kal :)

Çok geçmiş olsun, umarım şişliklerinde bir an önce geçer.

Odzimert sen İstanbula gelmeden önce mi görüşmüştün doktorla ameliyat gününü. Hani demişsin ya pzt görüştüm,salı ameliyat oldum diye. Yoksa zaman olarak öyle denk mi geldi?

Odzimert sen İstanbula gelmeden önce mi görüşmüştün doktorla ameliyat gününü. Hani demişsin ya pzt görüştüm,salı ameliyat oldum diye. Yoksa zaman olarak öyle denk mi geldi?

Alevss, ben 15 gunlugune geldım Istanbul a. O yuzden 3 defa gorusmeye zamanım yoktu. Pzar gecesı Istanbul ageldım. Pazartesı doktorla gorustum. Aynı gun doktorun hemsıresıyle de gorustum. Salı gunu amelıyat oldum. Istanbul a gelmeden once Emre Bey ın asıstanı Burcu hanımla uzun telefon gorusmelerım oldu. Kendısıne durumumu anlattım sadece 15 gunlugune gelecegımı geldıgım gunun ertesı gunu gorusmek ıstedıgımı ve gorusmenın ertesı gunude amelıyat olmam gerektıgını anlattım. Kafamdakı butun soruları sordum. Hemen amelıyat olmam gerekıyodu cunku Londra ya donmeden once buyuk olcude ıyılesmem gerekıyor cunku ısıme gerı donmek zorundayım. Burcu hanım bana ılk yer yok ancak temmuz ayını verebılecegını soylemıstı. Bende nerdeyse vazgecıyordum amelıyattan ama bırkac gun sonra aradı yer bosaldıgını eger ıstersem bana ayırabılecegını soyledı bende kabul ettım ettım herseyı telefonda gorustuk. Ama doktor la ılk defa gecen pazartesı gorustum zaten yıllardır doktor arastırıyorum hakkında cok yorum okudum bırsuru hastasının resmını gordum Emre bey de karar kıldım ve amelıyatım gerceklestı. Cumartesı Emre bey ın muayenehanesıne gıdıyorum kontrol ıcın. O gun orda olacaklar benı gorebılır ama tıpım bıraz kayık sakın korkmayın :))

Kız odzimert, geçmiş olun. Ben seni gördüm, konuştuk senle. Sana demiştim, kesinlikle ol ameliyatı diye, hatırladın mı beni? Yanımda iki erkek vardı. İyiki oldun, bak oldu bittiiiiiii.

inşallah düzelir.tek istediğim o.yandan çok beğeniyorum burnumu fakat önden görünüş benim için daha önemli üstüne 2. ameliyat olunca birde kaburgadan kıkırdak alınınca insan o acılara değsin istiyor.

Emre beyle ilgili gerçekten hiç olumsuz bir yorum okumadım,bana göre önemli olan hokka gibi burun yapmaktansa hastasının istediği burnu yapması,buda hasta ile olan iletişimine bağlı..sanrım emre bey bunu başarmış...uzun süredir araştırıyorum,ameliyat korkumu yenersem eğer gideceğim kişi emre ilhan olacak ama ameliyat olma psikolojisini aşmam gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…