Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

teşekkür ederim şekerim iyi dileklerin için

teşekkür ederim şekerim iyi dileklerin için inşallah iyi olurum , iyi olursam girerim akşama zaten, haberleri vermeye :)

hadi ya :) haberleri yok demek ki sürpriz olacak :)
bu arada daha önceki ameliyatını kim yapmıştı söyleyebilir misin?

Süprizden ziyade bende anlaşılmasın istiyorum. inşallah şişliklerde çabucak geçiverir de kimse anlamaz. Benim burnum zaten kemerli falan değil umarım abartı bişey olmaz

Beklerken birkaç bayan gördüm, yaptığı her burun mu güzel olur bir doktorun

Beklerken birkaç bayan gördüm, yaptığı her burun mu güzel olur bir doktorun

oyy oyy inşallah yaptığı tüm burunlar güzel olur. ben fena korkuyorum :) senin burnunu bugun gördüm. fotograflarından. hakikaten problemli değil. şeklinde herhangi bir değişiklik yapacak mısın yoksa sadece nefes problemini mi halledecek?

ben önden beğenmiyorum aslında sol tarafım sağa göre biraz daha fazla oyulmuş gibi ve yüzüme göre uzun duruyor problem,m bu. burnumda küçültme yapılacak uzun durduğu için, kavis istedim künt yuvarlak görünen sivri olmayan bir burun ucu istedim. İstedim de istedim yani :)

bugün 18. günüm ve söz verdiğim gibi ameliyat izlenimlerimi yazıyorum:) benim hem burun hem de çeneme müdahale edildi. dolayısıyla beslenmek zor oldu. bir arkadaş ameliyattan sonra çay içtiğini yazmış selamlarımı iletiyorum:) değil çay içmek ben daha dudaklarımı yeni kontrol edebiliyorum. tamponların çıkarılması meselesinin bir efsane gibi acılı olduğu yayılıyor; doğru değil inanmayın boşuna tatlı canınızı sıkmayın:) sadece düşünün tampondan önce burnunuzda bantlar var bi bant deriden nasıl çıkar tahmin edersiniz o yani acı denilen sonra sıra tamponlara gelince hiç anlamazsınız bile çıktığını. burnumun şekline gelince açıkçası henüz ne olduğu belli değil. etrafa son derece şaşkın gözlerle ve tombik suratımla bakınıyorum. üst dudak ve damağımla birlikte burun bölgem şiş ve ödem var onların inmesini bekliyorum. beklemek biraz zor ama mızıkçılık yapmadan beklemeye çalışıyorum.
ben yaşadım bitti gereksiz ayrıntılarla burayı doldurmak istemiyorum. ameliyat olmak isteyen arkadaşların aklında spesifik sorular varsa onları cevaplayabilirim.
sevgiler.

aydınlattığın için teşekkürler cmk. faydalı oluyr ameliyat sonrası süreci paylaşmak :) geçmiş olsun. burun şekline gelince. umarım kısa zamanda istediğin şekle girecek :)

:) emre bey i bulduktan sonra istememek olur mu :) inşallah canım istediğin gibi olur. mutlaka haberdar et.

Canım benimde cene burun oldu 6 ay önce. Tahmin edeceğin gibi sabır gerekiyor . Çeneyle ilgili sislikler çabuk geçiyor merak etme. Sonucu 3aydan sonra alırsın. Gecmis olsun.

herkese selamlar, sevgiler.. yarın sabah ameliyat var dualarınızı eksik etmeyin, inşallah en yakın zamanda görüşürüz

Büyük gün gelcek hafta cuma mübarek gün INSALLAH kolaylikla atlatirim cok korkuyorum narkozdan bidaha uyanamam diye haberlerde okumutum 1 kiz antepten ölmüstü bitanede asker felc kalmisti :18: ..pazartesi ilk görüsmem var emre beyle saat 16:00 da. Yurt disindan gelenler kac kez görüsmeye gidiyi bilen varmi acaba cünkü emre bey bana email yazmisti 3 görüsmeyi 2 güne mi ne aliomus ama silmisim maili

Allaha emanet olun

Tweety şuanda ameliyatta arkadaşlar, ona coooook geçmiş olsun diyorum. İnşallah kolaylıkla atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…