Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emre bey ne dedi peki bu duruma ? Ameliyat öncesi korkuttun şimdi beni :2: Umarım şişliktendir geçer
Selam dilaysa seninle bandajların çıktığı gün karşılaşmıştık ışıklarda :) Cnm şu an okadar yeni ki bir tarafta fazla şişliklerinin olması normal belki şişliklerden dolayı sola doğru gözüküyordur. Bu dönem insanın sürekli ayna karşısında kendini incelediği dönemler kendi halimi hatırlıyorum da aynaların önünden zor alıyorlardı beni. Burnunu ben o gün çok beğenmiştim ki daha yeni çıkmıştı bandajların benim bandajlarım çıktığında seninkinin 2 katıydı nerdeyse:) İnan senin 15 günlük halin benim 2 aylık halim gibiydi. Arkadaşlara çevrene hiç takılma ilk halini bilmiyorum ama bence yüzüne gitmişti.Önemli olan senin mutlu olman.1. ay kontrolünde emre beye sorarsın takıldığın konuları. Benimde kalınlığı aklıma takılıyordu ikinci ay kontrolüme daha erken bi tarihte gittim. Hiç sıkma canını geçici dönemler bunlar..
Kız Dilaysa, hemşeriler bana dediki, düz yat yani sağa sola yatma yoksa ödem o taraftan daha fazla olur ve burnun yamuk veya bi tarafa dogru sarkar demişlerdi. Ben bugün ilk defa saga dogru yattım, sanki sağa doğru sarkmış gibi duruyor, gerçi alçı var ama yinede belli oluyor birtarafa kaymış gibi. Bunlar geçecek cünki yeni ameliyat olan arkadaşların resimlerinede bakarsan, onlarınki de öyle duruyor. Sonra en son hallerinkini koymuşlar, orda tamamen düzelmiş. İlk altı ay böyle şeylere kafani takma. Arkadaşların öyle söylemesi hoş degil tabiki ama sakın moralini bozma çünki düzelecek. Biraz daha sabret.
Bak Zeynepte öyle diyor
Ödemin olduğu taraf baskı yaptığı için burun eğri duruyo benim öyleydi eğri kalcak sanıyodum ama gittikçe eşitlendi düzelmeyede devam ediyo... Burun kanadın aşağıdaysa daha şeklini almamış demekki ödem yüzünden dümdüz duruyodur o yüzden ödem geçtikçe topluyo. Biraz sabretmek lazım.Bu arada arkadaşlarının, akrabalarının yorumlarına çok bakma herkes farklı bi şey söyler şiş olduğun için burun şeklin belli değil daha
Onlar kesin kıskanmışlardır : ) Herkes cesaret edemiyor ya. Sen moralini bozmamaya çalış, bi çaresine bakılır nasılsa.
benim emre beyle ikinci görüşmem olacak. 20 sinde ameliyat kısmetse. senin hangi gün?
Kızlaaaaar çıktı sonunda tamponlarım ve dikişlerin yarısı. Ay ben kendimi boşuna kasmışım ya! Korkaraktan girdim odaya ve bismillah dedim. Emre bey 'korkma acımıycak dedi. Alçıyı çıkardı önce ama ben kendimi öyle bir kasıyorum ki, Emre bey ''ben arada bir duruyorum nefes al diye'' dedi, herhalde nefes almıyordum, farkında bile degildim. Tamponları almış ama benim ruhum bile duymadı, gözlerim kapalı duruyordum, tamam bitti bak dedi. Sonra dikişleri aldı. Burnumu görmek istiyorum dedim, aslında görmesen iyi olur çünki şuanda çok farklı duruyor dedi ama yinede baktım. Acayip şiş ama kemersiz, cok sevindim ve mutlu oldum. Çarşamba akşamı bandajlar degişecek. Bunuda atlattığım için çok mutluyum.
Muane odasında yeni ameliyat olan birkaç arkadaş vardı ve ilk başlarda yaptırdıklarında çok pişman olduklarını söylediler, banada sordular '' pişmanmısın'' diye, kızlar ben o kadar mutluyum ki, bunu anlatamam. Ben bu ameliyatı yıllardır istiyordum ve sonunda oldum, Allahım pişman etmesin ama şimdilik çok mutluyum ve kesinlikle pişman degilim. Ameliyat olacak olanlarda yaptırsınlar biran önce, hiç korkmasınlar. Tabiki herkesin bünyesi farklıdır, öncede söylemiştim benim canım çok tatlıdır ve küçük bir acıda bile basbas bağırıyorum. Allahıma şükürler olsun ameliyatımda kolay geçti, ondan sonraki süreçte. Emre bey bana çok pozitifsin diyor, aslında ona çok güvendiğimden bu kadar pozitifim ve belkide bu yüzden kolay geçiriyorum bu süreci. Olurda istediğim gibi olmazsa, küçük değişikliklerle istedigim gibi yapacak Emre bey, o sözüde aldım :) İnşallah gerek kalmaz, istediğim gibi burun olacağına inaniyorum. İstediğimiz buruna inşallah kavuşuruz kızlar.
arkadaşlar merhaba. dün akşam tekrar emre beyle görüştüm. uzunuzun konuştuk ne istediğimi istemediğimi iyice anlattım. çok şükür istediğim gibi olmaması için bir sebep yokmuş. bu arada en son ben girdim ve hiç bir arkadaşı da göremedim. tweety ve sevgi szleri görmeyi çok isterdim. kısmet değilmiş. 16 sında son bir görüşme var. 20 sinde de ameliyat. allah utandırmasın inşallah. sevgi seni de çok merak ediyordum , kendinden haber vermeyi ihmal etme :)
Canım geç geldin baya o zaman demek ki Ben 18.30 da ordaydım hemşiresiyle görüştüm önce sonrada 8 e çeyrek kala emre beyle görüştüm çıktığımda puff nikli arkadaşta ordaydı ama merhabalaşamadık yanında bir erkek vardı çekindim
PEMBE ATMOSFER ben yarın ameliyat oluyorum kısmet olursa benim için dua edinnn :26: kızzlaaaaaaar karşılaşamadık dün yaaaa Dün kızılımsı saçlı bi bayan yanında bir orta yaşlı bayanla gelmişti sonra dışarı çıktılar o sen değildin dimi pembe atmosfer ?
aa ben orta yaşlı bir bayanla geldim ama saçlarım kızılla alakalı değil :) ben miydim acaba :)
bu arada da senin adına ben heyecanlandım şimdi. canım inşallah istediğin gibi olur, hatta istedğilinden de iyi olur inşallah. heyecanlanmamak mümkün değil. kendinden haberdar et mutlaka :)
Ameliyat olacak arkadaşa coooooook geçmiş olsun diyorum. İnşallah benim gibi kolaylıkla atlatır.
Kız pembe tuh yaaaa görüşemedik yaaa, üzüldüm. Ben çarşamba günü yine gidiyorum Emre beyin yanına. Buarada Puff yinemi geldi? Geçen haftada gelmişti, onuncu aydan itibaren kontollere gitmedim demişti, şimdi ardı ardına gidiyor. O güzel burunu korumak lazım tabiiki.
Kız pembeatmosfer, ay az kaldı yafs senin tarihe, ben cok korkuyordum birşeyler çıkacak ve olamıycam bu ameliyatı diye, bak oldu bitti işteee. Sendede öyle olacak inşallah.
aa hadi yaa. ben de 19:30 da geldim. baktım kalabalıktı. ismimi söyleyip çıktım. dışarda oyalandım epey bi beklemek istemedim. geldiğimde de 21:00 di ve yarım saatten fazla yine bekledim. çok fenaydı çok. bu arada emre beye de puffun burnu diye tutturdum durum, o da ordaymış demek ki:)
aa ben orta yaşlı bir bayanla geldim ama saçlarım kızılla alakalı değil :) ben miydim acaba :)
bu arada da senin adına ben heyecanlandım şimdi. canım inşallah istediğin gibi olur, hatta istedğilinden de iyi olur inşallah. heyecanlanmamak mümkün değil. kendinden haberdar et mutlaka :)
Canım sanırım oydun o zaman sizin tam karşınızda oturuyoduk eşimle baktım ama galiba değil dedim, siz çıkınca. Puff ta siz çıktıktan sonra geldi zaten. Yarın emre beyin 2 op. var ilk beni alıcak 10 da alırız seni dedi 11 e belki sarkabilir İyi olursam eğer ameliyat akşamı nete girerim zaten tam techizat gidiyorum hastaneyebu arada ameliyatın saat kaçta canım?
Teşekkürler sevgicim, senin şişliklerin de bi an evvel geçer umarım. Kızlar puff u görün isterdim tam bir esmer güzeli , bak bak doyamazsınızAmeliyat olacak arkadaşa coooooook geçmiş olsun diyorum. İnşallah benim gibi kolaylıkla atlatır.
Kız pembe tuh yaaaa görüşemedik yaaa, üzüldüm. Ben çarşamba günü yine gidiyorum Emre beyin yanına. Buarada Puff yinemi geldi? Geçen haftada gelmişti, onuncu aydan itibaren kontollere gitmedim demişti, şimdi ardı ardına gidiyor. O güzel burunu korumak lazım tabiiki.
Kız pembeatmosfer, ay az kaldı yafs senin tarihe, ben cok korkuyordum birşeyler çıkacak ve olamıycam bu ameliyatı diye, bak oldu bitti işteee. Sendede öyle olacak inşallah.
Canım sanırım oydun o zaman sizin tam karşınızda oturuyoduk eşimle baktım ama galiba değil dedim, siz çıkınca. Puff ta siz çıktıktan sonra geldi zaten. Yarın emre beyin 2 op. var ilk beni alıcak 10 da alırız seni dedi 11 e belki sarkabilir İyi olursam eğer ameliyat akşamı nete girerim zaten tam techizat gidiyorum hastaneye
Teşekkürler sevgicim, senin şişliklerin de bi an evvel geçer umarım. Kızlar puff u görün isterdim tam bir esmer güzeli , bak bak doyamazsınız
tweety dualarım seninle canım. inşallah çok çok çok rahat atlatırsın, istediğin sonucu alırsın. refakatçin olacak sanırım değil mi? çok yardımı dokunacağına eminim.
o halde artık senden güzel haberleri beklemeye geçiyorum. herşey gönlünce olsun canım :)
Gönülden gelen güzel dilleklerin için çok teşekkür ederim canım. Sevgili panik eşimi tabiki refakatçim bakalım ne yapıcaz Ailelere söylemedik benim ikinci olduğu için inşallah hemen atlatabilirim