Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Alevs : Kendi evimde degilim, resim makinem yanımda yok ve sadece blackberry ile resim cekebiliyorum ama malesef yanimda kablosu yok. Eve dömdügümde ceker yüklerim. Şuanda şiş ve morluk var suratımda, burnumda bandajlı yani belli olmuyo. Biraz şişlik insin bol bol resim eklerim.

7511: sagol canım, kurtuldum Allaha şükür. Darısı başına.

Emre bey ne dedi peki bu duruma ? Ameliyat öncesi korkuttun şimdi beni :2: Umarım şişliktendir geçer

mrb bu durum daha yeni oluştu henüz emre beyle görüşmedim.korkmana hiç gerek yok emre bey gerçekten başarılı bir doktor ve çok moral veriyor hastalarına benim ikinci ameliyatım sanırım o yüzden böyle oldu çünkü şişliklerim fazla ilk ameliyatıma göre.keşke ilk ameliyatımı emre beye olsaydım şuan ikinci ameliyatıma gerek kalmazdı.

mrb zeynep bana o günde moral vermiştin çok saol:)) insan ister istemez kafasına takıyor henüz çok yeni 20 gün bile olmadı.ama çevreden gelen olumsuz tepkiler her ne kadar insan istemesede kafasına takıyor.şuan tek moral veren olumlu yaklaşan sen ve sevgi oldu.bu dönemleri bir an önce atlatmak istiyorum.umarım tekrar karşılaşırız

mrb sevgi ben hiç sağa ya da sola da yatmıyorum ameliyattan beri hala 3 yastıkla ve düz yatıyorum ne olur ne olmaz diye.sizin mesajlarınızı gördükçe moral buluyorum düzeleceğine inanıyorum.inş karşılaşırız tekrar :))

mrb öncelikle içimi rahatlattığınız için teşekkürler.inşallah dediğiniz gibi burun kanadı ödemler geçtikten sonra toplar kendini ve düzelir.:))

Onlar kesin kıskanmışlardır : ) Herkes cesaret edemiyor ya. Sen moralini bozmamaya çalış, bi çaresine bakılır nasılsa.

mrb şuan olumsuz tepkilere kulaklarımı kapamış durumdayım emre beye güveniyorum en başında da güvenerek gelmiştim ilk görüşmemde ameliyat tarihimi almıştım.emre beyin hastalarıyla ilgili olması ve güven vermesi bana moral veriyor.zaten kendide dedi bir sene sonra istemediğim birşey olursa küçük bir operasyonla düzeltiriz dedi.ona güveniyorum düzelecek dediyse düzelir.düzelmesede hallederiz dedi.:)))

arkadaşlar merhaba. dün akşam tekrar emre beyle görüştüm. uzunuzun konuştuk ne istediğimi istemediğimi iyice anlattım. çok şükür istediğim gibi olmaması için bir sebep yokmuş. bu arada en son ben girdim ve hiç bir arkadaşı da göremedim. tweety ve sevgi szleri görmeyi çok isterdim. kısmet değilmiş. 16 sında son bir görüşme var. 20 sinde de ameliyat. allah utandırmasın inşallah. sevgi seni de çok merak ediyordum , kendinden haber vermeyi ihmal etme :)

benim emre beyle ikinci görüşmem olacak. 20 sinde ameliyat kısmetse. senin hangi gün?

PEMBE ATMOSFER ben yarın ameliyat oluyorum kısmet olursa benim için dua edinnn :26: kızzlaaaaaaar karşılaşamadık dün yaaaa Dün kızılımsı saçlı bi bayan yanında bir orta yaşlı bayanla gelmişti sonra dışarı çıktılar o sen değildin dimi pembe atmosfer ?

Canım geç geldin baya o zaman demek ki Ben 18.30 da ordaydım hemşiresiyle görüştüm önce sonrada 8 e çeyrek kala emre beyle görüştüm çıktığımda puff nikli arkadaşta ordaydı ama merhabalaşamadık yanında bir erkek vardı çekindim

aa hadi yaa. ben de 19:30 da geldim. baktım kalabalıktı. ismimi söyleyip çıktım. dışarda oyalandım epey bi beklemek istemedim. geldiğimde de 21:00 di ve yarım saatten fazla yine bekledim. çok fenaydı çok. bu arada emre beye de puffun burnu diye tutturdum durum, o da ordaymış demek ki:)

aa ben orta yaşlı bir bayanla geldim ama saçlarım kızılla alakalı değil :) ben miydim acaba :)
bu arada da senin adına ben heyecanlandım şimdi. canım inşallah istediğin gibi olur, hatta istedğilinden de iyi olur inşallah. heyecanlanmamak mümkün değil. kendinden haberdar et mutlaka :)

bu arada ameliyatın saat kaçta canım?

Ameliyat olacak arkadaşa coooooook geçmiş olsun diyorum. İnşallah benim gibi kolaylıkla atlatır.

Kız pembe tuh yaaaa görüşemedik yaaa, üzüldüm. Ben çarşamba günü yine gidiyorum Emre beyin yanına. Buarada Puff yinemi geldi? Geçen haftada gelmişti, onuncu aydan itibaren kontollere gitmedim demişti, şimdi ardı ardına gidiyor. O güzel burunu korumak lazım tabiiki.

Kız pembeatmosfer, ay az kaldı yafs senin tarihe, ben cok korkuyordum birşeyler çıkacak ve olamıycam bu ameliyatı diye, bak oldu bitti işteee. Sendede öyle olacak inşallah.

inşallah canım . ben de emre beye güvenmeme rağmen çok korkuyorum. istediğim gibi olmaz da çok pişman olurum diye ödüm kopuyor. çevremde ise eşim de dahil kimse bu ameliyatı olmamı istemiyor. bu sebeple biraz daha korkuyorum tabi. inşallah istediğim gibi olur da korkularım biter.
senin de kolaylıkla atlatmana çok sevindim. evine döndüğünde mutlaka fotograf paylaş bizimle. :)

bu arada ameliyatın saat kaçta canım?
Canım sanırım oydun o zaman sizin tam karşınızda oturuyoduk eşimle baktım ama galiba değil dedim, siz çıkınca. Puff ta siz çıktıktan sonra geldi zaten. Yarın emre beyin 2 op. var ilk beni alıcak 10 da alırız seni dedi 11 e belki sarkabilir İyi olursam eğer ameliyat akşamı nete girerim zaten tam techizat gidiyorum hastaneye
Teşekkürler sevgicim, senin şişliklerin de bi an evvel geçer umarım. Kızlar puff u görün isterdim tam bir esmer güzeli , bak bak doyamazsınız

tweety dualarım seninle canım. inşallah çok çok çok rahat atlatırsın, istediğin sonucu alırsın. refakatçin olacak sanırım değil mi? çok yardımı dokunacağına eminim.
o halde artık senden güzel haberleri beklemeye geçiyorum. herşey gönlünce olsun canım :)

Gönülden gelen güzel dilleklerin için çok teşekkür ederim canım. Sevgili panik eşimi tabiki refakatçim bakalım ne yapıcaz Ailelere söylemedik benim ikinci olduğu için inşallah hemen atlatabilirim

Gönülden gelen güzel dilleklerin için çok teşekkür ederim canım. Sevgili panik eşimi tabiki refakatçim bakalım ne yapıcaz Ailelere söylemedik benim ikinci olduğu için inşallah hemen atlatabilirim

hadi ya :) haberleri yok demek ki sürpriz olacak :)
bu arada daha önceki ameliyatını kim yapmıştı söyleyebilir misin?

Kız pembe sende mi evlisin anacım? Ben seni bekar biliyordum, nedense. Ay bir kız kurusu benmiyim şimdi burda?

Tweetty, kız sabah ameliyat olacaksan aksama birseyin kalmaz. Ben aksam hastanenin koridorunda geziniyordum birde ameliyat olan bir erkek arkadas vardi, OKAN diye, ona ziyarete gidiyordum. İnşallah sende kolaylıkla atlatırsın. Birtek başım ağrımıştı gece, bir kere ağrı kesici istedim. Gerci seninki revizyon, Allah kolaylık versin, o farklıdır. Ha unutmadan söylim, ben sürekli hapşırıyordum, ağzından hapşır hiçbirşey olmuyor. Çok korkmuştum canım acıyacak yada burnum yerinden düşecek diye ama birşey olmuyor. İyi haberlerini bekliyoruz. Allahım yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…