Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlaaaaaaaaaaaaar, sali günü ameliyat oluyorum delikafadulden pozitif enerjiye ihtiyacim var, lütfen hayir dualarinizi eksik etmeyin!!! Insallah sonuctan cok memnun kalirim!!! Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan

Canimm umarim iyi gecmistir ameliyatin.. Insallah hersey istedigin gibi olmustur.. Resimlerini bekliyorum :)

Amelyat olur olmaz kk'ya girmeyi calisicam, cok öpüldünüz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kizlar kusura bakmayin, yanlislik oldu, sali dediyim gelecek sali (23'ü) :kedi::kedi:
Vallah cok üzgünüm, düsünemedim...
Amelyat olur olmaz kk'ya girmeyi calisicam, cok öpüldünüz opuyorumnanaktan

Hadi hayirlisi!! Darisi benim basima!! gercekten bekleyemiyorum fakat yazi beklemek zorundayim ameliyat olsamda kurtulsam...ohaoldumsmile

Arkadaslar profilime yan profilden bir resmimi ekledim bence estetige gerek var sizcede varmi?

bencde yaptır hem düşnsene mükemmel olmak var işin sonunda.

Kafaya koydum zaten bence tam zamani.. Diger konulara baktim olumlu mesajlarin yani sira olumsuz mesajlarda goruyorum ama Emre beyde birtane olumsuz yorum bile yok bu yuzden kararim kesin zaten tek korku sorunum vardi guvenemiyordum bir turlu ama Emre beye guvenim sonsuz :)

merhaba cherry21 emre bey en azından sana burun tasarımı yapar hem fikir edinmiş olursun.bende emre beyin yaptığı estetik burunları çok beğeniyorum 2 dr arasında karar vericem.ön görüşmeden sonra

Merhaba martha,

baska hangi doktoru dusunuyorsun ki?

Gercekten yaptigi burunlar cok dogal.. Yan profilden daha iyi bir resim cekilip bunu emre beye gondermem lazim dedigin gibi fikrim olur..

emre bey tasarımı göndermiomus yanına gidip görüşmen lazım bende msj atmıstım öyle söyledi.
yazın bende amelyat düşünüorum kafaya koydum yanii .

evet tasarımı göndermiyor ama analiz yapıyo hani estetik yapılırsa burnuna neler yapılabilir gibi....

Hmm sanirim ismini bikac kez duydum fakat hic arastirmadim. Herkesin hayirlisi umarim hepimizin burnu istedigi gibi olur!

Yesileyes sen hangi ayda yaptirmayi dusunuyorsun? Belki karsilasiriz ayni zamanlarda ameliyat oluruz :)

bende başarısız iki burun estetik ameliyatı geçirdim akisinide aynı kişi yaptı kbb doktoru şuan çok kötü günler geçiriyorum bir dahaki sefere plastik ceraha yaptırırım demiştim ama revizyon hep emre bey öneriliyor amaa o da kbb doktoru sizden bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim lütfen

selam canim cok gecmis olsun uzuldum senin adina.. bu forumda okudugum yorumlara gore emre beyin revizyon ameliyatlari genellikle basarili geciyormus fakat revizyon yaptiran kisilerin fikrini duysan senin icin cok daha iyi olur.. senin ameliyatini yapan kisi kimdi ogrenebilirmiyim?

canım benim ameliyatımı izmir de cem karas yaptı bende çok güvenmiştim ki daha önce tanıdığm birinin yapmıştı ve bir sorun yaşamadı ama ben ikisindede yaşadım.benim sorunum burun kanatlarımdaki genişlik şişlik ödem inmedi geçmiyor birtürlü ve okadar kalın duruyor ki çok kötü

Yeni yeni resimler ekledim arkadaşlarr...Munumm çooook güzelll olduu..maşallah maşallahhh....:)))kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…