Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Yeni yeni resimler ekledim arkadaşlarr...Munumm çooook güzelll olduu..maşallah maşallahhh....:)))kaydirigubbakcemile2

Canim burnun gercekten cok guzel olmus yaa bir burun bir insani nasil degistirebiliyor.. ilerleyen zamanda olan resimleride koyarsan sevinirim kiskandim valla bende istiyorummm eyvahedigeldismile:kedi:

canım benim ameliyatımı izmir de cem karas yaptı bende çok güvenmiştim ki daha önce tanıdığm birinin yapmıştı ve bir sorun yaşamadı ama ben ikisindede yaşadım.benim sorunum burun kanatlarımdaki genişlik şişlik ödem inmedi geçmiyor birtürlü ve okadar kalın duruyor ki çok kötü

Emre ilhani dene derim cunku revizyon yaptiranlar gercekten cok memnun pisman degiller. Istersen bir gorus emre beyle belki icin dahada rahatlar. Sonucta guzelligin soz konusu konus derim

çok sağol canım ya..kesinlikle öyle tabi farkı gördün dimi resimlerden senden.aynaya bakıp duruyorum bantlar varken bile Emre bey in ellerine sağlık..kesinlikle haklısın cherry21 Emre bey le görüşmeliler derim bende.

Arkadaşlar resimlerimdeki yorumlar için teşekkür ederim ben orada yorum yapamıyorum bilginiz olsun buradan bilgi vermek istedim...kafanıza takılan sorular varsa yardımcı olabilirim.

çok sağol canım ya..kesinlikle öyle tabi farkı gördün dimi resimlerden senden.aynaya bakıp duruyorum bantlar varken bile Emre bey in ellerine sağlık..kesinlikle haklısın cherry21 Emre bey le görüşmeliler derim bende.

Canim benim inan cok begendim sizin burunlarinizi gordukten sonra cesaretim dahada artiyor.. Bu arada benim emre beyi aramam lazim turkiyeye gidis tarihim belli oldu gider gitmez burnumu yaptircam valla :)

çok sağol canım evet çok güzel oldu vallaha bugün bir de Emre bey bandajlarımı çıkarınca tam belli oldu...yeni resimler de ekledimm..:))):sm_cool::sm_cool:

ben çok kararsız biriyim normalde. aklımdaki diğer doktorları eledim .emre beye karar verdim ameliyat tarihinide aldım umarım herşey yolunda gider iclal burnun gerçekten süper gözüküyor sonuçtan memnun kalmak gerçekten çok güzel

slm arkadaşlar bende emre beyle salı günü görüşmem var...inş hayırlısı olur...ameliyat olamyı çok istiyorum fakat morarma beni çok korkutuyor.sonuçda 9 gün tatilim var ozaman içerisinde morarma geçmezse çok korkuyorum.....işe nasıl gidecem...:)

slmm..emine _gül. Kiisine göre değişir ama 9 güne kadar geçiyor,çk az bir iz kalıyo onu da artık kapatıcıyla hallediliyor öyle düşündüğün gibi değil yanii..Emre bey konusunda isabetli seçimmm..şimdiden bol şanslar sana..inş benm gibi istediğin sonuca ulaşırsın canım....

iclal gecmis olsun canim burnun harika olmus cok begendim :) hic morluk falanda yok sende valla süper görünüyosun
bide arkdslar bisey sormak istiyorum almanyadan arayinca fiyatlari hep euro € olarak söyliyorlar acaba fiyat farki varmidir? daha öncede söylemistiniz fiyat sabit diye ama yinede bidaha sormak istedim :KK70:

X