Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bnce ck dogal görünüyo ben bayldm. zaten cok güzel birisin bide burun tamamlamis güzelligini canim. bende bi atlatabilsem alahm yaaa offf korkuyrum cokk
burnundaki bandajlar kacinci günden sonra cikarildi canim???

tşk ederim cnm 6.gün cıktı alçım. sonra bi bandaj yapıldı.. 14. günde bandajlar cıktı tamamen..

Merhaba arkadaslar.. yorumlariniz ve resimleriniz sayesinde karar verdim bende Emre Ilhanda ameliyat olacagim! Hepinizin burnu ayri bir guzel. Ben yurtdisinda yasadigim icin temmuz ayinda ameliyat olacagim.. Burnum yuzume gore cok buyuk.. 11-12 yasimdan beri boyle. Ilk/orta okulda cok disladilar beni.. ben ise hala yaptirmak icin emin degildim. Ama cok kafama taktim. Artik kararliyim. 21 yasindayim ve ameliyat olacagim.
Iki hafta once emre bey beni aradi (ilk basta ariyacagini inanmamistim yurtdisinda oldugum icin) ama aradiktan ve konustuktan sonra kararimi kesinlikle verdim. Cok ilgili bir doktor oldugunu anladim ve konusmalari beni cok rahatlatti! 4 ay kaldi :))

tşkler wishy .. seninde kadınlar günün kutlu olsun ve diger arkadaslariminda :)

bebekk geçmiş olsun canım.çarşamba son kontrol.cuma da benm ameliyatım. bende bekliyorumm dualarnızı...

hepinize simdiden gecmı solsun sagsalim atlatırsınız gonlunuze gore olur umarım

Haddi hayirlisi canim! Insallah istedigin buruna kavusursun!

arkadaşlar emre beyin avrupa yakasında ameliyat yapma ihtimali hiç mi yok? karşı bana cok uzak bir de kontroller olucak git gel bayağı bi meşagatli olucak: bi ara barış beyi düşündüm ama illa emre bey diyor içimdeki ses...

Ya canim kusura bakmada mesagatli dedigin sey benim icin cok tuhaf geldi... Sizler istanbulda yasiyorsunuz birde bizim halimizi düsünseniz taa yurt disindan kalkipta gelecegiz :)) sonucta istanbula geldim ve cogu kezde karsidan karsiya gectim sirf bu yüzden doktor seciminde degisiklik yapma derim ben..

ya vallah canim, aynisi benimde aklimdan gecti alkisalkisalkis

AYYN kusura bakma
ama avrupadan emre beye giden insanlar var... sen
bir karsiya gece3miyorsun ;.)))) ozaman evine gelip seni orda estetk yapsin ))

yorumlarınız için teşekkurler arkadaslar:)) ama sormaz olaydımeyvahedigeldismile şaka bi yana haklısınız yine de bi şansımı deniyim dedima.s.

Son düzenleme:
cevoonun topiğinde gelişmeler var misserable, bugün foto yükledik gayet iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…