bnce ck dogal görünüyo ben bayldm. zaten cok güzel birisin bide burun tamamlamis güzelligini canim. bende bi atlatabilsem alahm yaaa offf korkuyrum cokk
burnundaki bandajlar kacinci günden sonra cikarildi canim???
arkadslar yarın tasarım ctesi ameliyatım var.dua bekliyorum.
betül nasıl oldun merak ettim seni iyimisin ağrı sızı varmı?
Haddi hayirlisi canim! Insallah istedigin buruna kavusursun!Merhaba arkadaslar.. yorumlariniz ve resimleriniz sayesinde karar verdim bende Emre Ilhanda ameliyat olacagim! Hepinizin burnu ayri bir guzel. Ben yurtdisinda yasadigim icin temmuz ayinda ameliyat olacagim.. Burnum yuzume gore cok buyuk.. 11-12 yasimdan beri boyle. Ilk/orta okulda cok disladilar beni.. ben ise hala yaptirmak icin emin degildim. Ama cok kafama taktim. Artik kararliyim. 21 yasindayim ve ameliyat olacagim.
Iki hafta once emre bey beni aradi (ilk basta ariyacagini inanmamistim yurtdisinda oldugum icin) ama aradiktan ve konustuktan sonra kararimi kesinlikle verdim. Cok ilgili bir doktor oldugunu anladim ve konusmalari beni cok rahatlatti! 4 ay kaldi :))
Haddi hayirlisi canim! Insallah istedigin buruna kavusursun!
arkadaşlar emre beyin avrupa yakasında ameliyat yapma ihtimali hiç mi yok? karşı bana cok uzak bir de kontroller olucak git gel bayağı bi meşagatli olucak:bi ara barış beyi düşündüm ama illa emre bey diyor içimdeki ses...
ya vallah canim, aynisi benimde aklimdan gecti alkisalkisalkisYa canim kusura bakmada mesagatli dedigin sey benim icin cok tuhaf geldi... Sizler istanbulda yasiyorsunuz birde bizim halimizi düsünseniz taa yurt disindan kalkipta gelecegiz :)) sonucta istanbula geldim ve cogu kezde karsidan karsiya gectim sirf bu yüzden doktor seciminde degisiklik yapma derim ben..
bebekk geçmiş olsun canım.çarşamba son kontrol.cuma da benm ameliyatım. bende bekliyorumm dualarnızı...
ALLAH herkesin yardımcısı olsun.emre beye güvenin dua edin gerisi kolay olur inş.