Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar bir sorum daha olucak size ameliyat olduktan sonra hastanede yatılıyor mu? benim bildiğim kadarıyla kalınmıyor olduktan 3-4 saat kaldıktan sonra çıkılıyor ve kontroller kaç haftada bir yapılıyor ?

aynn ameliyat olduğun günün ertesi cıkıyosun. yani 1 gece kalıyosun hastanede.. ilk kontrol ameliyat olduktan 3 gün sonra.. tamponlar 5. yada 6. gün alınıyo ve bandaj yapılıyo.. 14. gün bandajların cıkışı için gidiyosun yine.. sonrasında da 1. ay kontrolü..

çok teşekkür ederim puff çok güzel anlattın:) saol.

Sağol canım benim oldum bugün ameliyatımı ayakladım bile 12:30 girdim 16:30 gibi çıktım yarın öğleden sonra taburcuyum inşallah.hiç böyle düşünmemiştim arkadaşlar çok abartmışlar tabi o Emre bey in marifetiyle alakalı ama çok şükür çok iyiyim şuanda bile çok güzel görnüyor uç kısmını görmüş olmak bile güzel...çok mutluyum ve de iyiyimm..Emre bey in ellerine sağlık ,hiç ağrım olmadı uyudum uyandım gibi kesnlik le Emre bey derimm çok ilgili buradan kendisine çok çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum.ve burdan adım adım herşeyimi paylaşacağım arkadaşlar merak edilen soruları yanıtlamaya hazırım.kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun :) walla sizleri görünce korku kalmıyor insanda.benim merak ettiğim ne derece morluk olucak? ve kaç günde geçecek bunlar? ve tabi resimlerini de merakla bekliyoruz:)

Cok gecmis olsun canim yeni resimlerini sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden

cnm çok geçmiş olsun :))) resimlerini bekleyenlerden biride benim

yakın zamanda emre beye ameliyat arkadaşlar bana özelden fiyatını yazabilir mi acaba?:kedi:bir de ankaraya geliyor mu emre bey ameliyat için?

revizyon için bende en kısa zamanda bunca övgüye kendisiyle görüşücem

Büyük bir gecmis olsun güzelim, fotolarini merkla bekliyoruz, öpüldün!a.s.

Emre beyin özenmediği kansına nereden vardınız bilemiyorum, ancak ona ciddi anlamda büyük bir ameliyat olarak, hayatı kurtulan naçizane benim bir yorumum olacak bu konuda...Kendisi öyle ilgili alakalı bir doktor ki, hastanede yattığım 5 gün boyunca sabah akşam beni ziyaret etmekten vazgeçmedi..Öyle özenli alakalı bir doktor ki, ameliyata bir gece kala beni arayıp, moralimi sormayı ve rahatlatmayı ihmal etmedi, öyle ilgili bir doktor ki, 6,5 saat ameliyattan sonra bir de 1saat odada yanımda kalıp benim kafamı dağıttı ve huzura erdiğimden emin olunca ancak bırakıp gidebildi...Öyle ilgili bir doktor ki, pek çok doktor beni kapısında bu burunu yapmam diye çevirdiği halde o risk alarak kabul etti..Öyle ilgili ve vicdan sahibi bir doktor ki, hep yanımda oldu, kafamda ne kadar soru işareti varsa beni aydınlatmadan ameliyat etmedi...Ve ben durumumdan çok çok memnunum...Şunu unutmayın herkesi memnun etmek imkansızdır...Ben bu yaşıma geldim, hayatımda pek çok doktor gördüm..Ama Emre beyin ilgisi, alakası, bilgisi, vicdani yönü, çalışma prensibi, hastaya vaka değil önce insan mantığıyla bakması beni çok ama çok etkiledi..Bu doktoru tanıyan bir kez telefonda konuşan, ya da hastası olan herkes bana kesinlikle ama kesinlikle hak verecektir...Ben böyle bir insanı tanımaktan çok memnunum..Benim hayatımı kurtardı ya, yok ötesi...Yapamam deseydi, yoktu yapacak doktor işte...Bu yüzden benim tanıdığım özenli, itinalı, insan gibi insan, adam gibi adam, vicdanlı, önce hasta memnuniyetini düşünen, Emre beyi herkes tanısın isterim..

Kizlaaaaaaaaaaaaar, ameliyat oluyorum delikafadulden pozitif enerjiye ihtiyacim var, lütfen hayir dualarinizi eksik etmeyin!!! Insallah sonuctan cok memnun kalirim!!! Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kizlaaaaaaaaaaaaar, sali günü ameliyat oluyorum delikafadulden pozitif enerjiye ihtiyacim var, lütfen hayir dualarinizi eksik etmeyin!!! Insallah sonuctan cok memnun kalirim!!! Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan

Hadi hayırlısı canım...Çok güzel olacak İnşallah..Dualarımız seninle...zemuszemus

Elbette yorumlara açık olmak lazım, herkesin fikri aynı olsaydı hepimiz birer klon olurduk, ameliyat olmus ve olacak olan herkese iyi sanlar!

magendasky1 ooo hayirli olsun canim ne zaman gidiyorsun istanbula ??? bende konustum bugun emre beyle telefonda bende mayis icin ayarlamaya calisacagim...
Artik haberdar edersin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…