Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynn ameliyat olduğun günün ertesi cıkıyosun. yani 1 gece kalıyosun hastanede.. ilk kontrol ameliyat olduktan 3 gün sonra.. tamponlar 5. yada 6. gün alınıyo ve bandaj yapılıyo.. 14. gün bandajların cıkışı için gidiyosun yine.. sonrasında da 1. ay kontrolü..
Sağol canım benim oldum bugün ameliyatımı ayakladım bile 12:30 girdim 16:30 gibi çıktım yarın öğleden sonra taburcuyum inşallah.hiç böyle düşünmemiştim arkadaşlar çok abartmışlar tabi o Emre bey in marifetiyle alakalı ama çok şükür çok iyiyim şuanda bile çok güzel görnüyor uç kısmını görmüş olmak bile güzel...çok mutluyum ve de iyiyimm..Emre bey in ellerine sağlık ,hiç ağrım olmadı uyudum uyandım gibi kesnlik le Emre bey derimm çok ilgili buradan kendisine çok çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum.ve burdan adım adım herşeyimi paylaşacağım arkadaşlar merak edilen soruları yanıtlamaya hazırım.kaydirigubbakcemile2
Sağol canım benim oldum bugün ameliyatımı ayakladım bile 12:30 girdim 16:30 gibi çıktım yarın öğleden sonra taburcuyum inşallah.hiç böyle düşünmemiştim arkadaşlar çok abartmışlar tabi o Emre bey in marifetiyle alakalı ama çok şükür çok iyiyim şuanda bile çok güzel görnüyor uç kısmını görmüş olmak bile güzel...çok mutluyum ve de iyiyimm..Emre bey in ellerine sağlık ,hiç ağrım olmadı uyudum uyandım gibi kesnlik le Emre bey derimm çok ilgili buradan kendisine çok çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum.ve burdan adım adım herşeyimi paylaşacağım arkadaşlar merak edilen soruları yanıtlamaya hazırım.kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim puff çok güzel anlattın:) saol.
Büyük bir gecmis olsun güzelim, fotolarini merkla bekliyoruz, öpüldün!a.s.Sağol canım benim oldum bugün ameliyatımı ayakladım bile 12:30 girdim 16:30 gibi çıktım yarın öğleden sonra taburcuyum inşallah.hiç böyle düşünmemiştim arkadaşlar çok abartmışlar tabi o Emre bey in marifetiyle alakalı ama çok şükür çok iyiyim şuanda bile çok güzel görnüyor uç kısmını görmüş olmak bile güzel...çok mutluyum ve de iyiyimm..Emre bey in ellerine sağlık ,hiç ağrım olmadı uyudum uyandım gibi kesnlik le Emre bey derimm çok ilgili buradan kendisine çok çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum.ve burdan adım adım herşeyimi paylaşacağım arkadaşlar merak edilen soruları yanıtlamaya hazırım.kaydirigubbakcemile2
Kizlaaaaaaaaaaaaar, sali günü ameliyat oluyorum delikafadulden pozitif enerjiye ihtiyacim var, lütfen hayir dualarinizi eksik etmeyin!!! Insallah sonuctan cok memnun kalirim!!! Hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan
Cok sagol canim, A. razi olsunHadi hayırlısı canım...Çok güzel olacak İnşallah..Dualarımız seninle...zemuszemus