Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

iclal gecmiş olsun cnm.. yandan güzel gozukuyor burnun ama önden bıraz buyuk geldi baana yenımı oldun amelıyat oyuzdenmı şiş cnm

iclal merhabaa, burnun cok tatli olmus gercekten cok da dogal duruyor, gecmis olsun :)

iclal veya emre beye ameliyat olmus arkadaslar, burasi yeri olmayabilir ama bir soru sormak istiyorum, morluklarinizdan ortalama olarak kac gunde kurtuldunuz?

iclal veya emre beye ameliyat olmus arkadaslar, burasi yeri olmayabilir ama bir soru sormak istiyorum, morluklarinizdan ortalama olarak kac gunde kurtuldunuz?

ben emre beye olmadım ama yıneden yazım dedım:)) kişiden kişiye değişiyor bazıları cok morararıyor bazıları sı ise hiçççç.... emre beyın hastlarınındada bunu grdümm

ben emre beye olmadım ama yıneden yazım dedım:)) kişiden kişiye değişiyor bazıları cok morararıyor bazıları sı ise hiçççç.... emre beyın hastlarınındada bunu grdümm

benim de gordugum kadariyla emre beye olup da buyuk sikintilar ceken kimse yok, ne guzel ya :)

çokkk güzel olmuş, maşallah cnm.
opuyorumnanaktan

özel msj atamıyorum henuz oyuzden buradan yazıyorum cnm.. daha olmadım olacagım revizyon bı cok doktorla gorüştum ama nedense emre beye guvenım geldii .... sen kime karar verdın?

iclalcim bende görmek istiyorum burnunu nasıl bakabilirim arkadaşlık davetimi göndermemiz lazım:)

Büyük ihtimalle cumartesi günü 2.ay kontrolüm için Emre beye gidicem.. aynı gün orda olucak olan var mı arkadaslar..?

puff selam çok güzel olmuş resimlerine baktım şimdi çok merak etmiştim seni,çok beğendim....
bandajlı halini görmüştüm emre beyin ofisinde hatta bana sıranı vermiştin vaktim az diye...
ben hala beklemedeyim... ilk olarak yaptırsam mı diye tekrar düşünüyorum , emre beyi istiyorum ama rakamları için birikim yapmam yani beklemem gerek...

iclal çok güzel olmuş cnm burnun yüzüne çok yakışmışzemuszemus

yüzün acilmis canim süper görünüyorsun bu arada gözlerin güzelligide cikmis ortayaolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar,
bu zamana kadar estetiği hiç düşünmüyordum ama son yıllarda yapılan işler gerçekten çok doğal görünüyor. Geçen gün ilk defa burun estetiği ile ilgili Emre Bey ile görüştüm. Yaptığı işler gerçekten çok iyi. Barış Çakır ile de görüştükten sonra mayıs sonu ameliyat olmayı düşünüyorum. (10 mayısa kadar Emre Bey dolu). Doğal,göze batmayan bir burun istiyorum... Sizce hangisini seçmeliyim?Okuduğum kadarı ile her iki doktordan memnun olanların sayısı hayli yüksek.

evet cnm hatırladım seni :) bence Emre beye ameliyat olmaktan vazgecme.. gec olsun ama temiz olsun.. birikimini yap ve doğru kişiye ameliyat ol.. ki hatırladığım kadarıyla senin 2. ameliyat olucaktı.. bence doğru bi karar vermelisin.. Emre beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

acaba emre beyin ameliyat ücreti ne kadar?emre bey e ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ödediklerini söyleyebilir mi?

puff bende senin gibi düşünüyorum ağırlıklı olarak .... evet canım ikinci ameliyat ve etim kalın olduğu için aslında zor burunlardan ( doktorların dediği bu valla emre beyin dışında ), bu arada söylemeden geçemeyeceğim süper güzel olmuş ki ben bandajlı gördüğümde de çok güzel olacak demiştim....
ikinci tecrube inan daha zor karar vermek eski doktorumda çok iyi bir doktor fakat böle olabiliyor işte... onunlada görüştüm gel düzelteyim dedi ama ucuna dokunamayacakmış... genel olarak olmayacaksa elletmem tekrar yaşamam diye düşünüyorum...
gelişmelerden haberdar ederim canım senide...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

slm emre ilhana revizyon olup da memnun olan var mi? ya da revizyon fotolarini gorenler? memnun olmayanlar da yazabilir..cevabiniz icin cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…