Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba Arkadaslar..
Oncelikle ameliyatini olmus arkadaslara gecmis olsun olucak arkadaslara bol sans diliyorum umairm herkes gonlunce istedigi burna kavusur ..Ben yurtdisindayim ve sanirim Haziran Temmuz gibi Emre bey'den ameliyat olmak icin randevu alicam ve Turkiyeye gelicem..Ameliyat olmus arkadaslara danismak istedigim ameliyattan sonra yatak yorgan yatiyormuyuz yoksa bir yerlere gidicek gucumuz oluyormu..Esimden 1 hafta once turkiyeye gelicem ve ameliyati halledicem pesimden esim ve bebegim gelicek su anki planlara gore ama Esim yabanci istanbulu az cok gelmis gormek isticek tabiki ilk gelisi degil ama madem o kadar yol geldi adam biraz gezelim dicek gelicegim zamanda 15 gun nasil sigdiricam nasil plan yapicam sasirdim acikcasi ..Ne tavsiye edersiniz???

Merhaba öncelikle...
Ben şunu tavsiye ederim, gelmeden önce Emre Bey den alacağınız ameliyat randevunuzu geldiğiniz günün ertesi gününe alın, tasarımınızı ve görüşmenizi geldiğiniz gün yapın, böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Ayrıca ameliyat gecesi hastanede yatılıyor, ertesi gün hastaneden çıkıca hasta kendi işini görebilecek düzeyde ayakta oluyor zaten. Ama tabi ilk günlerde istirahat çok önemli. Bence 1 hafta güzelce istirahat edin, eşiniz gelince çok da kendinizi yormadan gezmenizde pek bir problem olacağını sanmıyorum. Ben ameliyatımın 10. günü okula devam etmiştim. Sıkıntı yapmayın Emre Bey in ameliyatlarında iyileşme süreci çok hızlı oluyor gördüğüm kadarıyla. Benim de öyleydi. Ama tabi dikkatli olmak şart...

bende yurt disindan geliyorum, istanbula 29 temmuz ucuyorum, 30 temmuz randevum var, 31 temmuz gece hastaneye yatiracaklar, 1 agustos ameliyat. 1 hafta istirahat kesin gerekli cünkü sicakta gezersen burnun iyice siser

kizlar ameliyattan bir gece önce hastaneye yatiracaklar ya beni, ameliyattan sonrada mi bir gece kalmaliyim? yani 2 gecemi kalcam hastanede

ben gecen carsamba ameliyat oldum...birsey sormak isterseniz seve seve cevaplarım...benim burnum egriydi emre bey bayagi büyük bir darbe vardı dedi ama simdi sis olmasına ragmen cok begendim burnumu nazar degmesın :129:

ben gecen carsamba ameliyat oldum...birsey sormak isterseniz seve seve cevaplarım...benim burnum egriydi emre bey bayagi büyük bir darbe vardı dedi ama simdi sis olmasına ragmen cok begendim burnumu nazar degmesın :129:

kac gece hastanede kaldin?
tanpon ciktimi? ciktisa agridimi?

kizlar ameliyattan bir gece önce hastaneye yatiracaklar ya beni, ameliyattan sonrada mi bir gece kalmaliyim? yani 2 gecemi kalcam hastanede

Ameliyattan bir gece önce yatıyosan demmek ki şehir dışı yada yurt dışı hastalarındansın Emre Beyin,ameliyat öncesindeki gece ve ameliyat sonrasında 1 gece daha kalıyorsun evet toplamda 2 gece oluyor,ayrıca kendi adıma konuşayım tanponlarım alınırken hiç agrı duymadım sadece sıkma kendini yeter.

bende senin gibi yurt dısından amelyat olmak için geldim bende diyordum ki 1 hafta snra ayaga kalkar gezerim giderim falan ama olmuyor aslında ağrı sızı olmuyor sadece çok fazla yoruldugun zaman şişlikler oluyor kanama riskin artıyor en az 15 gun istirahat veriyor emre bey çok yorulmayacaksın güneşe maruz kalmayacaksın şişlik ve ödem arttırıyor.

Canım Emre Bey şişlik için ne dedi sana??

şişliklerin normal olduunu söyledi normal yaşantına dönerken böyle şişliklerin olabileceğini ve zaman zaman hormonel şişlikler olabileceğini söyledi endişelenmemem gerektiğini güneşe kesinlikle 8 hafta boyunca güneş kremi kullanarak çıkmak gerekliymiş ama mümkünse çok maruz kalmamak lazımmış güneşe şişlik yapıyormuş tuzlu şeyler yememem gerekliymiş şalgam tuzlu ayran turşu cips çekirdek vs. vs. tuzlu olan şeyler yememek gerektiğini 8 hafta boyunca spor yapılmaması gerekliymiş şişlikleri arttırırmış fazla sıcak suyla duş almamak çok sıcak buharlı yerlerde bulunmamak gerekliymiş anlattıklarını yazıyorum seninde şimdi sargıların çıktı seninde dikkat etmen gerekli bunlara

Ahh sorma canım bu dediklerini bire bir uyguluyorum zaten,bakalım vücut yapımızlada ilgili biraz,annem tek bir şey yaptırmıyor sürekli dinlenme modundayım saglıklı beslenmeye geçiş yaptırdı banada 2 kilo almışım 20 günde ee sürekli oturup yiyince böyle oluyor:)ben şişliklerin hemen geçmesini beklemiyorum ama 5 aya geçer inşallah dügünümde şiş olmak bana ölüm oluur

tamam cok tesekkürler, bu forumda bi kiz iki sene önce mi ne yazmistiki bayilmis tamponlar cikinca, o yüzden korktum

haa bisey daha sorcaktim, ameliyattan önce akciger röntgen cektinizmi, bizim burda cünkü her ameliyattan önce röntgen cekilip öyle ameliyata gidiliyo

ameliyattan 1 hafta sonra alis verise ciksam yorucu biseymi? cünkü yurt disindan geliyorum mutlaka alis veris yapmaliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…